Αρχική Σελίδα Λεύκανση Hair

Μια έννοια που έχει προκαλέσει σάλο στο καλλυντικό κόσμο, λεύκανση μαλλιών είναι μια χημική διαδικασία που χρησιμοποιείται για να ελαφρύνει τα μαλλιά. Μολονότι, είναι δυνατό να πάρουν τα μαλλιά σας λευκασμένα επαγγελματικά, το σπίτι λεύκανση τα μαλλιά είναι ένα οικονομικό και ασφαλή τρόπο να πάρει η ξανθιά εμφάνιση. Είναι χρησιμοποιείται για την ανάδειξη της τρίχας και την ενίσχυση της χαρακτηριστικά και προσωπικότητα. Στο κανονικό χρώμα των ινών τρίχας οφείλεται στην παρουσία χρωστικών ουσιών μελανίνης, τα οποία παράγεται φυσιολογικά στο θυλάκιο τρίχας με μελανοκυττάρων κύτταρα, την καλλιέργεια ή την αναγενή φάση. Με την εφαρμογή του λευκαντικά, η κανονική παρούσα μελανίνη στο τρίχας οξειδώνεται σε ένα άχρωμο ένωση. Οι πιο δημοφιλείς λόγος για την λεύκανση μαλλιών είναι να πάρετε μια πραγματική ουδέτερη, τέφρα ή πλατίνα ξανθιά μαλλιά. Με βάση το πώς σκούρα φυσικά μαλλιά σας είναι, το χρώμα μετά από λεύκανση τα μαλλιά σας μπορεί να κυμαίνεται από σκουριασμένο πορτοκαλί έως υποκίτρινο. Ωστόσο είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι χλωρίνη τρίχα περιέχει βλαβερές χημικές ουσίες, όπως hydroquinine, Kojic οξύ και αμμωνία, που θα μπορούσε να προκαλέσει ερεθισμό του τριχωτού της κεφαλής και εξανθήματα, αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε για το πώς να ξεβάφει τα μαλλιά σας στο σπίτι δεν προκαλούν ζημιά σε αυτό.
Λεύκανση μαλλιά σας στο σπίτι
Για τα μαλλιά λεύκανση ένας προγραμματιστής με οξειδωτικά μέσα όπως το υπεροξείδιο του υδρογόνου. The αλκαλοποιητών πράκτορας ενώνεται με το υπεροξείδιο του υδρογόνου και διαχέεται στο φλοιό (κέντρο) της τρίχας, όπου και διασπά τη μελανίνη υπεύθυνη για το χρώμα και την αντικαθιστά με ό, τι χρωματισμό πράκτορας έχει χρησιμοποιηθεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια Φυλάξτε το κιτ λεύκανσης που περιέχει η χλωρίνη σε μορφή σκόνης και ο κύριος του έργου (υπεροξείδιο του υδρογόνου) που προστίθεται για να ενεργοποιήσετε την ελάφρυνση της διαδικασίας.
Για να προετοιμάσετε το μείγμα να διαβάσετε τις οδηγίες που αναγράφονται στη κιτ. Βάσει των μετρήσεων του κιτ, προσθέστε το σε υπεροξείδιο Για τη χλωρίνη λίγο κάθε φορά, ανακατεύοντας και squishing τα συσσωματώματα έξω. Βεβαιωθείτε ότι τη συνοχή του μίγματος δεν είναι ούτε πολύ runny ούτε πολύ παχύ.
Για την εφαρμογή του λευκαντικού για τα μαλλιά σας, φορέστε πλαστικά γάντια σας και γραβάτα μια πετσέτα στο λαιμό σας. Τώρα το τμήμα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας μικρές κλιπ μαλλιά νύχι. Για τη λεύκανση τα μαλλιά, αφαιρέστε το κλιπ από το ένα τμήμα και να χρησιμοποιήσετε το πινέλο παρέχεται με το κιτ για να χρωματίσει την χλωρίνη ομοιόμορφα στα μαλλιά. Clip τμήμα μόλις αυτή γίνει. Αφού όλα τα τμήματα έχουν επικάλυψη, τοποθετήστε ένα σκουφάκι στα μαλλιά σας και χρησιμοποιώντας ένα ζεστό πιστολάκι θερμαίνει το σκουφάκι μπάνιου. Τούτο θα βοηθήσει την βαφής μαλλιών αναπτυχθεί ταχύτερα.
Αφήστε με χλωρίνη για 20 λεπτά ή όπως καθορίζεται στις οδηγίες και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Αφού ξεπλύνετε από το λευκαντικό πλένετε τα μαλλιά σας με ένα ήπιο σαμπουάν, να αφαιρέσει όλα τα ίχνη των χημικών ουσιών. As λεύκανση μπορεί να στεγνώσει τα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε ένα καλό μαλακτικό μαλλιών ποιότητας ενυδατώνει τα μαλλιά σας.
Μολονότι, θα ξανθιά μπορεί να είναι φορτία της διασκέδασης, είναι εδώ μερικά λόγια του εφιστούμε την προσοχή σας πρέπει να έχετε κατά νου. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η χλωρίνη τα μαλλιά είναι τοξικό, επομένως, τη διατήρηση του λευκαντικού μακριά από τα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Επίσης, εάν έχετε τα μαλλιά που έχει χημική ισιωμένα, permed, ή πρόσφατα βαμμένα δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε χλωρίνη, καθώς αυτό μπορεί να καταστρέψει μόνιμα τα μαλλιά άξονες που οδηγούν σε απώλεια μαλλιών.
Αρχική διορθωτικά μέτρα για Λεύκανση Hair
Λόγω της δραστικές χημικές ουσίες, επαναλαμβάνεται λεύκανση μπορεί να οδηγήσει σε διαβρωμένες τρίχες που φαίνεται θαμπό και έχει πολλά ψαλίδα. Αυτό είναι γιατί οι άνθρωποι επιλέγουν για φυσικά μαλλιά λεύκανση μεθόδους για να ελαφρύνει τα μαλλιά τους.
Χυμός λεμονιού: Ένα από τα πιο δημοφιλή τις φυσικές θεραπείες είναι η χρήση του χυμού λεμονιού. Για τη λεύκανση τα μαλλιά, το μείγμα 2 κουταλιές της σούπας χυμό με περίπου 6 κουταλιές της σούπας νερό και τρίψτε για να στεγνώνετε τα μαλλιά σας. Ξεπλύντε επιμελώς μετά από μερικές ώρες.
Τσάι: Η χρήση του τσαγιού μπορεί να πάει σε μεγάλο βαθμό στη λεύκανση τα μαλλιά στο τριχωτό της κεφαλής σας. Απότομες το τσάι σε καυτό νερό και αφήστε το να κρυώσει λίγο. Τρίψτε το σε στεγνώνετε τα μαλλιά σας και καλό ξέβγαλμα μετά από μερικές ώρες.
Λουλούδια: Ορισμένες λουλούδια, όπως το χαμομήλι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη λεύκανση του μαλλιά. Μόλις βράσουν τα λουλούδια σε νερό για μία ώρα. Όταν θα έχει κρυώσει, στέλεχος του μείγματος και ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με τη λύση.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτές τις αποτελεσματικές θεραπείες για την λεύκανση των μαλλιών. Ωστόσο, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα λεύκανσης, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα γνωστό προϊόν και να κάνετε μια δοκιμή patch για να ελέγξετε για τις αλλεργίες. Το καλύτερο και συνήθως η ασφαλέστερη οδός για να πάρετε το σωστό χρώμα μαλλιών ιδέα είναι να ζητήσουν επαγγελματική βοήθεια για να κάνει τη δουλειά.