Τρόπος Εγκαταστήστε ένα θερμοσίφωνας Αέριο

Αερίου θερμοσίφωνες είναι ένα οικονομικό και ταχύτερη τρόπος θέρμανσης νερού. Ακόμη και με ένα υψηλότερο κόστος upfront, θερμοσίφωνες αερίου κόστος περίπου το μισό για να λειτουργήσει ως συμβατικό ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διοχετευθεί φυσική έξοδο αερίου, μία παροχή κρύου νερού, με αγωγό σύνδεσης για τη μεταφορά εκτός των επιβλαβών αερίων και είστε έτοιμοι να κυλήσει. Ως Μάλιστα κάνοντας μόνοι σας μπορούν να ρίξουν τις δαπάνες εγκατάστασης θερμοσίφωνα από αρκετά ένα σημαντικό ποσό. Ωστόσο, η απόπειρα ενός αερίου, η υδροδότηση εγκατάσταση θερμοσίφωνα συνήθως απαιτεί κάποιες γνώσεις υγιεινής. Το πρώτο βήμα για την εγκατάσταση ενός θερμοσίφωνα αερίου είναι να ελέγξετε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Αν έχετε ήδη ένα θερμοσίφωνα και πρέπει να το πάρει αντικατασταθούν ή δεν έχουν καμία εμπειρία υδραυλικών και αναρωτιούνται πώς να εγκαταστήσετε ένα θερμοσίφωνα αερίου για τη δική σας, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα
Εγκατάσταση φυσικού αερίου θερμοσίφωνας: Ένας οδηγός εγκατάστασης βήμα προς βήμα
Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει τη μέτρηση του διάσταση από κέντρο σε κέντρο, ανάμεσα στη ζεστό και κρύο σωλήνες νερού, στην κορυφή του θερμοσίφωνα, για να εξασφαλίσει ότι το νέο σύστημα θέρμανσης έχει τις ίδιες διαστάσεις. Αν έχετε ήδη ένα θερμοσίφωνα, τότε κλείστε την παροχή αερίου και νερού. Τότε αποστράγγισης τη δεξαμενή επισυνάπτοντας μια μάνικα κήπο στο βαλβίδα αποστράγγισης. Τώρα γυρίστε μια καυτή στρόφιγγα νερό να επιτρέψει αέρα στο σύστημα.
Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την αποσύνδεση των γραμμών χρησιμότητας χρησιμοποιώντας δύο κλειδιά σωλήνων. Η γραμμή του φυσικού αερίου έχει αποσυνδεθεί κατά την τοποθέτηση της Ένωσης, εάν το σωλήνα γαλβανιζέ ή κατά την τοποθέτηση φλόγα, αν η γραμμή εφοδιασμού με αέριο χαλκού. Τώρα αποσυνδέστε τις γραμμές νερού πάνω από τη δεξαμενή. Αν η σωλήνωση είναι συγκολλημένες, χρησιμοποιήστε ένα σιδηροπρίονο ή σωλήνων κόφτη, να κοπεί ο σωλήνας σε ευθείες γραμμές. Κάποτε οι παλιές θερμοσίφωνα στραγγίζεται και αποσυνδεδεμένη, είστε έτοιμος για μια νέα εγκατάσταση.
Η εγκατάσταση ενός θερμοσίφωνας αέριο είναι δύο δουλειά πρόσωπο, έτσι μετά από αφαίρεση της παλαιάς μονάδας, έχουν βοηθό φορτίο των παλαιών θερμοσίφωνας στη συσκευή κουκλίτσα και αφαιρέστε το. Σήμερα κυκλοφορούν τα νέα θερμάστρα αερίου νερό σε θέση. Θυμηθείτε να το τοποθετήσετε σε μια περιοχή με τουλάχιστον έξι ίντσες απελευθέρωσης γύρω από αυτό για τον εξαερισμό, με ανεμπόδιστη πρόσβαση προς τον καυστήρα και τους ελέγχους. Χρησιμοποιήστε μια τορπίλη ή επιπέδου ξυλουργού στην πλευρά του θερμοσίφωνα και το επίπεδο του με πλαστική shims, έως ότου η μονάδα είναι κατ 'ευθείαν πάνω-κάτω.
Εγκαταστήστε τώρα τα εξαρτήματα παγιδεύουν τη θερμότητα με το τύλιγμα του νερού σπείρωμα του σωλήνα θέρμανσης θερμότητα, χρησιμοποιώντας μια ταινία Teflon. Δεδομένου ότι αυτά τα εξαρτήματα είναι κατεύθυνσης, χρειάζεται να έχει εγκατασταθεί σωστά. Συνδέστε το μπλε κωδικοποιούνται εξαρτήματα στο κρύο τροφοδοσίας του νερού, με το βέλος που αντιμετωπίζει ο θερμοσίφωνας, και το κόκκινο κωδικοποιούνται εξαρτήματα στον καυτό τροφοδοσίας του νερού, με το βέλος στραμμένο προς τα έξω. Use κλειδιά σωλήνα για να σφίξετε τα εξαρτήματα.
Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την εγκατάσταση των συνδέσεων ίσαλο γραμμή, με τη μέτρηση και την κοπή των συνδέσεων ίσαλο γραμμή με το μήκος και την επανασύνδεση τους. Υπάρχουν ορισμένα καταστήματα, όπου προ-sized μήκη είναι διαθέσιμα στην περιοχή. Στην περίπτωση που η νέα είσοδο θερμοσίφωνα και τα ανοίγματα εξόδου δεν παρατάσσουν ακριβώς με τις παλιές υδραυλικές εγκαταστάσεις, η χρήση ευέλικτων γραμμές παροχής χαλκού.
Μόλις εγκατασταθούν οι γραμμές νερό, είναι καιρός να εγκαταστήσετε την καύσιμη ύλη με τη σύνδεση της γραμμής αερίου στον καυστήρα αερίου βαλβίδα ελέγχου, με τη χρήση ευέλικτων γραμμών φυσικού αερίου.
Ελέγξτε για διαρροή αερίου. Το βούρτσισμα και στο εξής ο σαπωνοδιάλυμα νερό επάνω την ένωση του φυσικού αερίου και όλων των αρθρώσεων του φυσικού αερίου και ελέγξτε για φυσαλίδες. Εάν υπάρχει διαρροή μετά φυσαλίδες θα σχηματιστούν στην επιφάνεια.
Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την τοποθέτηση του εξάτμισης καυσαερίων, συνδέοντας το σχέδιο εκτροπής πάνω από το καυσαέριο θερμοσίφωνα. Ελέγξτε τις οδηγίες του κατασκευαστή και των τοπικών κωδίκων για την εγκατάσταση του σωλήνα.
Μόλις όλα συνδέσεων διαφοροποίησης, αφαιρέστε πάνελ πρόσβασης καυστήρα. Μετά γυρίστε το κουμπί στο πάνω μέρος του κουτιού ελέγχου, στη θέση του «πιλοτικού» και να διαθέτουν ένα φως αγώνα τζάκι, στο άνοιγμα της πρόσβασης πιλότο. Κρατήστε το κουμπί επαναφοράς στο κουτί ελέγχου για μερικά δευτερόλεπτα, μετά την ανάφλεξη πιλότου. Τώρα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το κουμπί και να ακούσετε τον καυστήρα αναφλεγεί. Μόλις τελειώσετε, αντικαταστήστε τον πίνακα πρόσβαση καυστήρα και ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού στο επιθυμητό επίπεδο.
Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχουμε κατά νου, να μπορέσει να ξεκινήσει το νερό του φυσικού αερίου εγκατάσταση θέρμανσης. Αν ζείτε σε μια σεισμογενή περιοχή και στη συνέχεια ο θερμοσίφωνας πρέπει να προστατεύονται από μια σεισμική αντιστήριξη, κατασκευασμένο από 20-gauge ιμάντες λαμαρίνα, στη δεξαμενή. Αν είστε ακόμα αναρωτιέστε πώς να εγκαταστήσετε ένα θερμοσίφωνα αερίου για τη δική σας και να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, ενώ το κάνει, τότε ο γρηγορότερος και ο ασφαλέστερος τρόπος είναι να πάρει αυτό γίνεται από έναν επαγγελματία ειδών υγιεινής. Επίσης, θυμηθείτε να σιγουρευτείτε ότι είστε ακόλουθους κωδικούς ειδών υγιεινής. Μια καλή ιδέα για τη διασφάλιση αυτής, είναι με την κλήση ενός επιθεωρητή υγιεινής να μάθετε τις δημοτικές απαιτήσεις αδειοδότησης και όποιες άλλες ειδικές κριτήρια που μπορεί να έχουν.