Palm Φροντίδα Tree

are φοίνικες αναγνωρίζονται εύκολα και να χαρακτηρίζονται από μεγάλες, καταπράσινα φύλλα τους που διοργανώνονται στην κορυφή ενός un-διακλαδισμένης βλαστοκυττάρων. Είναι πολύ ευπροσάρμοστο στις συνήθειες της ανάπτυξής τους και τις απαιτήσεις των οικοτόπων. Βρίσκονται σε τροπικά μέρη, τα δάση βροχής, ακόμη και ερήμους. Είναι η απόλαυση ενός κηπουρού, και κυριαρχεί στα περισσότερα σχέδια τοπίων. Φαίνονται κομψό όταν στέκεται μόνο, ομαδοποιούνται, ή ακόμα επενδεδυμένες να δώσει μια διάβαση σχήμα του. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες που διατίθενται, από τα μεγάλα πλατύφυλλα επιμήκης αυτές τις σύντομες φύλλα και από πολύ ψηλά σε μεσαίου ύψους. Για όλους τους λάτρεις του φοίνικα, πληροφορίες σχετικά με τη φροντίδα φοίνικα είναι ουσιώδη για τη διατήρηση της καλής υγείας των δέντρων.
Care για Palm Δέντρα: Νέοι? Για να πάρετε το καλύτερο φοίνικα, το κεφάλι κατ 'ευθείαν σε ένα φυτώριο. Εδώ, θα έχουν μια μεγάλη ποικιλία τύπων φοίνικα για να διαλέξετε. Έχετε υπόψη σας ότι παλάμη η οποία μπορεί να αυξηθεί ως φυτά εσωτερικού χώρου έχουν μερικές διαφορετικές απαιτήσεις σε σύγκριση με αυτά που καλλιεργούνται εκτός. Επιλέξτε ένα παλάμης που έχει τουλάχιστον τέσσερις υγιή υποκαταστημάτων γυρίσματα από βάση του, και μια μασχαλιαία οφθαλμός σε φύλλο κόμβο (αυτό θα ήταν νέα πυροβολήσει σας), βλαστάνοντες από τη βάση. Ελέγξτε για τυχόν ασθένειες ή μικροσκοπικά ακάρεα που μπορεί να κρύβονται καλά κάτω από πράσινο φύλλωμα του. Πάντα επιλέξτε ιθαγενή φυτά, καθώς θα είναι πιο ανθεκτικά στις κλιματολογικές και εδαφολογικές αλλαγές.
Plant το δέντρο εντός μια μέρα αγοράς σας. Είναι πάντα καλύτερο να φυτευτεί ένα φοίνικα κατά τη διάρκεια των μουσώνων, αλλά για τους τόπους πιο κρύο, ζεστό μήνα θα κάνουμε. Σκάψτε μια τρύπα ευρύ και βαθιά ώστε να χωράει την μπάλα ρίζας. Γεμίστε την πίσω τρύπα με παρασκευασμένα χώμα. Προετοιμάστε το χώμα με ανάμειξη κάποιου είδους ψιλή άμμο, μια από λάσπη μέρος, ένα λίπασμα μέρος και ένα μέρος μύκητες Mycorrhizal. Blend σε κάποια λίπασμα επίσης. Η άμμος θα βοηθήσει στη αποστράγγιση νερό, οι λάσπη θα κρατήστε το υγρασία, και το Mycorrhizal μύκητες και λίπασμα θα παράσχει στην φοίνικα με αρκετά θρεπτικά συστατικά να επιταχύνει ανάπτυξής της. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια προετοιμασία του εδάφους, potting ο φοίνικας σε μια κατσαρόλα. Το νερό τα παλάμη καλά, το είδος του να το γεμίσει με νερό? Που θα σας βοηθήσουν να κατακαθίσει η λάσπη κάτω.
Φροντίδα για Φοινικόδεντρα: Ιδρύθηκε Ones? Ιδρύθηκε παλάμες πρέπει να τρέφονται με ένα αργό λίπασμα απελευθέρωσης παλάμη, τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο και τέσσερις φορές για φυτά εσωτερικού χώρου. Εάν κάποιος προτιμά υγρά λιπάσματα, χρησιμοποιήστε αυτά μετά ανά δίμηνο, η σύνθεση προσθέτετε θα εξαρτηθεί το μέγεθος της δέντρου. Σιγουρευτείτε το λίπασμα επιλέγετε περιέχει άζωτο μέρος, κάλιο, φώσφορο κ.λπ. σε μικρές ποσοστά. Πάντοτε εξαπλωθεί το λίπασμα ένα πόδι μακριά από τον κορμό και επάνω στο εξωτερικό κύκλο του δέντρου. For γλάστρες με φοίνικες, προσθέστε όλο το μήκος του κέρματος. Βασικά λιπάσματος δεν πρέπει ποτέ να προστεθεί απευθείας κοντά στις ρίζες, καθώς μερικές φορές τα καταστρέφουν (έγκαυμα). Ποτίστε τις εγκαταστάσεις λεπτομερώς μετά λιπαντικά.
Κλάδεμα ένα φοίνικα είναι απαραίτητη για την υγιή ανάπτυξη της. Ναι, ακόμη εκείνες ψηλός αυτά. Εσωτερική παλάμες απαιτούν κλάδεμα να αποκοπεί η φύλλα που έχουν πάει κίτρινο ή έχουν μαυρισμένη με ασθένειες. Κλαδέψτε αυτά από τη βάση κάποια από τα χαλαρά μίσχοι μπορούν να εξαχθεί με το χέρι. Αν δεν βγει, να τους άδεια για να στεγνώσουν λίγο περισσότερο. Για μεγάλες φοίνικες, είναι σημαντικό να αφαιρέσετε το μίσχοι λουλούδι και φρούτα. Μερικοί προτιμούν να αφήσετε να πέσει το δέντρο φυσικά? Στην περίπτωση αυτή, βεβαιωθείτε υπάρχει κάποια δικτύωμα να σπάσει πτώση τους.
Mulching και προσθέτοντας λιπασματοποίησης στο εργοστάσιο παλάμη θα καταστήσει επίσης αυξάνεται καλά. Περισσότερα σχετικά με συμβουλές για προστατευτικό στρώμα. Λοιπόν, τα βασικά του εξωτερικού, καθώς και εσωτερικούς χώρους υγειονομικής φοίνικα είναι παρόμοια. Κάποιος πρέπει ακριβώς να δώσει προσοχή μέγεθος και έργο τους γύρω προαναφερθέντων άκρες προσοχής παλάμη δέντρο. Ωστόσο, οι διάφορες ποικιλίες χρειάζεται διαφορετική φροντίδα των φυτών παλάμη. Αυτές οι συμβουλές θα εξασφαλίζει πάντοτε ότι παλάμες σας διαμονή green και πάντα θα κυριαρχεί στην αιολική ευτυχώς!