Ιδέες για τον 21ο δώρο γενεθλίων για τις Γυναίκες

Πόσο γρήγορα έχουν πετάξει? Για μένα σου κοριτσίστικος φορές,? Μια γυναίκα που καλλιεργούνται κάτω από? Ν 'αδιαφορεί μάτια μου!? Μάταια ράφι? Μου αρέσει να πιστεύουμε? The αλμανάκ,? Που μιλάει σοι είκοσι ένα.? - Charles Αρνί
A 21α γενέθλια είναι μια ειδική περίσταση για κάθε κορίτσι που βρίσκεται στο κατώφλι της στροφή από έναν έφηβο σε έναν ενήλικο. Είναι η στιγμή όπου ένα 21-χρονών είναι εκτεθειμένη σε νέες ελευθερία, ευκαιρίες και ευθύνες. Ως 21 είναι μια στιγμή που ένα κορίτσι λέγεται να ωριμάσει σε μια γυναίκα, τα δώρα που θα ελάμβανε για τα γενέθλιά της θα πρέπει επίσης να είναι προσεκτική και κάτι που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες της. Ας δούμε γυναίκα 21ης ​​ιδέες δώρο γενεθλίων που μπορείτε να επιλέξετε.
Ιδέες για τον 21ο γενέθλια δώρα
Κοσμήματα? Κοσμήματα είναι κάτι που αγαπώ περισσότερο τα κορίτσια και είναι μία από τις καλύτερες ιδέες δώρων για 21η γυναίκα γενέθλια. Εάν έχετε ένα υψηλό προϋπολογισμό δώρο, μπορείτε να πάτε για πολύτιμους λίθους, όπως τα διαμάντια, ρουμπίνια, σμαράγδι, κλπ. Παρουσιάζοντας μια πέτρα γέννηση θα ήταν επίσης μια μεγάλη ιδέα. Κάποια άλλα κοσμήματα που μπορείτε να δώρο, ως 21η δώρο θα μπορούσε να είναι σκουλαρίκια, βραχιόλια, βραχιόλια ποδιού, ασήμι και χρυσό αλυσίδες, ρολόγια, κουτί κοσμήματα, κλπ. Υπάρχει μια ποικιλία αυτών διατίθεται σε αγορά και μπορείτε να επιλέξετε μία, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοριτσιού γενεθλίων.
Ρούχα και άλλα αξεσουάρ? Τα κορίτσια δεν είναι ποτέ κουραστεί από τα ρούχα, ακόμη και αν ντουλάπα τους ξεχειλίζει. Εάν σκέφτεστε να παρουσιάσει τα ρούχα ως 21 $ α γενέθλιά τώρα σε μια γυναίκα, μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία που είναι διαθέσιμη στην αγορά. Ορισμένα από τα ρούχα που μπορείτε να δώρο σε ένα 21-χρονών γυναίκα για τα γενέθλιά της είναι η T-shirts, παντελόνια, παντελόνια φορτίου, βραδινές τουαλέτες, φορέματα, πουκάμισα, κλπ. Μαζί με τα ρούχα, μπορείτε να παρουσιάσετε επίσης αξεσουάρ, όπως διαφορετικούς τύπους υποδημάτων , τσάντες, καπέλα γυαλιά ηλίου, φουλάρια, κλπ. Αν δεν ξέρετε για τις προτιμήσεις της, δίνοντας δωροεπιταγές ή παρεμποδίζει ενός δημοφιλούς εμπορικού κέντρου θα είναι επίσης μεγάλη.
Άσκηση Εξοπλισμός? Αν το κορίτσι γενεθλίων είναι ένα φρικτό γυμναστήριο, δώρο εξοπλισμού άσκησης της σαν διάδρομο, ελλειπτικό, κλπ. Διαφορετικά, μπορείτε να δώσετε, επίσης, ένα γυμναστήριο κάρτα της συμμετοχής σε ένα ακριβό γυμναστήριο, όπου πάντα ονειρευόταν να εκπαιδεύσει.
Περιπέτεια Αθλητισμός? Αν το κορίτσι γενεθλίων είναι μια περιπέτεια, μπορείτε να την πάρετε για κάποιο είδος σπορ περιπέτειας, όπως bungee jumping, καταδύσεις, θαλάσσιο σκι, κλπ. Θα παραμείνει πάντοτε ένα από τα πιο φανταστικά 21η δώρα γενεθλίων για την.
Ένα πάρτι? Συνήθως, 21ο πάρτι γενεθλίων είναι επίσημες εκδηλώσεις διοργανώνονται από τους γονείς του κοριτσιού γενεθλίων. Ωστόσο, εκτός από αυτό μπορείτε να ρίξετε και μια περιστασιακή μέρος για το καλύτερο φίλο ή την ανιψιά σας σε ένα παραλιακό θέρετρο ή στο κατώφλι σας. Προσκάλεσε όλους τους φίλους και τους ανθρώπους της, αυτή είναι κοντά και αυτή σίγουρα θα βρείτε αυτό το δώρο γενεθλίων το καλύτερο.
Βιβλία? Αν ο 21-χρονών αγαπά την ανάγνωση βιβλίων, κάτι τέτοιο θα ήταν μία από τις καλύτερες ιδέες δώρων για τον 21ο έτος της ηλικίας. Ερευνήστε για το αγαπημένο συγγραφέα της ή το βιβλίο ήθελε να διαβάσει για λίγο. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια συλλογή των βιβλίων από τα αγαπημένα συντάκτη της και να παρακολουθήσετε διαπεραστική κραυγή της στη χαρά.
Δημιουργικές γενεθλίων δώρων Ιδέες? 21ης ​​παρουσιάζει γενέθλια δεν χρειάζεται να ακριβό. Αντί από το κόστος του δώρου, αυτό που μετράει είναι το συναίσθημα ή τα συναισθήματα με την οποία η κρίση είναι δεδομένη. Για παράδειγμα, εάν πρόκειται για 21η γενέθλια της κόρης σας, συλλέγει φωτογραφίες της από τη στιγμή που γεννήθηκε μέχρι την τελευταία ταξίδι που είχε ως οικογένεια. Κάνετε ένα κολάζ με τις εν λόγω φωτογραφίες και το δώρο αυτήν, σε μια όμορφη κορνίζα. Αυτή θα είναι σίγουρα κάτι που θα ήταν πάντα αγαπάμε.
Μερικές άλλες θηλυκό γενεθλίων παρόντες ιδέες για 21α γενέθλια να συμπεριλάβετε μια αυτοκίνητο, laptop, MP3 player, iPod, κλπ. Εάν ψάχνετε για 21οι γενέθλια παρόντες ιδέες για καλύτερο φίλο σας, αντί δίνοντας μια μεμονωμένων δώρο, μερικές από φίλους σας μπορούσε συμβάλουν και μπορείτε να αγοράσετε ένα μεγαλύτερο δώρο. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ιδέες δώρων για τις γυναίκες 21α γενέθλια. Μπορείτε να έρθετε με πολλές περισσότερες γυναίκες δώρα γενεθλίων για τον 21ο γενέθλιά της, την οποία θα θησαυρός για πάντα.