Στρατιωτική Κουτιά Shadow Συνταξιοδότηση

Για κάποιον που έχει περάσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στις ένοπλες δυνάμεις, τίποτα δεν είναι πιο ειδικές από τις μνήμες της επαγγελματικής ζωής του, το οποίο θα είναι πάντα ήθελε να αγαπάμε. Πολλοί άνθρωποι έρχονται με διάφορα δώρα συνταξιοδότηση των εν λόγω στρατιωτικό προσωπικό, τα οποία συνήθως παρουσιάζονται σε αυτές σε τελετή αποχώρησης ή έναν ειδικό γεύμα που ρίχνονται από στενούς φίλους και την οικογένεια. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των δώρων ότι αυτές οι στρατιώτες θα ήθελε, αλλά εκείνο που σίγουρα θα αγάπη είναι ένα στρατιωτικό κιβώτιο σκιών.
Σκιά Boxes? Μια στρατιωτική κιβώτιο σκιών συνταξιοδότησης συνήθως περιέχει τα μετάλλια και τις κορδέλες, τις φωτογραφίες και την εθνική σημαία της χώρας ή μια στρατιωτική σημαία. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει το τελικό σήμα της τάξης που παρέλαβε το στρατιώτη. Για να το πω με δυο λόγια, η στρατιωτική κιβώτια σκιών συνταξιοδότηση περιέχουν όλα τα πράγματα που ένας στρατιώτης είναι υπερήφανη και θέλει να θυμούνται για το υπόλοιπο της ζωής του. Το κιβώτιο σκιών είναι στην πραγματικότητα μια κλειστή περίπτωση, όπως εκείνο που χρησιμοποιήθηκε για διοράματα, που επιτρέπει στο φως να περάσει μέσα από αυτό μόνο σε μία συγκεκριμένη γωνία έτσι ώστε το ενθύμια τοποθετούνται μέσα δεν επηρεάζονται από το φως. Το μέγεθος των πλαισίων σκιά μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την ποσότητα των αναμνηστικά ότι θέλει να συμπεριλάβει στο πεδίο. Ένα μεγάλο κιβώτιο σκιών δεν θα φιλοξενήσει μόνο περισσότερο αναμνηστικά αλλά και θα σας δώσει περισσότερες δυνατότητες για την ενίσχυση της στοιχεία σχεδίασης. Τοποθετώντας τα αναμνηστικά σε ένα συστηματικό και τακτικό τρόπο είναι το κλειδί για την καρδιά του στρατιώτη, λόγω της πειθαρχημένη ζωή που έχει συνηθίσει. Συνήθως, το Insignia είναι στην κορυφή? Επόμενο είναι τα μετάλλια τοποθετούνται σε κατακόρυφη σειρά αρχίζοντας από την υψηλότερη τιμή στην κορυφή. Αυτό ακολουθείται από κορδέλες, και διαφορετικές εμβλήματα αρέσει κονκάρδα αλεξίπτωτο, τουφέκι διακριτικό ή badge ξιφολόγχη. Εάν παίρνετε τα χέρια σε κάθε περισσότερο memorabilia, μπορείτε να τους προσθέσετε μετά από αυτή που ακολουθείται από τη φωτογραφία του προσώπου στο τέλος. Υπάρχουν πολλές εταιρείες στις ΗΠΑ που είναι στην επιχείρηση της κατασκευής στρατιωτικών κιβώτια σκιών συνταξιοδότηση. Το τίμημα αυτών των πλαισίων ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος και την αντοχή του κιβωτίου.
Στην περίπτωση που είστε σε βιάζεται να επισκεφθούν τελετή felicitation στρατιώτη ή δεν φέρουν αρκετά χρήματα για να αγοράσει μια κατάλληλη στρατιωτική κιβώτιο σκιών συνταξιοδότησης, μπορείτε να κάνετε ένα δικό χαρτόνι με σας, έγχρωμο χαρτί και ό, τι λίγο αναμνηστικά μπορείτε να συλλέξετε. Παρουσιάζοντας ένα προσαρμοσμένο κιβώτιο σκιών ως δώρο αποχώρησης μπορεί να είναι μια πολύ προσεκτική εναλλακτική λύση για μια ευχετήρια κάρτα. Ο στρατιώτης θα είναι σίγουρα έθιξε λαμβάνουν ένα δώρο που έχει μια προσωπική πινελιά σε αυτό.
Άλλες λύσεις Στρατιωτικό Δώρα? Μερικές στρατιωτικές προσωπικού όπως η συλλογή αντικειμένων που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο πόλεμο που είχαν συμμετείχε ενεργά, κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους. These αντικειμένων θα μπορούσε να τα μαχαίρια, μαχαίρια, όπλα ή ακόμη και στρατιωτικές στολές τοποθετούνται σε κιβώτια οθόνη. Παρουσίασή τους με αυτά τα αντικείμενα, αντί ενός πλήρους πλαισίου σκιά μπορεί επίσης να αποδειχθεί ένα θαυμάσιο δώρο συνταξιοδότησης.
Μερικές φορές, ένας στρατιώτης να χρειαστεί να συνταξιοδοτηθούν πρόωρα λόγω τραυματισμού ή κάποιο άλλο λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές, ο άνθρωπος υπηρεσία να θέλετε να ασκήσουν κάποια μακρά τιμηθεί χόμπι, μετά τη συνταξιοδότησή του, η οποία δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει κατά τη θητεία του στο στρατό. Παρουσιάζοντας ένα δώρο που συμπληρώνει χόμπι του μπορεί να άλλη μεγάλη ιδέα μιας συνταξιοδότησης στρατιωτικής δώρο. Να αναφέρει μερικά παραδείγματα, για ένα άτομο του οποίου χόμπι είναι το ποδήλατο, μπορείτε να παρουσιάσετε τον ένα κράνος ή ακόμη και ολόκληρη την ταχύτητα του ποδηλάτου. For κάποιος πρόθυμοι για τη γραφή, την παρουσίαση του ένα εύρωστο vintage μελέτη τραπέζι στυλ μπορεί επίσης να είναι μια μοναδική ιδέα για δώρο.
Ωστόσο, πριν υποβάλει ένα δώρο αποχώρησης σε κάθε στρατιωτική τους συνταξιούχους του προσωπικού, να θυμόμαστε ότι αυτοί οι άνθρωποι έκαναν μεγάλες θυσίες για τη χώρα και υπέστη μια μεγάλη θλίψη στη ζωή τους. Έτσι, τα παρουσιάζουν κάτι που έχει μια προσωπική σημασία για τη ζωή τους και οι οποίες σιωπηλά τους λέει ότι είστε περήφανοι για αυτά και ότι τα επιτεύγματα τους θα είναι πάντα να θυμόμαστε.