Baby ντους Δραστηριότητες

Ένα ντους μωρών είναι ένας τρόπος διασκέδασης για να γιορτάσει την επικείμενη έλευση μια νέα προσθήκη στην οικογένεια και να συγχαρώ και να μοιραστούν την ευτυχία της μητέρας-να-να. Μπορεί να είναι μια συνάθροιση των φίλων, την οικογένεια, τους συναδέλφους και την εκκλησία-ομάδες. Σχεδιασμός ένα μωρό ντους συστηματικό, θα περιλαμβάνει λήψη όλων των ρυθμίσεων από την τοποθεσία, στην λίστα καλεσμένων και των ρυθμίσεων των τροφίμων. Για να κάνετε το ντους μωρών μία ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική και μία υπόθεση που όλοι θα θυμόμαστε, είναι σημαντικό να συμπεριληφθούν κάποιες μοναδικές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες ντους μωρών. Οι δραστηριότητες αυτές μπορούν να είναι είτε φυσικά ή λιγότερη σωματική, αλλά θα πρέπει να είναι σε θέση να περιλαμβάνουν τη συμμετοχή όλων των επισκεπτών. Εδώ είναι μερικές μοναδικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες ντους μωρών που μπορείτε να προσθέσετε, ενώ φιλοξενεί ένα μωρό ντους.
Baby Shower Δραστηριότητες? Baby δραστηριότητες ντους πρέπει να προγραμματιστούν και σύμφωνα με τις προσκεκλημένους και την τοποθεσία όπου το μωρό ντους πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Παρακάτω είναι μερικές δραστηριότητες ντους μωρών που είναι εύκολο να οργανώσει και διασκέδαση επίσης.
Ενθύμιο Κάνοντας? Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό και εύκολο δραστηριότητα επιδοθούν οι φιλοξενούμενοι μέσα και θα απαιτήσει κάποιο ποσό για το σχεδιασμό μωρό ντους πριν από το χέρι. Αγορά 50 - 100 απλό λευκό baby μπλουζάκια, χρωματιστούς μαρκαδόρους, μπογιές υφασμάτων, σφραγίδες γελοιογραφία, λάμψη, κ.λπ. και να παραδίδουν τους επισκέπτες καθώς φθάνουν. Ζητήστε τους να εξατομικεύσετε κάθε μπλουζάκι με μήνυμα για το μωρό ή κάποια έργα τέχνης στους t-shirts. Κατόπιν τεθειμένος αυτών επάνω σε μια γραμμή επί άπλωμα και να τις διαφυλάξουν ως ενθύμιο για το παιδί.
Κάνε μια Ευχή? Για αυτή τη μοναδική δραστηριότητα ντους μωρών, θα χρειαστεί μερικά κεριά και χρωματιστά χαρτιά. Δώστε στους επισκέπτες τα χρωματιστά χαρτιά και να τους ζητήσει να γράψει μια ευχή για λογαριασμό του μωρού ή μια προσευχή ή μια ευλογία και να διαμορφώσετε it. Τέλος, τυλίξτε γύρω από το παρόν έγγραφο ένα κερί και την τοποθετεί σε ένα κουτί, το οποίο έχει διακοσμημένο σύμφωνα με το θέμα ντους μωρών. Χέρι σε αυτό το πλαίσιο για τη μητέρα-να-να, στο τέλος του κόμματος.
Ο χρόνος που ήταν? While αποστολή προσκαλεί ντους μωρών, αναφορά στο προσκλητήριο ότι οι επισκέπτες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους, κάτι που θα πείτε στο μωρό του κόσμου που ήταν πριν από γεννήθηκε. Θα πρέπει να είναι κάτι ουσιαστικό και σημαντικό για το μωρό, ίσως μια εικόνα από τις εφημερίδες ή ένα περιοδικό. Μόλις οι επισκέπτες φτάνουν και έχουν διευθετηθεί, τους έδρα σε ένα κύκλο και να τους ζητήσετε να τις κοινοποιήσει στην μητέρα-να-να, εξηγώντας τη σημασία και τη σημασία της. Έχει τη δυνατότητα να συντάσσουν στη συνέχεια σε ένα άλμπουμ ή κάνει ένα κολάζ από αυτά, για το μωρό να περάσει όταν μεγαλώσει.
Χάντρες για το μωρό? Ζητήστε από τους επισκέπτες για να πάρετε κάποια πολύχρωμα χάντρες όταν έρχονται για το ντους μωρών. Συγκεντρώστε όλους τους επισκέπτες σε ένα σημείο αφού ο καθένας έχει φθάσει και να τους ζητήσει να κρατήσει τα σφαιρίδια. Στη συνέχεια, ένα-ένα, κάθε όρος πρέπει να κάνει μια ευχή ή μια προσευχή για το μωρό και η μητέρα-να-να και τοποθετήστε το στο τραπέζι. Στο τέλος του το, η μητέρα-να-να πρέπει να επισυνάψετε τα χάντρες σε συμβολοσειρά και φορέστε το γύρω λαιμό ή αγκαλιά της. Αυτό συμβολίζει η αγάπη και τις ευχές των επισκεπτών είναι με πάντα η μαμά-να-να και το μωρό.
Λίγα λεπτά για να Fame? Αυτό είναι μια μεγάλη ιδέα ντους μωρών, αλλά θα χρειαστεί μια φωτογραφική μηχανή βιντεοκάμερα ή το βίντεο για αυτό. Ο οικοδεσπότης θα πρέπει να πάει γύρω από συνεντεύξεις με όλους τους καλεσμένους στο συμβαλλόμενο μέρος ντους μωρών, ρωτώντας τους πώς αυτές συνδέονται με τη μητέρα, μια εικασία για το φύλο του μωρού (εάν είναι άγνωστη), γιατί η μητέρα-να-να θα έκανε μια καλή μητέρα και μια γλυκιά μήνυμα για το μωρό. Κατά το τέλος της, συγκεντρώνει όλους τους επισκέπτες και το να-να-μητέρα να τους δείξουμε compilation αυτού διασκέδαση.
Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μερικά παιχνίδια ντους διασκέδαση baby βασίζεται στο θέμα του ντους μωρό, ενώ φιλοξενεί ένα μωρό ντους. Σιγουρευτείτε ότι όλοι οι επισκέπτες είναι άνετα συμμετέχουν στις δραστηριότητες ντους μωρών. Μπορείτε να κάνετε χρήση κάποιων cool ιδέες ντους μωρών για να κάνουν baby shower γιορτή σας πιο διασκεδαστική και αξέχαστη.