Tropical Υπνοδωμάτιο Ιδέες

Μην αγαπάτε μόνο τον ήλιο και την άμμο; Ή τα δέντρα και τη βροχή; Λοιπόν, αν μπορείτε να φέρετε το ωραίο τροπικούς στο δωμάτιό σας, μπορείτε να αποθηκεύσετε στον εαυτό σας την ταλαιπωρία του να πάω εκεί! Σίγουρα κάνει μια καλή κρεβατοκάμαρα διακοσμώντας την ιδέα! Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι μπορείτε να απολαύσετε αυτό το ambiance όλο το χρόνο! Σε κάθε του ένα δικό της δημιουργικότητας, αλλά εδώ είναι μερικά τροπικά υπνοδωμάτιο (ες) ιδέες για να ξεκινήσετε.
Tropical κρεβατοκάμαρα που διακοσμεί τις ιδέες? Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο νου σας όταν λέω «τροπικές»; Είναι είτε η πυκνή δάσους ή στις παραλίες. Ωραία, δεδομένου ότι και οι δύο βρίσκονται στις τροπικές περιοχές. Έτσι υπάρχουν δύο βασικές τροπικά υπνοδωμάτιο ιδέες σχεδίου οπότε επιτρέψτε μου να εκμεταλλευτώ αυτά ένα προς ένα.
Παραλία Themed τροπική Δωμάτιο Ιδέες? Καλά, εάν μπορείτε να απολαύσετε την ωραία ατμόσφαιρα που πίσω που προσφέρουν οι παραλίες, γιατί να μην διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας έτσι; Απλά σκεφτείτε όλα τα χρώματα που βλέπετε στις παραλίες. Θα μπορούσατε να τρελαθούν while τη ζωγραφική τα υπνοδωμάτια, με ζεστά, απαλά χρώματα όπως το μπλε της θάλασσας, λαχανί ή ακόμη και κίτρινο. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε θαλάσσια κύματα-όπως σύσταση στους τοίχους. Ας το χρώμα κάνει το χώρο σας να φανεί ηλιόλουστη και ανεπίσημο ύφος. Ζωγραφική σε χρώματα κρέμα θα το κάνει να φανεί πάρα πολύ βασιλικό. Αυτό που χρειάζεστε είναι μια χαλαρή, δροσερό αναζητούν χρώμα.
Τοιχογραφίες που απεικονίζουν τις παραλίες είναι πολύ καλή tropical υπνοδωμάτιο ιδέα του σχεδιασμού, πάρα πολύ. Για το υπνοδωμάτιο έπιπλα, θα μπορούσατε να πάρετε όμορφη θάλασσα-με μπλε χρώμα σεντόνια και μαξιλαροθήκες-περιπτώσεις. Επίσης, μπορείτε να έχετε μια λάσπη ή άμμο χρωματισμένα κεφαλάρι στα κρεβάτια. Κρατήστε τα έπιπλα λίγο διάσπαρτα και χρώμα σε αποχρώσεις του μαονιού. Μπορείτε να έχετε ότι πολύ σε μια ξυλώδη υφή.
Χαλιά θα ταιριάζει κατά κανόνα δεν τέτοιο υπνοδωμάτιο και θα ήταν καταστροφική για τη διατήρηση. Ένα μάτι-σκασίματος ιδέα είναι να έχουμε πλαστικό στυλό-στάσεις ή τους πάγκους light γίνονται στο σχεδιασμό καρύδας! Πιάσε αυτό! The υπνοδωμάτιο θα πρέπει να είναι φωτισμένες επίσης. Ένα άλλο μυστικό για να κάνει μια καλή παραλία-όπως τα τροπικά υπνοδωμάτιο είναι να έχουμε largish παράθυρα και καλό εξαερισμό. Αυτού του είδους η κρεβατοκάμαρα είναι ιδανικό εάν είστε ζουν μια κάπως μακριά από το θόρυβο-φασαρία της πόλης και είναι αρκετά θορυβώδης. Είναι θα πάρει σίγουρα το σπίτι παραλίες!
Δάσος Themed Tropical Δωμάτιο ιδέες? Η άλλη μεταξύ των τροπικών υπνοδωμάτιο σχέδια είναι το δάσος θέμα tropical υπνοδωμάτιο ιδέα. Τα καλά πράγματα είναι, μπορείτε να το κάνετε αυτό, ακόμη και αν έχετε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Νέας Υόρκης! Κι αν είσαι τρελός για τα καταπράσινα δάση και ξυλώδη περιχώρων τους, των δασών θέμα tropical υπνοδωμάτιο ιδέες είναι ακριβώς για σας. Το ωραίο darkish περιβάλλον ψάχνει θα μπαχαρικό μέχρι τη σεξουαλική ζωή σας πάρα πολύ!
Θα ξεκινήσω με τα τείχη και πάλι. Μπορείτε να τους χρώμα σε μια σκιά πολύ σκούρο πράσινο. Try υφή τους και πάλι. Τοιχογραφίες θα λειτουργήσει και εδώ. Ταπετσαρίες είναι μια φθηνότερη επιλογή, αλλά να πάρει τους το ακριβές χρώμα μπορεί να είναι μια wee-λίγο δύσκολο. Θα μπορούσατε να κάνετε το κρεβάτι και τα έπιπλα σε σκούρο καφέ χρώμα ξύλου με λευκό και πράσινο σεντόνια και μαξιλαροθήκες. Θα μπορούσατε να βάλετε σε μια από εκείνες τις πρόσθετες παχιά στρώματα. Μια κουβέρτα στα πρότυπα των ζώων όπως ζέβρα θα ήταν πραγματικά άγρια!
Ένα από τα πράγματα για εκείνους με την πολυτέλεια μιας μεγάλης προϋπολογισμού, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά κρέμονται βρύσες. Που θα πάρει ακόμα και τον ήχο ενός τροπικού δάσους στην κρεβατοκάμαρά σας! Θα μπορούσατε επίσης να accessorize το υπνοδωμάτιο με μερικά φυτά εσωτερικού χώρου. Μην κρατήστε ποτέ too πολλά φυτά στην κρεβατοκάμαρα, δεδομένου ότι άφησε έξω διοξείδιο του άνθρακα τη νύχτα. Απλά να έχετε ένα ζευγάρι των εξωτικά αυτά φαίνεται σαν μια μικρή κινεζική μπαμπού και κάτι. Θα μπορούσατε επίσης να τηρούν μια πλαστική ρεπλίκα εάν παίρνετε ένα που μοιάζει αρκετά πειστικό. Θα μπορούσατε επίσης να τηρούν κάποια άγρια ​​λουλούδια, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε να τους αλλάζετε τακτικά, διαφορετικά θα αρχίσουν βρωμερό και να περιορίσει μια τέλεια ατμόσφαιρα.
Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε prefinished ξύλινα πατώματα σε μια ελαφρώς διαφορετική απόχρωση του καφέ σκούρο. Ο φωτισμός εδώ πρέπει να είναι σκοτεινός να δημιουργηθεί μια δραματική αντίθεση. Τη χρήση της ξυλείας ελαστικοποιημένων light περίπτερα. Τόσο λευκά φώτα και λαμπτήρες μπορούν να λειτουργήσουν καλά με αυτόν τον τύπο δωματίου.
Έτσι, αυτό ήταν για το εξωτικό υπνοδωμάτιο ιδέες. Κάνοντας αυτές μπορεί να είναι λίγο σκληρό όσο πάρει το σωστό συνδυασμό έπιπλα κλπ μπορεί να είναι λίγο σκληρά. Αλλά όταν πέφτει σε θέση, με τον οποίο πρόκειται να εξετάσει αξίζει όλο το χρόνο και την προσπάθεια που έχετε θέσει σε!