Χέρι Βαμμένο υποδείγματα Νύχια

Long και δεόντως καλλωπισμένο καρφιά σίγουρα φανεί όμορφο. Αν μικρές, αυτές αποτελούν ένα από πιο θαύμαζα και σημαντικό στοιχείο μιας πανέμορφο ματιά. Εφαρμόζοντας μια βερνίκια νυχιών, ταιριάζουν να εφοπλίσει σας είναι μια passe. Nail σχέδια είναι στη μόδα, οποία δίνει μια εξαιρετικά trendy βλέμμα. Μπορείτε να έχετε αυτούς παρόμοιο με το σχέδιο στην ντύσιμο σας. Εάν σκέφτεστε ότι πεδιάδα στιλβωτική νυχιών είναι πάντα καλύτερη από κολλώντας εκείνες decals και αυτοκόλλητα για καρφιά σας, τότε απλά chill. Μπορείτε να έχετε χέρι ζωγραφισμένα σχέδια καρφί να ενισχύσετε το βλέμμα των καρφιών σας. Nail σχέδια είναι ένα do it yourself τέχνη και εντελώς ένα γεμισμένο διασκέδαση δραστηριότητα.
Πώς να το κάνουμε Χέρι Βαμμένο υποδείγματα τέχνη νυχιών;
Βήμα 1: Δεν χρειάζεται να πάνε για ένα μανικιούρ, αλλά νύχια σας χρειάζεται να καθαρό, σωστά στολισμένα και όμορφα διαμορφωμένο. Μπορείτε κάνετε αυτό με ακριβώς καθαρισμό καρφιά σας επιμελώς με βούρτσα καρφί, σχήμα τα με κάποιο φίλτρο καρφί, απωθήσει την δερματίου και έπειτα χρησιμοποιήστε ένας απομονωτής καρφί.
Βήμα 2: Επιλέξτε τα χρώματα καρφί στον σχεδιασμό και το χρώμα παλτό βάσεων. Επίσης, πάρτε το παλτό βάσεων, κορυφή παλτό και το πινέλα για τη λεπτή εργασία σχεδιάζοντας πάνω νύχια σας. Χρησιμοποιήστε λεπτή βούρτσες για καλύτερα αποτελέσματα.
Βήμα 3: Ξεκινήστε με εφαρμογή του παλτό βάσεων πάνω νύχια σας. Τώρα, πάρτε ένα χρώμα βάσης ανάλογα με παρασκήνιο επιθυμείτε να έχετε για το σχεδιασμό καρφί. Εφαρμόστε δύο στρώσεις αυτής χρώματος βάσης? Περιμένετε για πρώτη παλτό να στεγνώσει πριν εφαρμογή του δεύτερου. Αφήστε το χρώμα νυχιών στεγνώσει σωστά προτού αρχίζουν με το σχεδιασμό καρφί.
Βήμα 4: Τώρα, η πραγματική διασκέδαση σχεδίων ζωγραφισμένα χεριού καρφί ξεκινά. Πάρτε ένα λεπτό πινέλο, ένα χρώμα βαφής νυχιών της επιλογής σας, και να αρχίσει με τα σχέδια. Πιστέψτε με, μόλις αρχίσετε, θα νιώσετε νύχια σας είναι τα καλύτερα καμβά να ζωγραφίσει πέρα ​​και εξερευνήσουν δημιουργικότητά σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε μερικά σχέδια επί χαρτί με μολύβι, και έπειτα διαλέξει ένα νύχια σας. Θα είναι ευκολότερο να ένα αντίγραφο αντί απευθείας δοκιμάζοντας στα νύχια σας, αν δεν είσαι τόσο καλός στη ζωγραφική.
Βήμα 5: Αφού τελειώσετε με τη ζωγραφική των σχεδίων, αφήστε τα νύχια σας να στεγνώσουν εντελώς. Αφού στεγνώσει το βερνίκι, απλώστε πάνω παλτό. Αυτό θα προστατεύσει χέρι σας ζωγραφισμένα σχέδια νυχιών, και αφήστε τους διαμονή για μακρύτερη διάρκεια πέρα ​​νύχια σας.
Βήμα 6: Κρατήστε μπάλες βαμβάκι και αγνό στιλβωτική νυχιών ακετόνης remover βολικό να γρήγορη-διορθώσετε τυχόν λάθη. Βεβαιωθείτε ότι είστε σε ισχύ όπου δεν είστε διαταραχθεί. Βάλτε ένα σκουπίζοντας ύφασμα γύρω από τη φροντίδα για κάθε διαρροή κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Αυτή η τέχνη νυχιών χρειάζεται συνολική συγκέντρωση και υπομονή.
Συμβουλές για Επιλέγοντας Χέρι Βαμμένο υποδείγματα Νυχιών
Οι ακόλουθες άκρες και ιδέες για σχέδια τέχνη νυχιών θα σας δώσουν μερικές υπέροχη ιδέες τέχνη νυχιών που είναι wearable, ανεξαρτήτως αφορμή. ? Θυμηθείτε, για να μην χρησιμοποιείται περισσότερο από τα τρία χρώματα για το σχεδιασμό νυχιών διότι αυτό θα αποσπά την προσοχή. ? Μπορείτε να επιλέξετε δύο χρώματα ταιριάζουν στολή σου και δημιουργήστε ένα ωραίο μοτίβο. Κρατήστε το χρώμα βάσης του πολωνικού νυχιών ίδια όπως το χρώμα βάσης της εξάρτησής σας. ? Μπορείτε να κάνετε ρίγες αν είστε φορώντας μια στολή με ρίγες. ? Πηγαίνετε για μικροσκοπικά λουλούδια εάν είστε φορώντας ένα floral σχέδιο. ? Κουκίδες Απλή πάνω νύχια σας εξετάσει επίσης φοβερό. Χρησιμοποιήστε το ίδιο χρώμα για κάθε κουκκίδα επειδή πολύχρωμα κουκίδες δεν θα αναζητήσει ελκυστική. ? Freehand σχεδιάζει επίσης δείχνουν καλά όλο τον καρφιά. Πάλι, χρησιμοποιούν ένα ενιαίο χρώμα για ολόκληρο σχεδιασμό? Θα δούμε απλά εκπληκτικό. ? Προσπαθήστε να κάνουν τις ίδιες σχέδιο στην κάθε νυχιών, αν μερικές πολύ μικρές διαφορές πάντοτε δυνατό. Αποφύγετε εναλλασσόμενα σχέδια, δηλαδή ίδιο σχέδιο σε εναλλακτική νύχια. ? Εάν δεν αρέσει τη συνολική ζωγραφισμένα βλέμμα, ακριβώς παίξει με τις άκρες των νύχια σας. Κάνετε όμορφη μοτίβο στις άκρες νυχιών σας και εγκαταλείψουν το υπόλοιπο μέρος πεδιάδας νυχιών σας. Αυτό παρέχει μια μοναδική κοιτάξετε τέχνη νυχιών. ? Μπορείτε επίσης να κρατήσει το χρώμα βάσης διαφανή και δίκαιη χρήση χρώματος Πολωνικά καρφί για τα σχέδια. Αυτό δίνει μια trendy βλέμμα, αλλά πάλι, μην χρησιμοποιήσετε πάρα πολλά χρώματα. ? Try μουτζούρες δύο χρώματα, μπορούν να στο άκρο των νυχιών, σε ένα όμορφο σχέδιο αν δεν είναι καλοί στο λεπτά σχέδια. ? Έτσι, δοκιμάστε το παραπάνω συμβουλές και να κάνει το δικό του μοναδικό και δημιουργικό σας σχέδια νυχιών. Ζωγραφισμένα στο χέρι σχέδια νυχιών σίγουρα δίνει μια χαριτωμένη ματιά στην απλή βαμμένα νύχια σας. Η τέχνη καρφί δεν θα φορούν μακριά μόνη της? Χρειάζεστε να το αφαιρέσετε, μαζί με Πολωνικά νυχιών σας, χρησιμοποιώντας ένα ασετόν. Ακολουθήστε τη φροντίδα των νυχιών ρουτίνα, δοκιμάστε το χέρι σας σε σχέδια νυχιών και να διασκεδάσουν.