Πώς να πλέκω τα μαλλιά

Ένα από τα παλαιότερα και πιο κομψές τεχνικές styling μαλλιά είναι πλέξιμο μαλλιά. Εξακολουθεί να είναι δημοφιλής και εφαρμόζεται σε όλο τον κόσμο. Στριμμένη hair φέρνει ένα βλέμμα της απλότητα και κομψότητα. Ενισχύει την ομορφιά μιας γυναίκας. Στριμμένη hair επιτρέπει καλύτερη διανομή αέρα και έτσι δίνει ένα συναίσθημα ψύκτη που ανακουφίζει τον κομιστή από θερμότητα καψαλίσματος καλοκαιριού. Αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο δημοφιλής στις τροπικές χώρες. Τα μαλλιά σου είναι πλεγμένες ανεξάρτητα από το πάχος, χρώμα και υφή. Αλλά ναι, μια μικρή μήκος είναι προαπαιτούμενο. Είναι ένα από τα πιο κοινά μακρά χτενίσματα σε όλο τον κόσμο. Διαβάστε ακόλουθες κατευθύνσεις στο πώς να πλεξούδα μαλλιά και δοκιμάστε έξω μόνοι σας ή τρίχες ενός φίλου.
Πώς να πλέκω τα μαλλιά? Πλεκτική hair ακολουθεί μερικά απλά βήματα. Πριν πλέξιμο, προετοιμάστε τρίχα σας καλά για όπως εκείνο θα διευκολύνουν το έργο. Πλένετε τα μαλλιά σας με ένα ήπιο σαμπουάν και conditioner εφαρμόζουν κατάλληλα για τον τύπο των μαλλιών σας. Blow στεγνώνετε τα μαλλιά σας. Χτενίστε τα μαλλιά απαλά με ευρύ-οδοντωτή χτένα απομάκρυνση όλων των tangles. Τραβήξτε όλα τα μαλλιά στο σβέρκο του λαιμού με τη βοήθεια χτένας. Ακολουθήστε τις παρακάτω-αναφέρθηκαν βήματα στο πώς να πλεξούδα δικά σας μαλλιά.
Step1: Χωρίστε τα μαλλιά σε τρία τμήματα ίσου πάχους. Κρατήστε το αριστερό τμήμα στο αριστερό χέρι μεταξύ αντίχειρα και δάχτυλο δείκτη. Ομοίως, κρατήστε το δικαίωμα τμήμα στο δεξί χέρι μεταξύ αντίχειρα και δάχτυλο δείκτη. Αφήστε το μέσο τμήμα χαλαρό.
Step2: Διασχίστε το αριστερό τμήμα πάνω μεσαίο τμήμα και αμέσως κρατήστε το μεσαίο ενότητα στο αριστερό χέρι τον ίδιο τρόπο προαναφέρθηκαν. Τώρα, το πρωτότυπο αριστερό τμήμα καθίσταται μεσαίο τμήμα και αντίστροφα. Κρατήστε το μέσο τμήμα στο κέντρο εφαρμόζοντας λίγο δύναμη με αντίχειρά σας.
Step3: Σταυρός το δικαίωμα τμήμα πάνω μεσαίο τμήμα και αμέσως κρατήσει κρατήστε του παρόντος τμήματος στο κέντρο. Σε αυτό τρίτο βήμα, είστε υποτιθέμενοι να επαναλάβετε το δεύτερο βήμα αλλά με το δεξιά ενότητα.
Step4: Συνεχίστε το κάνει μέσω του μήκους των μαλλιών σας. Σταμάτα σε μία ίντσα πάνω από τον πυθμένα. Κλειδώστε το πλεξούδες είτε με κάτοχο αλογοουρά ή μια λαστιχένια ζώνη.
Όλα τα βήματα περιγράφονται ανωτέρω σας δώσει όλες τις αναγκαίες οδηγίες κοτσίδες μαλλιά. Όποια σχέδια πλέξιμο μαλλιών που θέλετε να μάθετε, θα πρέπει πρώτα να πάρει ειδίκευση στην απλή τεχνική πλέξιμο των μαλλιών. Πρακτική τα παραπάνω βήματα καλά. Με την πρακτική, θα είναι σε θέση να κάνει πιο λεία και ομοιόμορφη πλεξούδες στα μαλλιά σου.
Διαφορετικές κούρεμα στυλ και ιδέες είναι δυνατό με πλεξούδες. Ένα από τα πιο δημοφιλή hairstyle, το οποίο εγκρίθηκε από τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο είναι η γαλλική πλεγμένα μαλλιά. Οι απαιτούμενες μήκος των μαλλιών είναι τουλάχιστον μέχρι τους ώμους και τα μαλλιά δεν πρέπει να κοπεί σε στρώματα. Ας μάθουμε πώς να γαλλικές πλεξούδα μαλλιών.
How σε Γαλλικά πλέκω τα μαλλιά? Για την γαλλική hair σιρίτια, που θα ξεκινούν από την κορυφή του κεφαλιού. Χωρίστε τα μαλλιά σε τρία τμήματα. Ξεκινήστε κάνοντας πλεξούδες ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω αλλά κάθε φορά πρέπει να πάρετε μια τρίχα από τα πλάγια, να λάβει μια νέα ενότητα. Συνεχίστε να γίνει αυτό μέχρι να φτάσετε στον αυχένα του λαιμού και στη συνέχεια πλεξούδα τα μαλλιά κανονικά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να γαλλικές πλεξούδα μαλλιών σας.
Η αφρικανική-αμερικανική μαλλιά είναι κατσαρός και κυματιστές. Είναι λίγο δύσκολο να πλεξούδα όπως τα μαλλιά. Αν ψάχνετε για εύκολη τρόπους για το πώς να πλέκω αφροαμερικάνων για τα μαλλιά, τότε μια απλή συμβουλή θα ήταν να υγρό στα μαλλιά και στη συνέχεια χτένα it. Μαλλιά συμβάσεις όταν βραχούν, ενώ επεκτείνεται όταν στεγνώσει. Έτσι, βρεγμένα μαλλιά θα κάνουν το καθήκον πλέξιμο μαλλιά μια πολύ πιο εύκολη. Αφροαμερικανός στυλ πλέξιμο μαλλιών είναι στη μόδα και τα κορίτσια το φορέσετε ως μια δήλωση μόδας.
Τα μωρά φαίνονται πιο νόστιμος και πιο αξιολάτρευτο με πλεγμένα μαλλιά. Αλλά, όπως τα μαλλιά τους είναι λεία, μεταξένια και λεπτό, σας είναι δύσκολο να κρατήσει τα μαλλιά της πλεγμένες για πολύ. Ένα από τα πιο εύκολος τρόπος είναι να διαιρέσει τα μαλλιά σε δύο ίσα τμήματα και στη συνέχεια πλεξούδα τόσο τα τμήματα των μαλλιών ξεχωριστά. Αυτό θα κρατήσει τα μαλλιά πλεγμένα για πολύ. Μια άλλη απάντηση για το πώς να πλέκω τα μαλλιά του μωρού είναι να προσθέσει μια μικρή ποσότητα τζελ μαλλιών ή μους στα μαλλιά. Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη διατήρηση της κορδόνια για τα παιδιά μένουν περισσότερο.
Braid hairstyles είναι άνετα και εύχρηστο για σχεδόν κάθε περίσταση. Είτε είστε στο σπίτι, σε ευκαιριακή μέρα ή ακόμη και σε κάποιο μεγάλο κόμμα, πλεγμένα μαλλιά σας θα σας δώσει μια κλασική και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Δεν θα κάνει μόνο την εμφάνισή σας μεγαλοπρεπή και διακοσμημένη αλλά θα σας δώσει μια εύκολη και απρόσεκτη συναίσθημα. Ως εκ τούτου, να μάθουν πώς να πλέκω τα μαλλιά και να δώσει μια πιο υπέροχο και εκλεπτυσμένο άγγιγμα για να πάρετε το επάνω.