Εσωτερικών Preparation Ζωγραφική

Μια εργασία του εσωτερικού ζωγραφική πάει καλά έχει εκτιμηθεί από ένα και όλα. Ωστόσο, προκειμένου να επιτύχει ένα καλό αποτέλεσμα εσωτερική ζωγραφική ένα εκτενές ποσό σχεδιασμού και απαιτείται προετοιμασία. Αν είστε καλά προετοιμασμένοι, το εσωτερικό έργο ζωγραφικής μπορεί να γίνει χωρίς οποιεσδήποτε παρενοχλήσεις. Όταν το χρώμα εφαρμόζεται, μετά από ενδελεχή εσωτερικό preparation ζωγραφικής, είναι βέβαιο ότι θα διαρκέσει για την επιφάνεια του τοίχου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Εσωτερικών Ζωγραφική Προετοιμασία για δωμάτιο? Έπιπλα του δωματίου ενεργεί ως μεγαλύτερο κώλυμα του εργασία ζωγραφική. Σε περίπτωση, το δωμάτιο είναι μικρό, είναι ουσιαστικό να μετεγκατασταθεί προσωρινά την έπιπλα σε οποιαδήποτε άλλη δωμάτιο ή στον κήπο. Εάν ο δωμάτιο έχει αρκετό χώρο ή τα έπιπλα είναι πολύ βαρύ να ληφθεί από το δωμάτιο, μπορείτε μετακινήσετε ακριβώς έξω της περιοχής κοντά στα τείχη και καλύψτε τους με μεγάλα κομμάτια tarps ή πλαστικά φύλλα ώστε δεν παίρνουν λεκιασμένο . Είναι καλύτερα να συστάδα όλα τα έπιπλα μέσα στο δωμάτιο παρά διατήρησή τους κάπου έξω. Αυτό συμβαίνει διότι, ενώ τους φέρνοντας πίσω στο δωμάτιο, τα έπιπλα δύναται γρατσουνίσετε ή nick κάποια μερίδα του στρώματος της νέας βαφής. Κατάλληλη κάλυψη των δαπέδων είναι απαραίτητη. Μετά καλύπτει την δάπεδο με αριθμό tarps, διορθώσετε καθένα σφιχτά με το δάπεδο χρησιμοποιώντας μια masked ταινία ώστε δεν παίρνει εκτοπισμένοι οφείλονται στις κινήσεις σας στο πάτωμα. Απομακρύνουμε το ελαφρό κοu'φώματα, κουρτίνες, ηλεκτρική πρίζα, hardware όπως διακόπτες, πόμολα, όπου είναι δυνατόν. Αυτές που δεν μπορούν να αφαιρεθούν, πρέπει να καλύπτονται καλά με πλαστικές σακούλες ώστε να μην προκαλέσει ζημία στο αυτούς. Κρατήστε όλα τον εξοπλισμό που απαιτείται για την εργασία βαφής σε μια μεγάλη σακούλα και τοποθετήστε το στο κέντρο του δωματίου, ώστε να μπορεί να είναι εύκολο στην πρόσβαση μορφή κάθε γωνία του δωματίου.
Εσωτερικών Ζωγραφική Προετοιμασία για των Τειχών? Η προετοιμασία για τη τοίχους εξαρτάται πολλοίς την προϋπόθεση των τοίχων, είδους επιφάνεια και τον τύπο της ζωγραφικής που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί. Επιθεωρήστε τα τείχη προσεκτικά για μάθετε όλα τα καρφιά και τρύπες πάνω τους. Είτε αφαιρέστε το καρφιά ή σφυρί τα στο τοίχο έτσι ώστε κεφάλι τους δεν προεξέχουν έξω. Γεμίστε τη τρύπες καρφί ή οποιαδήποτε άλλη τρύπες με ορθή sealers ώστε ο τοίχος παίρνει μια ακόμη βλέμμα μετά ζωγραφική. Αν η επιφάνεια του τοίχου είναι λαμπερό και μη πορώδες, τότε μπορεί δεν κρατάτε το μπογιά καλά. Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να άμμος τους τοίχους ή τρίψτε απαλά με κάποια λειαντικό καθαριστικό. Καθαρισμός του τοίχους είναι άλλο σημαντικό καθήκον πριν ζωγραφική. Αυτό θα βοηθήσει ξεφορτωθεί όλων αόριστα δεσμεύονται βρωμιά και συντρίμμια που υπάρχουν στον τοίχο. Σε μια καθαρή επιφάνεια, η εφαρμογή της βαφής γίνεται πιο εύκολη και η νέα ζωγραφική επιφάνεια θα έχει μια καλύτερη επίδραση. Εάν θέλετε να εξασφαλιστεί ότι παίρνετε εξαιρετικό επίδραση της ζωγραφικής, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε ένα παλτό του αλφαβητάρι στον τοίχο. Θα κρύψει το αποχρωματισμένων μπαλώματα των τοίχων και κρύβουν άλλα μικροβλαβών. Επιπλέον, αστάρια συχνά βοηθούν καταστείλουν την κακή οσμή του χρώματος επίσης.
Ζωγραφική Preparation Συμβουλές? Η πρώτη και η κύρια συμβουλή που θα ήθελα να σας δώσουμε είναι ότι έχουν ολοκληρωθεί όλα τα χρώματα προπαρασκευαστικό έργο μία ημέρα πριν από την ημερομηνία της πραγματικής ζωγραφικής. Διαφορετικά, θα είναι τόσο κουρασμένος μετά τις εργασίες προετοιμασίας ότι η δουλειά ζωγραφική σας μπορεί να αγνοηθεί. Κανονίστε τα ρούχα που θα φορέσει για το έργο ζωγραφικής. Επιλέξτε κάποια παλιά ρούχα που είναι χαλαρά και άνετα να φορέσει για διεξαγωγή των εργασία χρωμάτων. Καλύψτε τα μαλλιά σας με ένα καπάκι κασκόλ ή ντους και φορούν γυαλιά, έτσι ώστε σταγόνες του χρώματος δεν πέφτουν στα μαλλιά σας και τα μάτια κατά χρωματίζετε το ανώτατο όριο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε off κοσμήματα σας. Φοράτε slip-στα παπούτσια, δεδομένου ότι μπορούν να ληφθούν εκτός εύκολα κάθε φορά που βγαίνετε από το δωμάτιο. Κατά εσωτερική ζωγραφική, κρατήσει τουλάχιστον ένας παράθυρο στο δωμάτιο ανοιχτή. Πολλοί χρώματα έχουν φάουλ οσμή, που μπορεί κάνουν αισθάνεστε ασφυξία ενώ εργασιών ζωγραφική συμβαίνει.
Interior ζωγραφική είναι ένας άριστος τρόπο ενίσχυσης το βλέμμα του δωματίου. Εάν μπορείτε επενδύσετε κάποιο χρόνο για εσωτερικούς preparation ζωγραφική, το τελικό αποτέλεσμα θα δώσει μια εντύπωση ότι γίνεται από ορισμένοι επαγγελματίες.