Πώς να επισκευάσει Στόκοι

Stucco αποτελείται από νερό, ένα δεσμευτικό υλικό και συνολική κατασκευή που χρησιμοποιείται κυρίως ως υλικό ενίσχυση. Είναι ένα οικοδομικό υλικό και δίνει τους τοίχους, μια ελκυστική εμφάνιση. Επιπλέον είναι ανθεκτική και αδιάβροχη. Απαγορεύεται η χρήση του στόκου στις Ηνωμένες Πολιτείες χρονολογείται από τον δέκατο ένατο αιώνα. Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, Ουάσιγκτον DC είναι ένα παράδειγμα ενός από τα πιο σπουδαία κτίσματα στόκο του δέκατου ένατου αιώνα. Stucco θεωρήθηκε ότι είναι πολύ πιο ανώτερο, ανέξοδο, σεσουάρ και ένα πιο ζεστό υλικό από τα τούβλα από τον Andrew Jackson Downing, που ήταν αρχιτέκτονας της εποχής εκείνης. Στόκοι είναι δύο τύπων, το παραδοσιακό και το σύγχρονο. Το παραδοσιακό στόκο περιελάμβανε το νερό μαζί με άμμο και ασβέστη ενώ το σύγχρονο αποτελείται από άμμο, νερό, ασβέστη και τσιμέντου Portland. The σύγχρονο στόκος είναι ένα τείχος γύψο τσιμέντο θα καλύπτει used για εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου. It μερικές φορές ενδέχεται να περιέχουν επίσης ένα μείγμα πρόσθετων που περιλαμβάνουν συνθετικά ακρυλικές και φυτικές ίνες. Αυτό το μείγμα προστίθεται με σκοπό να αυξηθεί η δύναμη. Άλλα από τα τείχη, στόκος μπορεί επίσης να εφαρμοστεί πάνω σε ξύλο. Από τα ανωτέρω συζήτησης, γίνεται κατανοητό ότι γυψομάρμαρο είναι ένα ζωτικό υλικό για την ενίσχυση του τείχους, αλλά και για το σπίτι διακόσμηση σκοπούς. Stucco επισκευή καθίσταται αναγκαία όταν δείχνει σημάδια φθοράς. Επομένως, ας βρούμε τον τρόπο για την επισκευή γυψομαρμαροκονίαμα.
Βήματα για να επισκευάσει Στόκοι
Stucco επισκευή δεν είναι μια δύσκολη δουλειά, απαιτεί μόνο μερικές πρακτικές για να το κάνει τέλεια. Για την πράξη, μπορείτε να δοκιμάσετε την επισκευή στόκος σε πίνακες που περιέχουν τις τρύπες σε αυτό. Μόλις θεραπεύσει τις ρωγμές με επιτυχία, μπορείτε να κινηθείτε περισσότερο να κάνει την πραγματική δουλειά.
Απαιτούμενα υλικά
Θα χρειαστείτε Τσιμέντο Portland, πίσσα, πολυβινυλική οξικό (PVA) κόλλησης, βρεγμένο κουρέλια, ένα μαλακό πινέλο, χρώματα λατέξ, μερικά μάνικες κήπων και των συνημμένων εγγράφων, ρολά βαφής, primer, σφυρί, σμίλη χαράκτη, στεγανωτικό υλικό, κουβάς, ένα fiberglass πανί και επαρκή ποσότητα των οικοδόμων άμμο.
Διαδικασία για Stucco επισκευής? Το πρώτο βήμα για την επισκευή εξωτερικό στόκος είναι να απορροφούν πλήρως την περιοχή ρωγμή με τη βοήθεια ενός σωλήνα. Αν γίνει έτσι, το στόκο δεν θα ξεχωριστές νερό από το νέο κονίαμα και, συνεπώς, θα εμποδίσει καταρρέουν. ? Το επόμενο βήμα είναι η προετοιμασία του κονιάματος με την ανάμειξη λίγο νερό σε ένα μέρος του τσιμέντου Portland και περίπου τέσσερα τμήματα της άμμου των οικοδόμων ». Διασφάλιση ότι το κονίαμα έχει καταστεί αρκετά πυκνά που θα χρησιμοποιηθεί για την εργασία. ? Περαιτέρω, πάρτε το οξικό πολυβινύλιο τη συγκόλληση και καλύπτουν το ραγισμένο περιοχή. ? Το ομόλογο θα παραμείνει λίγο κολλώδες για κάποιο χρονικό διάστημα, να εφαρμοσθεί το μίγμα σε τη ρωγμή αυτή τη στιγμή η ίδια. Αυτό θα καθορίσει το δεσμό και το κονίαμα μίγμα σωστά για να το κρακ. ? Τώρα, καλύπτουν το ραγισμένο περιοχή με τη βοήθεια της ασφάλτου υμένιο fiberglass. ? Περαιτέρω, το fiberglass, πρέπει να καθοριστεί σε εφαρμογή του. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με το πάτημα ενός κυλίνδρου χρώμα πάνω του. ? Εφαρμογή άσφαλτος στην περιοχή ρωγμή σήμερα και αφήστε το να στεγνώσει. Κατά την ξήρανση της πρώτης στρώσης, εφαρμόστε το δεύτερο χέρι και διαδώστε το ομοιόμορφα με τη βοήθεια των μαλακών πινέλο, έτσι ώστε το παλτό δεν ξεχωρίζουν ως μια περίεργη θέση στον τοίχο? Ίσως να αναρωτιέστε πώς να ζωγραφίσει μια στόκο; Λοιπόν, δεν είναι δύσκολο. Use το αλφαβητάρι για να χρωματίσει το patched χώρο και αφήστε το να στεγνώσει αστάρι. Εφαρμόστε ένα άλλο παλτό του εγχυτήρα και φροντίζει ώστε οι φρεσκοβαμμένο περιοχή θα πρέπει να δούμε ένα μέρος του υπόλοιπου τοίχου. ? Μερικές συμβουλές που πρέπει να θυμάστε κατά την επισκευή Στόκοι? Εάν βρίσκετε πάντα κάθετη ρωγμές από το κάτω μέρος του τοίχου στο παράθυρο ή από τη στέγη του τοίχου προς την πόρτα, αυτές οι ρωγμές επισκευαστεί από έναν επαγγελματία. Ως εκ τούτου, οι ρωγμές δείχνουν βλάβη στα θεμέλια του τείχους. ? Πολύ μικροσκοπικές ρωγμές που είναι λιγότερο από 1 / 8 ιντσών μπορεί να είναι γεμισμένο με ένα ανώτερο καλαφατίστε ποιότητας. Προτιμήστε τη χρήση ενός καλαφατίστε που επιτρέπει τη ζωγραφική πάνω του μετά την εφαρμογή. ? Για τη ζωγραφική ένα στόκο, προτιμούν πάντα μια ακρυλική βάση το χρώμα που αποτρέπει την υγρασία από τη συσσώρευση στο χρώμα στόκος. ? Έτσι έχετε δει ότι επισκευή στόκος δεν είναι καθόλου μια δύσκολη εργασία. Stucco εγκατάσταση μπορεί να γίνει με αρκετή πρακτική που ακολουθείται από την ορθή εφαρμογή της παραπάνω διαδικασίας να πάρει αυτό το δικαίωμα τερματισμού για τους τοίχους σας.