Cowboy Δυτική Κόμμα

Ο καουμπόι δυτικό μέρος είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των παιδιών ηλικίας από 2 μέχρι 10 ετών. Είναι ένα υπέροχο θέμα συμβαλλόμενων μερών να ακολουθήσει, καθώς πολλά μπορούν να γίνουν. Μια άλλη πτυχή είναι να μπορείτε να συμπεριλάβετε πολλές λεπτομέρειες, αν θέλετε να πάτε όλοι έξω, ή μπορεί να τραβήξει ακόμα μακριά με λίγες προσθήκες, που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Ωστόσο, μπορείτε να το κάνετε, ένα πράγμα είναι σίγουρο, τα παιδιά έχουν πάντα ένα φύσημα, απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει απασχολημένα με μεγάλη δραστηριότητα. Εδώ είναι μερικές οδηγίες για το πώς να προγραμματίσουν και να οργανώσουν του κόμματος.
Σχεδιασμός ενός Cowboy Δυτική Κόμμα
Δυτικό συμβαλλόμενο μέρος προσκλήσεις? Ένας δημοφιλής και πολύ χρήση της επιλογής είναι το «ήθελε» αφίσα. Συνήθως έχουν «ήθελε» γραφτεί ως επικεφαλίδα, με φωτογραφία του παιδιού σας κάτω από αυτό, ακολουθούμενο από το συμβαλλόμενο μέρος πληροφοριών. Αν επιλέξετε να κάνετε μόνοι σας, θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε μια εργασία που θα μοιάζει με κιτρίνισμα αφίσα. Θα μπορούσατε να τους ταχυδρομείο, τη διανομή τους τυλίγονται και να δένονται με ταινία. Αν είστε προσωπικά την παράδοση των προσκαλεί, θα μπορούσε να ρίξει σε ένα άχυρο καπέλο ότι το παιδί θα μπορούσε να φορέσει στο πάρτι. Μια άλλη ιδέα είναι μια πρόσκληση φουλάρι. Αγοράστε διαφορετικών χρωμάτων μαντήλια, και γράψτε πραγματοποιήσει κείμενο πρόσκλησης που τους χρησιμοποιούν μόνιμο δείκτη. Ενημερώστε τον γονέα να στείλουν τα παιδιά τους για το κόμμα φοράει το φουλάρι γύρω από το λαιμό τους. Μια εύκολη επιλογή είναι να αγοράσετε καουμπόη θέμα προσκλήσεις μέρος από ένα κατάστημα. Θυμηθείτε να τους στείλετε περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα.
Δυτική Κόμμα Θέμα Διακοσμήσεις? Όλα αυτά είναι τα στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για τη δημιουργία ενός δυτικό αισθάνονται: τροχούς βαγονιού, καπέλα καουμπόη, σέλες, ιππασία βαρέλια, καρφί άλογο, κάκτος διακόσμηση, και κιθάρες. Ξεκινήστε με ένα «Γεια σου», πανό για να λάβετε τους καλεσμένους σας, η οποία θα μπορούσατε να αγοράσετε ή να κάνετε. Place δέματα σανού περίπου, σε ένα από τα οποία θα μπορούσατε να τοποθετήσετε μια σέλα, που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει kids as ένα φανταστικό άλογο. Καλύψτε τους πίνακες με κόκκινο και λευκό καρό ύφασμα τραπέζι, και ο τόπος καπέλα καουμπόη που γεμίζουν με καραμέλα σε αυτά. Αν θέλετε να πάτε όλοι έξω και να δημιουργήσει μια παλιά πόλη δυτικά, θα μπορούσατε να το κάνετε κάνοντας αφαιρεθούν δείγματα από χαρτόνι ενός σεντάν, φυλακή, ξενοδοχείο και να αποθηκεύουν ράντσο.
Δυτικό συμβαλλόμενο μέρος των τροφίμων? Δεν μπορείτε να έχετε μια αυθεντική χώρα και το δυτικό μέρος χωρίς BBQ. νευρώσεις βόειο κρέας, χοτ-ντογκ και χάμπουργκερ, μπάρμπεκιου pulled σάντουιτς βόειο κρέας, πατάτες φούρνου ή σαλάτα πατατών, και το ψωμί καλαμποκιού είναι μερικά από τα τρόφιμα που θα μπορούσε να περιλαμβάνει. Θα μπορούσατε να έχετε sarsaparilla, μπύρα ρίζα ή λεμονάδα για να κρατήσει τους επισκέπτες σας ενυδατωμένο. Εάν είναι δυνατόν, έχοντας πικάντικα πρόχειρα φαγητά τσίλι εξυπηρετείται από τις μεγάλες γλάστρες τοποθετούνται σε chuckwagon, θα προσθέσει τη γεύση της στο θέμα. Ωστόσο, όλα αυτά θα είναι πλήρης χωρίς μια καουμπόικη μπότα ή καπέλο shaped κέικ.
Να οργανώσει μια επιτυχημένη καουμπόη δυτικοί, θα πρέπει πρώτα να την έρευνα δυτικές ιδέες κόμμα θέμα και στη συνέχεια να κάνει ένα σχέδιο για το τι πρέπει να κάνετε, αγοράσετε και να κάνετε. Στη συνέχεια, αρχίσουν να αγοράζουν το σύνολο των δυτικών προμήθειες συμβαλλόμενων μερών που απαιτούνται θέμα. Διατίθενται σε αφθονία και διαφορετικές σειρές τιμών, και θα χρησιμεύσει επίσης ως πηγή έμπνευσης. Για παιδιά δυτικοί πρέπει να περιλαμβάνει western παιχνίδια κόμμα, και εάν είναι δυνατόν να περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως είναι η πραγματική βόλτα άλογο για τα παιδιά ή μια παράσταση από έναν εμπειρογνώμονα τέχνασμα σχοινί. Για έναν ενήλικα δυτικό μέρος, θα μπορούσε να ενθαρρύνει αυτοσχέδια παιχνίδια, αφήνοντας πακέτα των κόκκινων και μπλε χαρτιά του πόκερ στα τραπέζια. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε παίξει παλιό χρόνο δυτικής μουσικής, και να είναι ενεργή στην πάρει τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε μια πλατεία χορό. Ο ιδανικός τρόπος για να τελειώσετε δυτικών μερών γενεθλίων, πρέπει να υποβάλει τους επισκέπτες στο σπίτι τους με τη δυτική κόμμα αυτές ευνοούνται as καραμέλες μέντας τυλιγμένα σε μια δυτική εκτύπωσης, αναπληρωτής κονκάρδες, τα χρυσά νομίσματα σοκολάτας, ή εμπορικά σήματα ράντσο cowboy δερματοστιξίες.