Wood Design Ιδέες Deck

Τα καταστρώματα είναι βασικά μια επέκταση του ζωτικού χώρου του σπιτιού σας. Παρέχουν μια άνετη θέση για απολαμβάνοντας υπαίθριο διάστημά σας. Παρά το γεγονός ότι, με βάση μια γέφυρα μπορεί να φαίνεται δύσκολο έργο στην αρχή αλλά μόλις αρχίσετε, μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό. Ένα μεγάλο σχέδιο καταστρώματος, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν τη γραφική γειτονιά σας, και την ίδια ώρα που προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα από τους θεατές. Μπορείτε να οικοδομήσουμε ένα έξω κατάστρωμα το υλικό της επιλογής σας. Το ξύλο, μπετόν, κεραμίδια είναι τα δημοφιλή υλικά για τα καταστρώματα κτίριο. Ωστόσο, ξύλο είναι μια φθηνότερη και κατάλληλο επιλογή για κατάστρωμα κτίριο.
Wood Deck Design ιδέες, Πραγματικά, δεν υπάρχει έλλειψη καλών σχεδίων ξύλινη γέφυρα. Μετά είναι μερικές ιδέες σχεδίου για να σας βοηθήσει με την κατασκευή γέφυρα ξύλο σας.
Pool Deck? Pool καταστρώματα είναι τα καυτότερα τάση κατάστρωμα σχεδιασμό. Περιλαμβάνει διακοσμεί περιοχή poolside έτσι ώστε γίνεται δελεαστική τόπος barbecuing και ηλιοθεραπεία. Μπορείτε να επιλέξετε σκυρόδεμα, το ξύλο ή το κεραμίδι για την οικοδόμηση καταστρώματα πισίνα, αλλά και ξύλινα decks εξετάσουμε ιδιαίτερα ελκυστική. Τη φροντίδα που πρέπει να ληφθούν, με παράλληλη αξιοποίηση ξύλινο deck είναι ότι η ξυλεία θα πρέπει να είναι αντιολισθητική και σήψης ανθεκτικά. Λάριξ ξύλο, redwood, IPE είναι μερικά ποικιλίες ξύλου που είναι σήψης ανθεκτικά και επίσης δωρεάν από έντομα βλάβες.
Καμπύλο Deck? Μολονότι κυρτός κατάστρωμα δεν είναι κατάλληλο για μικρές ναυπηγεία, προσθέτει μια δραματική αποτελέσματος προς ναυπηγείο σας. Καμπύλο καταστρώματα δεν αποτελούν μεγάλος τρόπος αξιοποίησης διαστημικών, αλλά μερικοί καλοσχεδιασμένο καταστρώματα χωράει πολύ καλά ακόμη στον περιορισμένο χώρο του ναυπηγείου. Καμπύλο κατάστρωμα σε ξύλο προσθέτει μεγάλη αισθητική στο ναυπηγείο σας. Εάν είστε επιλέγουν ένα κυρτό κατάστρωμα, βεβαιωθείτε ότι σχεδιασμός σας κάνει βέλτιστη χρήση του διαθέσιμου χώρου.
Αρχιτεκτονικό Deck? Αρχιτεκτονικά σχέδια κατάστρωμα ξύλο καλύψει την πολύπλοκες λεπτομέρειες καταστρώματος σχεδιασμό. Πρόκειται για δαπανηρή και πολύπλοκη για την εφαρμογή της. Το σχέδιο μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά το λεπτομερώς την εργασία καθιστά περίπλοκη. Ο σχεδιασμός ενσωματώνει άκρα στάξει, ειδικά τεμάχια or στεγών, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί στη λεπτομέρεια.
Τυπική Deck? Τυπική καταστρώματα είναι η επέκταση του σπιτιού σε πραγματικό νόημα. Είναι πιο παραδοσιακά στην εμφάνιση τους. Έχουν Panelized θέσεις και τις στήλες, σχηματοποιήσεις κορωνών, πολυεπίπεδη διαγωγών, ξύλινη επένδυση and πλέγματος. Μερικά μπορεί ακόμη και στέγες και σε βεράντες ή μπαλκόνια. Τυπική καταστρώματα είναι ως επί το πλείστον pre-finished για να ταιριάζει με το υπόλοιπο σπίτι.
Πλεονεκτήματα Ξύλου Καταστρώματα Over Άλλα Υλικά? Ξύλινο καταστρώματα έχουν διάφορα πλεονεκτήματα πέρα ​​άλλα υλικά. ? Ξύλο είναι φθηνότερη και των καταλληλότερων υλικού για οικοδόμηση καταστρώματα? Ξύλο μπορούν να συντηρήσουν ακραίες κλιματολογικές συνθήκες, από χιονόπτωσης παροχή ζεστού και υγρές συνθήκες. ? Το ξύλο είναι πολύ χαμηλή για τη συντήρηση? Wood καταστρώματα είναι οπτικά πολύ πιο ελκυστική από γέφυρα των άλλων υλικών. ? Το ξύλο είναι φυσικά αντιολισθητική και ασφαλές υλικό για καταστρώματος κατασκευής. ? Τύποι ξύλου που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των γεφυρών? Κέδρος? Redwood? Μαόνι? ΙΡΕ? Τικ? Μπαμπού? Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διάφορες ιδέες του ξύλου καταστρώματος, προκειμένου να τονίσουν την ομορφιά του καταστρώματος ξύλο σας με την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων γλάστρες. Κτίριο arbors είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα να συμπληρώσει κατάστρωμα σας. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε πέργκολα στον κήπο ή τοποθετήστε μια φορητή αιώρα. Αν θέλετε να δημιουργήσει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στην εξωτερική σας, πηγαίνετε για κτύποι αέρα και σιντριβάνια.