Πώς να αυξηθεί μια γενειάδα

Μεγαλώνοντας μια γενειάδα ήταν πάντα ένα θέμα του ενδιαφέροντος των ανδρών. Ωστόσο, σήμερα οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής ημέρας συχνά εμπόδιζαν τους ανθρώπους από την αυξανόμενη γένια. Οι λόγοι πίσω από αυτό θα μπορούσε να είναι πολυάριθμες, όπως το τραχύ βλέμμα που τα γένια του δίνει σε ένα πρόσωπο, δυσκολία στη διατήρηση του σωστά, κοινωνικού στίγματος, κλπ. Δεν πρέπει να αφήσουμε την εξωγενείς παράγοντες τον ενοχλεί πολύ, αν θέλει πραγματικά να αναπτυχθεί μια γενειάδα. Για να καταλάβουμε πώς να αυξηθεί μια γενειάδα χωρίς πολύ κόπο και με αποτελεσματικό τρόπο, τις ακόλουθες γένια αυξανόμενη συμβουλές θα πρέπει να ακολουθούνται.
Beard Καλλιέργεια Συμβουλές
Η διαδικασία της καλλιέργειας γένια και διαμόρφωση σωστά δεν είναι δύσκολο, αν τα αναγκαία προσοχή. Υπάρχουν τρία βασικά βήματα στη διαδικασία της αυξανόμενης γένια. Το πρώτο βήμα είναι να επιτρέψουν την αύξηση της για τουλάχιστον 4 εβδομάδες, το δεύτερο στάδιο είναι να αντέξει ή να φέρει την αυξανόμενη περίοδο της γενειάδας, ενώ το τελευταίο βήμα που συνεχίζει πάντα είναι, η φροντίδα και συντήρηση του γενειάδα.
Επιτρέποντας την πλήρη ανάπτυξη: Η γενειάδα θα πρέπει να επιτρέπεται να αυξηθούν στο μέγιστο. Και μπορεί να χρειαστεί 4 με 5 εβδομάδες μετά την οποία η διαμόρφωση και την έναρξη εργασιών συντήρησης. Κατά την αρχική περίοδο της ανάπτυξης του γενειάδα, το πρόσωπο φαίνεται τραχύ? Που θα μπορούσε να προξενήσει στο συγκεκριμένο πρόσωπο να πέσει στον πειρασμό του ξυρίσματος αυτό. Κάποιος πρέπει να δείξει όμως λίγη υπομονή και να τηρούν τα γένια του ανάπτυξη. Αν κάποιος αισθάνεται αμηχανία, για να πάει στο κοινό με μια τραχιά εμφάνιση, θα πρέπει να αρχίσει να μεγαλώνει τα γένια κατά την έναρξη των διακοπών. Ανάλογα με το ύψος του προσώπου αύξηση τρίχας, ένα κατάλληλο ύφος θα πρέπει να εγκριθεί. Οι διάφορες μορφές της γενειάδες τα πλήρη γενειάδα, λουράκια, μούσι, patch ψυχή, κλπ.
Κνησμός και άλλα προβλήματα: Κνησμός είναι το κοινό πρόβλημα που θα μπορούσε κανείς να αντιμετωπίσει, ενώ όλο και γένια. Δεν θα πρέπει πάρουν ερεθισμένο με τον κόπο και συνεχίσει να αυξάνεται τα γένια χρήση ορισμένων σαμπουάν ή κοντίσιονερ. Τούτο θα βοηθήσει τα μαλλιά για να γίνει απαλή και μαλακή, μειώνοντας έτσι τη ερεθισμός και κνησμός προβλήματα σε κάποιο βαθμό. Κάποιος μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει ενυδατική λύσεις για την του προσώπου φροντίδα του δέρματος.
Συντήρηση και φροντίδα: Πλησιάζοντας έναν επαγγελματία κουρέα για τη σωστή φροντίδα και συντήρηση των μαλλιών είναι μια τέλεια επιλογή να εξετάσει. Κάποιος μπορεί επίσης να επιλέξει να καλλωπίσει το μούσι στο σπίτι? Γι 'αυτό, είναι αναγκαίο να διατηρηθεί η γενειάδα καθαρίσει με τη βοήθεια ενός ήπιο σαμπουάν ή κοντίσιονερ. Μετά τον καθαρισμό, το μούσι θα πρέπει να είναι καλά χτενισμένο, προκειμένου να τη διαμορφώσουμε σωστά. Η επένδυση σε εργαλεία κοπής δεν θα είναι μια σπατάλη των χρημάτων γιατί αυτές εξοπλισμό έρθει σε πρακτικό για τη διαμόρφωση της γενειάδας.
Καλλιέργεια γενειάδας Ταχύτερη
Μούσι αναπτύσσεται ταχύτερα εάν εφαρμοστεί με έλαιο ευκαλύπτου. Αυτό το λάδι διεγείρει το επιδερμικό στρώμα του δέρματος, ώστε να διευκολυνθεί η ταχεία ανάπτυξη των μαλλιών. Κάποιος μπορεί να καταναλώνουν επίσης συνιστώμενη δόση των 2,5 mg / ημέρα βιοτίνης να επιταχυνθεί η ανάπτυξη των μαλλιών. Βιοτίνη είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά την προώθηση της τριχοφυΐας στο πρόσωπο γρήγορα.
Μούσι θεωρείται ότι είναι ένα θέμα υπερηφάνειας για ορισμένες καλλιέργειες, ενώ είναι ένα κοινωνικό στίγμα για να αναπτυχθεί ο γενειάδα σε ορισμένες κοινότητες. Το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη μιας γενειάδας έχει, ωστόσο, επικράτησε επί του συνόλου των στίγματα και τις παραδόσεις. Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη το αντάλλαγμα το ενδιαφέρον των αναγνωστών, το παραπάνω άρθρο του προσπαθεί να παρέχει πληροφορίες σε σύντομο σχετικά με τον τρόπο μεγαλώνουν τα γένια του.