Καλύτερο ύδατος υπό πίεση για οικιακή χρήση

Εάν θέλετε να επιλέξετε το καλύτερο μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης για χρήση στο σπίτι, πρέπει να εξετάσετε τις ανάγκες σας και το ποσό του καθαρισμού που θα πρέπει να διεξάγει ή οποία κατά κανόνα εκτελούν σε κανονική βάση. Ένα πιεστικό μηχάνημα δεν είναι μόνο εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια αλλά αποδεικνύει οικονομικά, δεδομένου ότι εξοικονομεί τα έξοδα μίσθωσης, έναν επαγγελματία κάθε φορά που θέλετε να καθαρίσετε.
Καλύτερο Πλυστικά
Πλυστικά μηχανήματα λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια, αέριο και πετρέλαιο. Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα πλυντήρια πίεσης για χρήση στο σπίτι, που διατίθενται σήμερα.
Ηλεκτρικό μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης για οικιακή χρήση
Ηλεκτρικά Πίεση Πλυντήρια? Ένα ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης θα είναι το καλύτερο πλυντήριο πίεσης για χρήση στο σπίτι. Ο λόγος για αυτό είναι πως λειτουργεί με ηλεκτρικής ενέργειας και, ως εκ τούτου, το κόστος συντήρησης αυτού του υψηλής πίεσης θα είναι συγκριτικά χαμηλή. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της πλύσης πίεσης της μη ρυπογόνου χαρακτήρα, λόγω του να είναι ηλεκτρικό. This μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης είναι ιδανική για εργασίες καθαρισμού σε επίπεδο νοικοκυριού. Το κόστος αυτής της υψηλής πίεσης είναι περίπου $ 280.
Φως Duty Πλυντήρια? Αυτό είναι ένα άλλο μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης που εμπίπτει στην κατηγορία ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης. This μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης, ασκεί πίεση 1400 psi (λίβρες ανά τετραγωνική ίντσα) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μη-ναι-βαριές εργασίες όπως το πλύσιμο ενός αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας. Η χαμηλή πίεσης θα παρεμποδίσει την υποβάθμιση του χρώματος αυτοκίνητο και τα ελαστικά. Επιπλέον, αυτό είναι μια φορητή και με το φως, σε βάρος μηχανήματος. Αυτό θα κοστίσει περίπου $ 130.
Diesel υψηλής πίεσης με για οικιακή χρήση
Μινι στυλ? Στον πετρελαιοκινητήρα πιεστικό μηχάνημα έχει μια ταχύτητα ροής 4 - 5 gpm (γαλόνια ανά λεπτό) και μπορεί να ασκήσει μια πίεση περίπου 4000 - 5000 psi. Το στυλ μίνι είναι ένα βαρύτερο μηχάνημα και ζυγίζει περίπου 300 με 500 κιλά. Είναι μια μηχανή χωρίς τροχούς, αυτό το μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης είναι συνήθως κατάλληλα για μεγάλες και ανοικτές εσωτερικούς χώρους και φορτηγά, καθώς αυτές πρέπει να καθαρίζονται τακτικά με ένα πλυντήριο δύναμης. Αυτό θα συνήθως κοστίσει περίπου $ 8000 - $ 13000.
Καλάθι Style? Ντίζελ πλυντήριο προτιμότερο αν χρειάζεστε περισσότερη δύναμη και ταχύτητα για να καθαριστούν. Το στυλ καλάθι είναι ένα από τα πιο διάσημα πίεσης πλυντήρια για χρήση στο σπίτι. Το στυλ καλάθι ύδατος υπό πίεση ζυγίζει 185 έως 300 λίβρες, ασκεί μια πίεση περίπου 2500 με 3000 psi και έχει ένα ρυθμό ροής της τάξης των 3 με 4 gpm. Το προϊόν αυτό είναι κατά κύριο λόγο προορίζονται για τις υπαίθριες δραστηριότητες καθαρισμού. Η τιμή αυτού του τύπου υψηλής πίεσης θα είναι περίπου $ 3000 - $ 4000.
Αέριο Πλυστικά για οικιακή χρήση
Medium Range Αεριών Πλυντήρια? Το μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης είναι μια άλλη καλή επιλογή για οικιακή χρήση. Η δύναμη αυτής της υψηλής πίεσης είναι 2600 psi σε συνδυασμό με την ταχύτητα ροής 2,3 λίτρα ανά λεπτό. Το σύστημα κινητήρα και του παρόντος πιεστικό μηχάνημα βρέθηκε να ικανοποιήσουν ακόμα και τις σκληρές πρότυπα για τις εκπομπές της Καλιφόρνια. Είναι ένα μοντέλο του φυσικού αερίου, αυτή πλυντήριο πίεση πρέπει να διατηρείται με πολλή προσοχή. Η τιμή είναι περίπου $ 400.
Οικονομικά Αποδοτική Αεριών Πλυντήρια? This μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης είναι μια αποτελεσματική μηχανή με 2600 psi. Είναι πιο ισχυρό από ένα ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της υψηλής πίεσης είναι πως ξεκινά με ευκολία και αποδεικνύεται χρήσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπό την προϋπόθεση ότι θα διατηρηθεί με προσοχή. Ωστόσο, διαπιστώνεται ότι είναι περισσότερο ρυπογόνος σε σχέση με άλλα πλυντήρια πίεσης. Θα κοστίσει περίπου $ 250.
Βενζίνη Πίεση Πλυντήρια? Ένα πλυντήριο βενζίνης είναι γενικά ελαφρύτερο σε βάρος και ζυγίζει περίπου 18 έως 20 κιλά, και έχει μια οπισθοχώρηση σύστημα ανάφλεξη. Είναι γενικά προτείνεται για οικιακή και βιομηχανική χρήση. Μερικά από τα χαρακτηριστικά της υψηλής πίεσης με βενζίνη είναι ο σωλήνας πίεσης μέχρι 5m, όπλο, ένα ρυθμιζόμενο μπεκ, κλπ. Η χωρητικότητα του κινητήρα 81 cc και θα κοστίσει περίπου $ 250 - $ 300.
Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες πλυντήρια πίεση για οικιακή χρήση, καθώς και βιομηχανικής χρήσης που διατίθενται σήμερα. Τώρα εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε το πιεστικό μηχάνημα της επιλογής σας. Μπορείτε ακόμη και να αναφέρει και να μελετήσει κάποια σχόλια υψηλής πίεσης με το θέμα αυτό. Το μέγεθος της περιοχής που θα καθαριστεί, η συχνότητα χρήσης, τα έξοδα συντήρησης και το συνολικό παράγοντα κόστους πρέπει να λαμβάνεται υπόψη πριν από την επιλογή για οποιοδήποτε από αυτά τα πλυντήρια πίεσης.