Diamond Ρυθμίσεις κάμερας: Τοποθετήστε ξανά Ρυθμίσεις για την Διαμαντένια Δαχτυλίδια

Τα διαμάντια είναι λέγεται ότι είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας. Είναι σύμβολο της αιώνιας αγάπης και της δέσμευσης και είναι προικισμένος και παρουσιάζονται με διάφορες μορφές κοσμήματα, όπως περιδέραια διαμαντιών, τα σκουλαρίκια με διαμάντια, pendents, βραχιόλια και δαχτυλίδια. Μιλώντας για τα διαμάντια μπορεί να πάρει - μια ολόκληρη ημέρα και μπορεί να είναι ακόμη περισσότερο. Έτσι, χωρίς σπατάλη του χρόνου πια, ας κατευθύνουν το ταξίδι μας προς διαμαντένια δαχτυλίδια και remounting τους.
Diamond Ring Ρυθμίσεις και υποδείγματα
Diamond δαχτυλίδι είναι ένα τελευταίο δώρο, αν σκοπεύετε να το παρουσιάσει στους αγαπημένους σας. Οι διάφορες περικοπές διαμαντιών και σχήματα είναι το μυστικό της δημοτικότητάς τους, καθώς και την τιμή. Diamond περικοπές να φανεί πιο ελκυστική και προσιτή. Μερικά από Diamond κοπής στυλ είναι asscher κομμένα, λαμπρή κομμένα, κομμένα πριγκίπισσα, κομμένα βήμα, κοπής rose κ.λπ. Κάθε μια από αυτές τις περικοπές έχουν μια μοναδική ομορφιά και την ειδικότητα των δικών τους.
Υπάρχει ένα πράγμα που ενισχύει την εμφάνιση ενός διαμαντιού και ότι είναι ο καθορισμός του διαμαντιού. Τα διαμάντια σε ένα σκληρό μέταλλο, που όλοι γνωρίζουμε, αλλά ο τρόπος που μπορεί να κάνει πολλή διαφορά για τους θαυμαστές της, που είναι εσείς και εγώ. Επιλέγοντας τη σωστή ρύθμιση διαμάντι είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή των διαμαντιών ίδια. Diamond ρύθμιση είναι σαν το στυλ δήλωσή σας, που εκπροσωπεί (χρήσης της), γούστο και την προσωπικότητά σας. Περιβάλλον δεν κάνει τίποτα, αλλά ενισχύει την ομορφιά του διαμαντιού σας.
Ενεργοποιήστε εκ νέου ρύθμιση για Διαμαντένια Δαχτυλίδια
Εάν έχετε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι ήδη, πολλές επιλογές στο χέρι. Remounting των υφιστάμενων διαμαντένιο δαχτυλίδι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρηθεί η διαμάντι, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και ότι επίσης σε ένα νέο στυλ. Remounting το δαχτυλίδι διαμαντιών μπορεί να γίνει για διάφορους λόγους. Έτσι, πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να remount υπάρχον δαχτυλίδι διαμαντιών σας;
Στυλιζάρω: Όταν θέλετε να πάρετε ένα νέο σχέδιο για την παλιά γάμο διαμαντιών σας ή το δαχτυλίδι αρραβώνων, διατηρώντας το διαμάντι και την αλλαγή τοποθέτησης του στιλ. ? Διαφύλαξη: Μερικές φορές όταν έχετε μια αντίκα ή vintage διαμαντένιο δαχτυλίδι που θέλετε να καθαρίσει και να βοηθήσει να το πάρει πίσω παλιά γοητεία του, τότε remounting είναι μια καλή επιλογή. ? Συγχώνευση: Εάν θέλετε να συνδυάσετε παλαιού περιφερειακού δακτυλίου διαμαντιών σας κειμήλιο με το νέο, στη συνέχεια, προκειμένου να συγχωνευθούν τα δαχτυλίδια remounting είναι μπορεί να έρθει σε πρακτικό. ? Επισκευή: Επισκευή είναι η πιο προφανής λόγος για remounting το δαχτυλίδι διαμαντιών. Παλιά δέσμευση, το γάμο και την υπόσχεση δαχτυλίδια χάνουν τη γοητεία τους με την πάροδο των ετών. Remounting αυτά τα δαχτυλίδια διαμαντιών τους αναζωογονήσουν και ασφαλή μεγάλη διάρκεια ζωής τους επίσης. ? Ενεργοποιήστε εκ νέου δαχτυλίδι διαμαντιών Περιβάλλον υποδείγματα
Όταν αποφασίσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για διαμαντένιο δαχτυλίδι σας για να ξαναβάλετε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι το τέλειο σχέδιο για την remounting. Diamond ρύθμιση δαχτυλίδι είναι επίσης αναφέρεται ως τοποθέτηση του διαμαντιού. Τοποθέτηση αποδίδει το διαμάντι με το μέταλλο της μπάντας δακτυλίου. Υπάρχουν διάφορα σχέδια δαχτυλίδι διαμαντιών και σχεδόν όλοι τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε remounting ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Μετά είναι οι remount ρυθμίσεις για τα δαχτυλίδια διαμαντιών:
Αόρατο Περιβάλλον: Σε αυτό το σύγχρονο είδος καθορισμού διαμαντένιο δαχτυλίδι, διαμαντιών πραγματοποιείται σε ένα κύπελλο μετάλλων που είναι συνδεμένο με το συγκρότημα δαχτυλίδι, χωρίς τίποτα εκμετάλλευση ή που καλύπτει την επιφάνεια του διαμαντιού. ? Prong Περιβάλλον: Αυτή είναι η κλασική ρύθμιση δαχτυλίδι, στο οποίο τις αιχμές μέταλλο κρατήστε πατημένο το διαμάντι από τη βάση του. Η επισκευή είναι απαραίτητη κυρίως όσον αφορά αυτού του είδους ρύθμιση, ως τις αιχμές φθείρουν την πάροδο των ετών. ? Κανάλι Περιβάλλον: Εάν κάποιος έχει για να ρυθμίσετε πολλαπλές διαμάντια σε μια ίδια δαχτυλίδι, για παράδειγμα, συνδυάζοντας ένα διαμάντι κειμήλιο με ένα νέο διαμάντι ή συνδυάζοντας διαμάντι εμπλοκή σας με κ.λ.π. διαμάντι του γάμου σας, μπορείτε να κάνετε όλα, με τη χρήση αυτής της ρύθμισης. Ρύθμιση καναλιών δίνει τα διαμάντια μια μοναδική παρεμποδίζεται εμφάνιση. ? Bezel Περιβάλλον: Bezel ρύθμιση καθιστά το διαμάντι φαίνονται μεγάλες, όπως στην παρούσα ρύθμιση μέταλλο είναι τυλιγμένο γύρω από το διαμάντι. Η ρύθμιση αυτή καθιστά το μέταλλο για να κρατήσει το διαμάντι έντονα. ? Υπάρχουν πολλά περισσότερα μοντέρνα ρυθμίσεις διαμαντένιο δαχτυλίδι διατίθεται, όπως και ξεπλύνετε ρύθμιση και τον καθορισμό σύμπλεγμα, που μπορείτε να επιλέξετε. Μπορείτε να προσαρμόσετε ακόμη και το διαμαντένιο δαχτυλίδι και, επίσης, ενισχύσετε το βλέμμα του διαμαντένιο δαχτυλίδι σας από τη δική καινοτόμα σχέδια δαχτυλίδι διαμαντιών σας.
Diamond δαχτυλίδι εκτιμάται οποτεδήποτε, αλλά παρουσιάζεται με την αγαπημένων μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις. Αυτό το ανεκτίμητο δώρο γίνεται ακόμη πιο ανεκτίμητη εάν παρέχεται με την κατάλληλη φροντίδα. Ελπίζω να σας άρεσε προτάσεις μου για επανατοποθετήστε τον καθορισμό των δαχτυλιδιών διαμαντιών.