Palm Τύποι Tree

Φοίνικες ανήκουν στην οικογένεια Palmae και είναι αειθαλής (κυρίως τροπικές) δέντρα. Συνήθως, τα δέντρα αυτά είναι μόνο τα δέντρα κορμό με τα φύλλα που είναι πουπουλένια ή σχήμα ανεμιστήρα. Αυτά τα δέντρα είναι τα πιο εύκολα διακριτές όλων των τύπων φοίνικα και είναι διαθέσιμα με τη μορφή άνω των 2500 ειδών φοίνικα. Τα δέντρα που χρησιμοποιείται γενικά για να στολίσουν πισίνες υποχωρήσεις κατωφλιών, ιαματικά λουτρά, κλπ. για την επίτευξη μιας μαγευτικό τροπικό βλέμμα. Τα μεγαλύτερα παλάμες χρησιμοποιούνται για την προσθήκη δραματικές καταστάσεις στον εξωραϊσμό, ενώ οι μικρότερες παλάμες καλλιεργείται σχεδόν παντού σε εμπορευματοκιβώτια.
Τύποι Palm Trees? Palm δένδρα διαχωρίζονται σε δύο τύπους ανάλογα με φύλλων δομή τους. Οι δύο τύποι είναι παλαμοειδή and pinnate, όπου το παλαμοειδή χαρακτηριστικά τύπου φύλλα απλώνεται από ένα κεντρικό σημείο, όπως τα δάχτυλα. The pinnate τύπου, από την άλλη, διαθέτει ξεχωριστό φυλλάδια που εκτείνονται από την πλευρά του κεντρικού στελέχους του. Εκτός, βασικού segregation ανάλογα με τον φύλλο τύπο, παλάμες επίσης διαφέρουν στον τρόπο κρύα σκληραγωγημένα είναι και πώς ψηλός μεγαλώνουν.
Παλαμοειδή Τύπος? Lady Φοινικόδεντρα: Αυτός ο τύπος φοίνικες εμφανίζονται πιο όπως μπαμπού μάζες, και είναι η μικρότερη από τα είδη φοίνικα ωριμάζουν σε ύψος 4-8 μέτρα. Αυτά τα δέντρα προτιμούν τη σκιά στο φιλτραρισμένο φως και έχουν την ικανότητα να αντέξουν θερμοκρασίες των 22 βαθμών Κελσίου. These παλάμες χαρακτηριστικό κορμούς με χοντρό, σκούρα καλύμματα και βαθύ πράσινο φύλλωμα. Το μικρό τους μέγεθος τους καθιστά ένα από τα αγαπημένα εσωτερικούς επιλογή των φυτών. These παλάμες προτιμούν τα μέρη της υγρασίας, ιδιαίτερα τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.
Λάχανο Palm Tree: Αυτός ο τύπος περιλαμβάνει φοίνικες που είναι κατάλληλο για να χρησιμοποιηθεί ως διαμόρφωση δέντρα ή ως φυτεύσεις δρόμο. Αυτά τα δέντρα είναι ιδανικά για σημεία παραθαλάσσια και can ανεβάσει στα ύψη στα ύψη από περίπου 90 πόδια δίνει μια λαμπρή εμφάνιση. Ο φοίνικας λάχανο είναι το δέντρο πολιτεία της Νότιας Καλιφόρνια και τη Φλόριντα. Επιπλέον, καθιστά επίσης την παρουσία της στην μεγάλη σφραγίδα της Φλόριντα και τη σημαία της Νότιας Καλιφόρνιας. Λάχανο παλάμες χαρακτηριστικό μικρό, γυαλιστερό, πράσινο σε μαύρο φρούτων και αναπτύσσεται καλά σε βάλτους, οι παράκτιες περιοχές και έλη.
Florida Silver Palm: Τα παλάμες χρησιμοποιούνται γενικά για τη διακόσμηση σε διάφορα σχέδια τοπίο. Είναι ανθεκτικό στην ξηρασία με υψηλή ανοχή αλάτι, το οποίο είναι ο λόγος που ευνοούνται ως επιλογές παραλιών. Αυτά τα δέντρα φθάσουν σε ύψος 25 ποδιών και διαθέτουν μεγάλα, που εναλλάσσονται, εξάπλωση φύλλα που είναι πολυσύχναστες, στην κορυφή του δέντρου.
Ουάσιγκτον Palm Trees: Αυτά φοίνικες είναι ταχέως αναπτυσσόμενη, ψηλός, παλάμες τοπίο. Επίσης γνωστό ως η μεξικανική παλάμη ανεμιστήρα, αυτές είναι εγγενείς στην μεξικανική έρημο, όπου έχουν την τάση να μεγαλώνουν κοντά στη μόνιμη, πηγές επιφανειακών υδάτων. Στις βόρειες περιοχές της Φλώριδας, αυτή η παλάμη είναι πολύ σκληραγωγημένο, να ανθέξουν σε θερμοκρασίες αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα αξιόλογο ζημιά.
Pinnate Τύπος? Ημερομηνία Palms: Αυτά αιωνόβια δέντρα είναι γενικά ψηλά δέντρα με μακρά αφήνει φτερωτός, που για να διαμορφώσει τα πρότυπα στο ξύλινο κορμό. Θηλυκό χουρμαδιές αρχίζουν να φέρουν ημερομηνία που παρακολουθούν την ηλικία πέντε ετών (μέσος όρος) από την εποχή της φύτευσης παρακλάδι. Το θαυμάσιο ημερομηνίες αυξάνονται σε μεγάλες μάζες στην κορυφή του πάχους κορμούς χουρμαδιά. Ημερομηνία παλάμες φθάσουν μια ηλικία σχεδόν 150 ετών, και είναι τέλειοι δείγματα να μεγαλώνουν μαζί δρόμους και λεωφόρους σε σειρές.
Royal Palms: Αυτές οι φοίνικες είναι περίτεχνα φοίνικες με μαγευτική ατμόσφαιρα, και μπορούν να επιτύχουν τα ύψη των περίπου 100 πόδια. Αυτοί οι τύποι φοίνικες είναι εγγενή κυπαρίσσι έλη και απαιτούν ample πότισμα και ηλιόλουστες συνθήκες. Αυτές οι χαριτωμένες δέντρα έχουν διαβρέξτε αλάτι και είναι προκλητικός στον άνεμο. Το καλύτερο μέρος για αυτό το φοίνικα είναι πως σχεδόν όλα τα μέρη του μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάποια ή τον άλλο τρόπο. Royal παλάμες είναι κατάλληλα για τη διακόσμηση λεωφόρους, όπως ο κορμός είναι άκυρη των υποκαταστημάτων.
Macarthur Cluster Palms: Αυτά τα είδη φοίνικα είναι κατάλληλοι να αναπτυχθούν σε θερμοκήπια και σε εσωτερικούς κήπους. Αναπτύσσονται σε συστάδες, έτσι είναι επίσης αναφέρονται ως φοίνικες συμπλέγματος. Macarthur παλάμες διασποράς είναι ιθαγενή στην Αυστραλία και αναπτύσσεται καλά σε έμμεσο φως του ήλιου (χαμηλότερη προς φωτεινή) από την ανατολή / δύση / νότο. These παλάμες επιτύχει ένα ύψος 25 περίπου μέτρα.
Butia Παλάμες: Οι φοίνικες φθάσουν σε ύψος των 10-20 ποδιών κατά τη λήξη. They διαθέτουν φως πράσινο σε μπλε green pinnate φύλλα, τα οποία είναι περίπου 2-4 μέτρων. Butia φοίνικες είναι μια αργή αυξανόμενης ποικιλίας. φύλλα του είναι ένα φως πράσινο σε γαλαζωπό γκρι. These παλάμες είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά παλάμες φτερά, δεδομένου ότι μπορούν να ανεχτούν χαμηλές θερμοκρασίες;10 C. μοίρες
Βασίλισσα Φοινικόδεντρα: Αυτά τα κομψά, τα τροπικά φοίνικες είναι γηγενείς στην Νότια Αμερική και είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα φοίνικες στον κόσμο. Έχουν αναπτυχθεί σε δρόμους και πάρκα τροπικές και υποτροπικές περιοχές, και μπορεί επίσης να καλλιεργηθεί ως φυτά εσωτερικού χώρου. Βασίλισσα παλάμες μπορεί να φθάσει ύψος 50 ποδών και κατά τη διάρκεια του χρόνου την άνοιξη, η εμφανής επάνθιση παράγεται. Glorious κίτρινα άνθη εμφανίζονται στο μακρά συστάδες κρεμούν κάτω από το δέντρο. Βασίλισσα φοίνικες μπορούν να ανεχτούν moderately ξηρασία, και επίσης είναι ευαίσθητα τα τυφώνες και ισχυρούς ανέμους.
Οι ανωτέρω τύποι φοίνικες είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Υπάρχουν μυριάδες ποικιλίες των φοινίκων αυξανόμενης όλη την υδρόγειο. Αυτά τα δέντρα φοινικών είναι τέλεια για να επιφέρουν τα τροπικά ματιά δίπλα στις πισίνες πισίνα, spa και κέντρα υποχώρηση. Ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες της περιοχής, κάποιος μπορεί επιλέξτε τον κατάλληλο τύπο φοίνικα.