Λίμνης koi συντήρησης: Καθαρισμός koi ψάρια λίμνης

Το καθαρό νερό, απαλλαγμένο από τοξικές ουσίες και απόβλητα, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την υγεία των koi ψάρια. Καθαρισμός λίμνης koi ψάρια μπορούν να διεξάγονται σε δύο μέρη, το ένα είναι η τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό των μέτρων για να το κρατήσει καθαρό και το άλλο είναι η πλήρης εποχιακή καθαρισμού που μπορεί να γίνει μία φορά σε ένα έτος. Πλήρης καθαρισμός της λίμνης koi ψάρια θα απαιτήσει την άρση των ιχθύων, στραγγίζοντας το σύνολο της λίμνης και η επαναπλήρωση. Εδώ είναι μερικά από τα κοινά λίμνης koi συντήρησης καθώς και του καθαρισμού συμβουλές.
Λίμνη Koi Συντήρηση
Η τακτική συντήρηση koi ψάρια λίμνης μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του ποσού των οργανικών αποβλήτων στον έλεγχο και τη μείωση της απαίτησης των συχνών καθαρισμού. Πρώτα απ 'όλα, βεβαιωθείτε ότι τον πληθυσμό των ψαριών δεν πρέπει να υπερβαίνει τη χωρητικότητα της λίμνης, δεδομένου ότι ο υπερπληθυσμός θα κάνει προφανώς πιο βρώμικα από τη λίμνη και να διαταράξουν την οικολογική ισορροπία. Επίσης μην overfeed τα ψάρια, όπως τα τρόφιμα έχουν απομείνει μπορούν να συσσωρεύσουν στο κατώτατο σημείο της λίμνης, σάπια και διάσπαση της οποίας θα παράγουν τοξικές ουσίες. Ως εκ τούτου, την αφαίρεση της περίσσειας σωματίδια τροφίμων καθημερινά από τη λίμνη σας χρησιμοποιώντας μια λεπτή ματιών των διχτυών. Ένα τέτοιο δίκτυο αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση κυμαινόμενο συντρίμμια σαν νεκρά φύλλα και άλλα μέρη των φυτών.
Εγκαθιστώντας ένα μηχανικό φίλτρο μπορούν να είναι μεγάλης βοήθειας για την άρση των κάθε είδους αποβλήτων, συμπεριλαμβανομένων των φυκιών και των εντόμων από την λίμνη. Βιολογικά φίλτρα μπορούν επίσης να εξυπηρετήσουν τον σκοπό αυτό από τη μετατροπή των τοξικών ουσιών στα αβλαβείς ουσίες με τη χρήση φίλτρων που περιέχουν αναερόβια βακτήρια. Κατάλληλος αερισμός της δεξαμενής νερού είναι ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που μπορεί να επιτευχθεί με την εγκατάσταση water πτώσεις ή βρύσες και ένα σύστημα φιλτραρίσματος αντλίας. A κάτω αποστράγγισης μπορεί να εγκατασταθεί, ιδίως για την εξάλειψη της ουσίες που εναποτίθενται στον πυθμένα της λίμνης.
Ανάπτυξη ενός μικρού ποσού των φυκιών σε λίμνης koi ψάρια δεν είναι τόσο επιβλαβής, διότι μπορεί να παρέχει οξυγόνο. Ωστόσο, η υπερβολική αύξηση μπορεί να είναι προβληματική. Την απάντηση σε αυτό το πρόβλημα έγκειται στο επίπεδο pH του το νερό της λίμνης. Μια μικρή αύξηση της οξύτητας μπορούν να προωθήσουν την ανάπτυξη των βακτηρίων και αλγών. Ως εκ τούτου, να παρακολουθούν τακτικά το επίπεδο pH του το νερό της λίμνης. Κριθάρι άχυρο απόσπασμα είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον λύση για τον έλεγχο της ανάπτυξης των φυκών σε μια λιμνούλα. Μαγειρική σόδα και λίμνη αλατιού μπορεί χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση του pH και νιτρικά επίπεδο της λίμνης. Αυτό είναι το πώς μπορείτε να ελέγξετε επίσης την ανάπτυξη των φυκών. Παρατηρήστε τα ψάρια περιστασιακά να αναζητήσει οποιαδήποτε ανωμαλία όπως κηλίδες ή αποχρωματισμό. Επίσης να θυμόμαστε ότι τα χλωριωμένα νερά είναι ιδιαίτερα επιβλαβές για τα ψάρια koi.
Καθαρισμός ψάρια koi Pond
Όπως ήδη αναφέρθηκε, καθαρισμού σε τακτική βάση μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ενός προστίμου ματιών των διχτυών και κατά την εγκατάσταση διαφόρων εξοπλισμών καθαρισμού, όπως η μηχανική ή βιολογικά συστήματα φιλτραρίσματος και από κάτω προς τα στραγγίζετε. Είναι όμως αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι, παρά τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται για την τήρηση των koi ψάρια λίμνη καθαρή, είναι υποχρεωμένη να λερωθεί και λασπώδης σε μια περίοδο του χρόνου. Τα ψάρια Koi είναι ένα από εκείνα τα ψάρια που παράγουν το μέγιστο των αποβλήτων σώμα. Ως εκ τούτου, ο καθαρισμός ένα λασπωμένο λίμνης koi μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα. A λίμνης koi απαιτεί πλήρη καθαρισμό ετησίως, γεγονός που συνεπάγεται την πλήρη αποστράγγιση και επαναπλήρωση της λίμνης.
Ετήσιο καθαρισμό της λίμνης koi fish γίνεται συνήθως την άνοιξη. Γι 'αυτό, αφαιρέστε το koi ψάρια από τη δεξαμενή και τα τοποθετούμε σε μια δεξαμενή που βρίσκεται σε ένα δροσερό και σκιερό χώρο. Τοποθετήστε ένα αερισμού στο κάτω μέρος αυτής της δεξαμενής, ώστε τα ψάρια αναπνοή μπορεί εύκολα. Αδειάστε όλο το νερό και στη συνέχεια τραβήξτε την αντλία χώρια. Καθαρίστε και ελέγξτε όλα τα εσωτερικά μέρη της λίμνης σωστά, ιδίως οι σωλήνες και αγωγούς. Αν βρείτε μικρές βλάβες, όπως ρωγμές ή διαρροές, τότε τα επισκευάσουν άμεσα. Εάν η βλάβη δεν είναι επισκευάσιμο, τότε αντικατάσταση θα ήταν η καλύτερη επιλογή για να εξασφαλισθεί η καλή λειτουργία όλο το χρόνο. Στην εν λόγω λίμνη μπορεί να καθαριστεί με ένα πιεστικό μηχάνημα συνδέεται με ένα χαμηλό έως μέτριο ακροφύσιο πίεση. Αφού καθαρίσετε σωστά, τοποθετήστε τα εσωτερικά μέρη στη σωστή θέση τους και να προσθέσετε ένα de-Χλωριωτής στη προτεινόμενη ποσότητα. Τώρα ξαναγεμίσετε την λίμνη με καθαρό και φρέσκο ​​νερό και βάλτε το ψάρι πίσω.
Τα ψάρια Koi είναι πολύ ευαίσθητα σε μικρές μεταβολές του pH, τη θερμοκρασία και χημική ισορροπία της λίμνης νερού. Ως εκ τούτου, η συσσώρευση των αποβλήτων και αποσυντέθηκε σωματίδια των τροφίμων μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία τους. Koi ψάρια λίμνες θα πρέπει να είναι καθαρή και το νερό θα πρέπει πάντοτε να είναι σαφείς, αλλιώς ασθενειών των ψαριών μπορεί να είναι ένα πρόβλημα.