Ξύλο Κατασκευές Deck: Πώς να οικοδομήσουμε μια ξύλινη γέφυρα

Μια γέφυρα ξύλο είναι μια επέκταση του σπιτιού, είτε για το κατώφλι ή το μπροστινό ναυπηγείο. Μια γέφυρα μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε, ή ακόμα και διασκεδάσει με τους φίλους. Κτίριο οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού σας φέρνει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά, ειδικά όταν είναι καλά διαδεδομένες και εξήρε. Δοκιμάστε το χέρι σας κατά την κατασκευή καταστρώματος ξύλο? Είναι εύκολο και μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα θέμα λίγων ημερών.
Πώς να οικοδομήσουμε μια ξύλινη γέφυρα
Wood Deck Σχέδια: Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γίνουν για την οικοδόμηση μιας γέφυρας, είναι να κάνει ένα σχέδιο. Το σχέδιο πρέπει να περιλαμβάνει ορισμένα πράγματα όπως η θέση, πρέπει, κ.λπ. Σχέδιο θέση σας αποφασίζοντας ποια πλευρά του σπιτιού σας θα θέλατε να είναι ενσωματωμένο. Λάβετε υπόψη τον παράγοντα προστασίας της ιδιωτικής ζωής, αν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε. Κατανοήστε τους περιορισμούς της ιδιοκτησίας σας, και να αποφασίζει για το ύψος του καταστρώματος. Υπάρχουν κάποιες νομικές απαιτήσεις που πρέπει να εξεταστούν, πριν από την έναρξη της κατασκευής ξύλινη γέφυρα.
Ξύλο Κατάστρωμα Σχεδιασμός: προϋπολογισμός είναι άλλο ένα σημαντικό ζήτημα που βοηθά ένα σχέδιο από το κατάστρωμα. Το μέγεθος, το είδος του ξύλου, εργαλεία κατασκευής και άλλων αλλαγών που θα απαιτούνταν, για να οικοδομήσουμε μια ξύλινη γέφυρα, θα είναι όλα καθορίζονται από τον προϋπολογισμό. Υπάρχουν βασικά δύο είδη ευρύτερα δέσμης σχεδίων μπορούσε κανείς να επιλέξει από? επισυνάπτονται ή αδέσμευτος καταστρώματα. Ένα συνημμένο κατάστρωμα είναι σαν μια προέκταση του σπιτιού, που μπορούν άμεσα να έχουν πρόσβαση από το εσωτερικό του σπιτιού? Ότι, ένας αδέσμευτος κατάστρωμα μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε σημείο στην αυλή.
Εργαλεία και Υλικά: Υπάρχουν πολλά είδη επεξεργασμένων ξύλων όπως ο κέδρος, παλίσανδρος, κλπ. διατίθενται για την κατασκευή της γέφυρας. Μπορεί κανείς να πάρει cut-to-μεγέθους ξύλινα, ή είδε τα έξω. Εκτός αυτού, το ένα από ξύλο απαιτούν τα εξής πράγματα:? 100 ποδιών μεζούρα? Σχέδιο χαρτί και μολύβι? Κυβερνήτης? Εγχόρδων? Hammer? Κοχλίες και μπουλόνια? Σκυροδέματος? Φτυάρι? Wood Deck Κατασκευής: Χρησιμοποιώντας ένα φτυάρι, τρύπες σκάβουν στο έδαφος για την the concrete προβλήτες. Κρατήστε μέτρησης για το ύψος, όπως δεν θέλετε μια άνιση κατάστρωμα! Σκάβουν το holes ευθεία, μέχρι να φτάσετε σταθερή, ανενόχλητη εδάφους. Place καθολικά την υποστήριξή σας (το ξύλο που θα αναλάβουν την τράπουλα), σε αυτές τις τρύπες, και χύστε σκυρόδεμα. Αφήστε τα συγκεκριμένα στεγνώσει εντελώς. Install τις ακτίνες by γαζών or κάρφωμα τα στη θέση τους. Μόλις τα δοκάρια έχουν τεθεί σε εφαρμογή, είναι καιρός να εγκαταστήσετε το δοκούς. Να είστε προσεκτικός, ενώ τον προσδιορισμό του μεγέθους των δοκών, όπως σε μέγεθος ή υπερβολικά διαστήματα δοκάρια θα φέρει στο κατάστρωμα καταρρέει κάτω. Μόλις η εξωτερική δομή του καταστρώματος είναι έτοιμο, το κάρφωμα του καταστρώματος πάνελ είναι εύκολο. Ξεκινήστε από τη διάθεση από την πλευρά του τοίχου, και να συνεχίσει προς την αντίθετη πλευρά. Προσθέστε κιγκλιδώματα κατάστρωμα τελευταία.
Wood Deck Επικαλύψεις: Coatings εφαρμόζονται για την προστασία από το κατάστρωμα και τη διατήρηση του ξύλου. Οι περισσότερες ομάδες ξύλινη γέφυρα που κατασκευάζεται από πίεση επεξεργασμένο ξύλο. Ξύλινες επενδύσεις κατάστρωμα είναι το νερό και να σαπίσουν απωθητικό, και ακόμη και έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων. Κάποιος μπορεί να τους εφαρμόσουν με τα πινέλα, ρολά, ή σπρέι. Κατά την εφαρμογή, δεν πρέπει κάποιος να το παρακάνετε, καθώς αυτό θα καταστήσει την επιφάνεια του καταστρώματος είναι κολλώδης και κηρώδη.
Όταν η γέφυρα είναι έτοιμο, προσθέτουμε τα φυτά, κουνιστό καρέκλες, τραπέζια, ή ταλάντευση να προσθέσει στο ύφος πηλίκο του. Μόλις έχετε καταλάβει πώς να οικοδομήσουμε μια τράπουλα ξύλο, θα συνειδητοποιήσετε ξυλείας για οικοδομικές κατασκευές κατάστρωμα είναι εύκολη και μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, αν έχετε οικογένεια και τους φίλους να ρίξουν μέσα!