50ος Ιδέες μέρος γαμήλιας επετείου

Η 50ή επέτειος αποτελεί ορόσημο για όλα τα ζευγάρια που έχουν επιβιώσει σκαμπανεβάσματα της ζωής στα 50 χρόνια της ενότητας. Ακόμη και ως το ζευγάρι κοιτάμε πίσω για τις τρυφερές μνήμες τους μαζί, τους φίλους και την οικογένειά του το ζευγάρι θα ήθελε να γιορτάσουμε αυτή τη βαρυσήμαντη ημέρα. Πώς, λοιπόν, ρίχνει για ένα μέρος γιορτάσει την 50η επέτειο του γάμου στο ύφος; Το κόμμα επετείου θα σας βοηθήσει να χαρείτε όλες τις στιγμές που έχετε περάσει μαζί και αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να περπατήσετε στους διαδρόμους μνήμης.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να θυμάστε ενώ σχεδιάζει μια χρυσή επέτειο κόμμα. Αυτό περιλαμβάνει τη θέση, προσκλήσεις διαδίκου, η διακοσμήσεις και μην ξεχάσει τροφίμου. Προσπαθήστε να ενσωματώσει τα χρυσά θέμα στο ιδέες, καθιστώντας το κόμμα symbolic of 50ης ιδεών κόμματος επέτειο. Εδώ είναι ένας κατάλογος της 50ης ιδέες συμβαλλόμενων μερών επέτειο του γάμου που μπορεί να βοηθήσει να γίνει αυτή η ημέρα αξέχαστη για το ζευγάρι.
Ιδέες για πεντηκοστή επέτειος Κόμμα
50ος γαμήλιας επετείου Κόμμα Προσκλήσεις: Υπάρχουν πολλές μοναδικές ιδέες πρόσκληση επετείου μέρος εκεί έξω. Μπορείτε είτε να επιλέξετε να κάνετε σπιτικό προσκλήσεις με τη φωτογραφία του ζευγαριού την ημέρα του γάμου ή να κάνετε σε σχήμα καρδιάς προσκλήσεις από χαρτί κατασκευής ή χαρτόνι, και στη συνέχεια διακοσμήστε με δαντέλα περιποίηση ή πετσετάκια. Μπορείτε να συμπεριλάβετε ορισμένες ρομαντική εισαγωγικά ή στίχους κάποιων τραγουδιών αγάπης από την εποχή που πέρασαν. Θέλετε μια πιο invitation κόμμα funkier, στη συνέχεια, roll up τα στοιχεία του διαδίκου για ένα κομμάτι πολύχρωμο χαρτί και δέστε την με μια χρυσή φουλάρι. Οι επισκέπτες μπορούν να φορέσουν το φουλάρι, καθώς εισέρχονται στο κόμμα.
50ος γαμήλιας επετείου μέρος Διακόσμηση: Χρησιμοποιήστε τη χρυσή θέμα για το κόμμα διακοσμήσεις. Δημιουργήστε την ιδανική ατμόσφαιρα, χρησιμοποιώντας τα παραδοσιακά στοιχεία για να διακοσμήσει το συμβαλλόμενο μέρος, όπως, χρησιμοποιώντας ελεφαντόδοντο λινά πίνακα και λευκό Κίνα με χρυσά περιποιήσεις. Οι πίνακες μπορούν να διακοσμηθούν με τα κεντρικά φτιαγμένο από ελεφαντόδοντο χρωματιστά κεριά πυλώνα που επιβάλλονται σε χρυσά πιάτα. Τα κεριά μπορούν να διακοσμηθούν με την τοποθέτηση ενός δακτυλίου της χρυσής τούλι και μικρών βιολέτες, δεμένα γύρω από τη βάση του κεριού. Γράψτε τις κάρτες θέση με μελάνι χρυσού και συγκεντρώνει φωτογραφίες του ζευγαριού και τα βάζουμε σε χρυσές κορνίζες. Τοποθετήστε αυτά τα πλαίσια μέσα στο χώρο για να αναζωπυρώσει τη νοσταλγία. Μπορείτε να διακοσμήσετε, επίσης, τον τόπο κόμμα με χρυσό και ασήμι μπαλόνια ή να περιλάβει το αγαπημένο τραγούδι του ζευγαριού της εποχής εκείνης για μια δραματική επίδραση.
50ος γαμήλιας επετείου Δώρα: Επιλέγοντας το δώρο για το ζευγάρι, συμβουλεύεται τους ανθρώπους πιο κοντά σε αυτές. Ορισμένες από τις ιδέες γαμήλιων δώρων επέτειο για την περίσταση είναι τα κλειδιά χρυσού για μπρελόκ, χρυσό χαβιάρι και γευσιγνωσία κουτάλι ή ένα στήθος αποθήκευση ή ξύλινο κιβώτιο. Το ζευγάρι θα μπορούν να ανταλλάσσουν επίσης χρυσά δαχτυλίδια, ως ανάμνηση της εμπλοκής. Συμπεριλάβετε εξατομικευμένες κάρτες με το δώρο. Θυμηθείτε, ότι μερικές φορές το πολυτιμότερο από τα δώρα που κόστιζε πολύ λίγο, έτσι, γιατί να μην δώσει το ζευγάρι ένα πλαισιωμένο εικόνα του δέντρου της οικογένειας ή ακόμη και ένα ποίημα που γράφτηκε από τους αγαπημένους τους.
50ος γαμήλιας επετείου Κόμμα Δραστηριότητες: Υπάρχουν πολλές ιδέες κόμμα που μπορείτε να ενσωματώσει για το κόμμα. Ζητήστε από τα ζευγάρια που θα παραστεί στο κόμμα να φέρει μαζί μια φωτογραφία γάμου ή ένα, από αυτούς μαζί σε νεότερους ημέρες τους ή να οργανώσει μια Πόσο καλά γνωρίζετε το Happy παιχνίδι κόμμα ζευγάρι. Για το παιχνίδι τους επισκέπτες θα πρέπει να απαντήσει σε ερωτήσεις όπως πώς θα επιτευχθεί, όπου είχε την πρώτη ημερομηνία σας, τα αγαπημένα χόμπι, πιο ενοχλητική συνήθεια ή πιο προσφιλής της ποιότητας. Μια πολύ καλή ιδέα κόμμα είναι να τεθεί μια προβολή παρουσίασης με φωτογραφίες του ζευγαριού όταν είχαν γνωρίσει και την πρόοδο μέσω των ετών των παιδιών και των εγγονιών.
Να θυμάστε ότι την 50η επέτειο του γάμου είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για το ζευγάρι, έτσι, να περιλαμβάνει όλη την οικογένεια και τους φίλους τους για μια ευχάριστη διαμονή μαζί.