Ηλεκτρικά Radiant ενδοδαπέδια θέρμανση

Όσον αφορά την αύξηση της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του κρύου χειμώνα ανησυχεί, συμβατικά συστήματα θέρμανσης που δεν αρκούν για να ζεστάνει το όλο το σπίτι, ειδικά τα πατώματα και τους τοίχους. Για τη δημιουργία άνετη ζεστή ορόφους, μπορείτε να επιλέξετε για ηλεκτρικά ακτινοβόλα συστήματα θέρμανσης δαπέδου. Αποτελούν ιδανική λύση για δάπεδα θερμότητας που είναι ευαίσθητα σε πολύ κρύες θερμοκρασίες, όπως πλακίδια, φύλλα πλαστικού, πέτρες και ξύλα μηχανικής. Τον τελευταίο καιρό, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιλέγουν για την εγκατάσταση των ηλεκτρικών ακτινοβολούμενη θερμότητα όροφος να αυξήσουν το επίπεδο άνεσης των σπιτιών τους κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Όροφος Συστήματα Θέρμανσης: Ηλεκτρικά Radiant Δαπέδου
Ηλεκτρική ακτινοβόλα συστήματα θέρμανσης δαπέδου παρέχουν άμεση θερμότητα στους ορόφους με το φαινόμενο της ακτινοβολίας μεταφοράς της θερμότητας. Σε ένα τέτοιο σύστημα, η ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιείται για να ζεσταθεί το πάτωμα, από την οποία η θερμότητα άμεσης παράδοσης των προσώπων ή αντικειμένων μέσω θερμικής ακτινοβολίας (που ονομάζεται επίσης υπέρυθρη ακτινοβολία). Μιλώντας για την διαμόρφωση του ηλεκτρικού ακτινοβόλα συστήματα θέρμανσης δάπεδο, ηλεκτρικά καλώδια θερμική αντίσταση είναι εγκατεστημένα ή κάτω από το πάτωμα, τα οποία συνδέονται με ένα ηλεκτρικό κύκλωμα.
Όταν το σύστημα είναι ενεργοποιημένο, η θερμότητα από τα καλώδια ζεσταθεί το επιφάνειες δαπέδου. Με πιο απλούς όρους, η λειτουργία των ηλεκτρικών ακτινοβόλο θέρμανση δαπέδου είναι περισσότερο ή λιγότερο παρόμοιες με μια ηλεκτρική τοστιέρα. Θέρμανση έναν όροφο δωματίου μπορεί να διαρκέσει περίπου 30 - 40 λεπτά. Ακτινοβόλα συστήματα θέρμανσης δαπέδου αποτελείται από έναν θερμοστάτη που εξυπηρετεί το σκοπό του ελέγχου της θέρμανσης επίπεδο. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία ανά προνομιούχο περιοχή σας.
Μπορείτε να εξετάσει την εγκατάσταση των ηλεκτρικών πάνελ στη διάρκεια αναδιαμόρφωση των δαπέδων. Πρώτον, τη θέρμανση τα καλώδια έχουν θεσπιστεί ενιαίο τρόπο, πέραν του οποίου τσιμέντο γύψος χύνεται. Για την Επεξεργασία, στεγνώσει το τσιμέντο και να αποτελεί μια σταθερή πλάκα με καλώδια, χτισμένη μέσα σε αυτό. Μια τέτοια πλάκα χρησιμοποιείται ως βάση για φινίρισμα δαπέδων, όπως πλακάκια. Αν χρησιμοποιείτε σε μια ήδη κατασκευασθεί δάπεδο πλακάκι ή laminate πάτωμα, τα χαλιά που αποτελείται από ηλεκτρικά αγώγιμο πλαστικό διατίθενται στην αγορά. Τέτοια ματς τοποθετούνται απευθείας πάνω στο δάπεδο υποκατηγορίες για ηλεκτρική ακτινοβόλο θέρμανση δαπέδου.
Ηλεκτρικά Radiant ενδοδαπέδια θέρμανση: Μια επισκόπηση
Radiant θέρμανση προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα συμβατικά baseboard ή άλλα συστήματα θέρμανσης. The σημαντικότερο όφελος electric radiant heating floor is that αυτό is energy efficient, as heat is transferred directly without any wastage, which δεν συμβαίνει case της forced air θέρμανση. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η απλή εγκατάσταση και εύκολη λειτουργία των ηλεκτρικών ακτινοβολίας δάπεδο.
Για την εξοικονόμηση ενέργειας, επιλέξτε ένα ηλεκτρικό radiant όροφο σύστημα θέρμανσης με μεγαλύτερη θερμική μάζα. Εάν υπάρχει χρόνος-φορολογικός συντελεστής χρήσης (λιγότερο ηλεκτρικά φορτία κατά τη διάρκεια νεκρών - ώρες αιχμής) στην περιοχή σας, μπορείτε να βάλετε στο σύστημα κατά τις ώρες εκτός αιχμής. Με τη σημαντική θερμική μάζα του συστήματος, η αποθηκευμένη θερμότητα θα είναι επαρκής για τη θέρμανση των δαπέδων για περίπου 8 - 10 ώρες χωρίς περαιτέρω την καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική ακτινοβολίας θέρμανση σε δάπεδα που είναι δύσκολο να ζεσταθεί με την επέκταση των συστημάτων στο σπίτι, τη θέρμανση, όπως κουζίνες μπάνια, και τα υπόγεια. Αγοράζοντας ηλεκτρικά ακτινοβόλα συστήματα θέρμανσης δαπέδου, μπορείτε να ψωνίσετε γύρω για ένα ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων. Επίσης, συγκρίνετε τις τιμές των διαφόρων εμπορικών σημάτων για να πάρετε μια καλή συμφωνία. Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να εξετάσει κατά την αγορά ενός ηλεκτρικού ακτινοβόλο σύστημα θέρμανσης είναι η εγγύηση? Ορισμένες μάρκες προσφέρουν περιόδου 30 χρόνια εγγύηση.