Σπιτική πολωνική Αλουμινίου

Αλουμίνιο είναι ένα πολυδύναμο στοιχείο και ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα μέταλλα στον κόσμο. σκεύη κουζίνας από αλουμίνιο είναι ελαφρά, αλλά ισχυρό. Αλουμινίου χάνει λάμψη και λάμψη της και γίνεται λιγότερο ελκυστική μετά από μια χρονική περίοδο. Polished αλουμινίου φαίνεται καθαρά και με κύριο σκοπό την εφαρμογή βερνίκι αλουμινίου, είναι η κατάργηση της αποχρωματισμός που εμφανίζεται μετά από παρατεταμένη έκθεση στον αέρα και στο νερό.
Αλουμινίου Πολωνικά δεν χρειάζεται να είναι «το κατάστημα αγόρασε», όπως μπορεί κανείς να κάνει εύκολα στο σπίτι. Σπιτική Πολωνικά αλουμίνιο είναι πολύ αποτελεσματική για την απαλλαγή από λίπος, αμαυρώσει και άλλες ακαθαρσίες που παίρνει συσσωρεύτηκαν κατά τη διάρκεια των αντικειμένων αλουμινίου. Η τιμή του πολωνικού αλουμινίου που διατίθενται στην αγορά είναι αρκετά υψηλή. Ένα σπιτικό Πολωνικά αλουμινίου είναι μια φθηνή επιλογή για να ασκήσει την γυαλιστερό φινίρισμα σε σκεύη αλουμινίου σας.
Κάντε την πολωνική αλουμινίου στο Σπίτι
Με την εφαρμογή μια απλή μέθοδο, θα είστε σε θέση να κάνουν αυτό το βερνίκι στο σπίτι. Κατ 'αρχάς, το μίγμα 8 κουταλιές σόδα σε ίσες ποσότητες κρέμα του ταρτάρου. Τώρα, πάρτε 4 ουγκιά από λευκό ξύδι και προσθέστε το στο μίγμα ψησίματος σόδα. Ανακατέψτε καλά και συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι μια καλή πάστα διαμορφώνεται. Περιλαμβάνουν 4 κουταλιές νιφάδες εμποτισμού στο μείγμα. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα συστατικά που κατανέμεται ομοιόμορφα. Το μείγμα που έχει σχηματιστεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Πολωνικά αλουμινίου. Αυτό το μείγμα πρέπει να αποθηκεύεται σε στεγανές δοχείο και ένα γυάλινο βάζο θα ήταν μια καλή επιλογή. Αλουμινίου Πολωνικά αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό μέρος είναι αποτελεσματικό για πολλά χρόνια μέχρι δύο.
Χρησιμοποιήστε ένα μαξιλάρι ξύλο χάλυβα για να εφαρμόσουν αυτό το βερνίκι για φωτιστικά αλουμινίου. Προτού εφαρμοστεί η πολωνική, τρίψτε με αντικείμενο να απομακρύνουν τη βρωμιά. Μόλις πλυθεί, ξεπλύνετε σωστά με χλιαρό νερό. Μετά τη χρήση αυτής Πολωνικά αλουμινίου, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε χυμό λεμονιού με τη βοήθεια του ένα μαλακό πανί για να πάρετε εκείνη την πρόσθετη λάμψη της επιφάνειας. Ακόμα κι αν αυτό Πολωνικά σπιτικό διαρκεί για δύο χρόνια, είναι καλύτερα να το ετοιμάσετε και πάλι, σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από έξι μήνες.
Δεδομένου ότι υπάρχουν διαφορετικά είδη αλουμινίου, γυαλίζει διαθέσιμα στην αγορά είναι σχεδιασμένα για έναν συγκεκριμένο τύπο. Έτσι διαπίστωση του δικαιώματος Πολωνικά αλουμινίου μπορεί να είναι χρονοβόρα. Ωστόσο, σπιτικά Πολωνικά αλουμινίου μπορούν να εργαστούν σε όλους τους τύπους αλουμινίου και να προσδώσει ένα γυαλιστερό φινίρισμα. Είναι μη διαβρωτικό και δεν θα προκαλέσει καμία βλάβη στο σκεύη αλουμινίου σας. Σπιτική Πολωνικά να διαγράψετε αποτελεσματικά λεκέδων και κηλίδων του νερού που κάνουν το αλουμίνιο θαμπό. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε την ανάπτυξη οξείδωση και την αποκατάσταση της «λάμψη κάτοπτρο« η χρήση αυτού του μοναδικού Πολωνικά αλουμινίου σπιτικό. Για την εξάλειψη των βαρέων οξείδωση, ενδέχεται να χρειαστεί να εφαρμόσει τις πολωνικές ζωηρά ώστε να αποκατασταθεί η λαμπερή εμφάνισή του.
Έτσι, όταν πρόκειται για γυάλισμα μία κατσαρόλα από αλουμίνιο ή οποιοδήποτε άλλο σκεύος, χρησιμοποιώντας σπιτικές Πολωνικά αλουμινίου θα είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Μπορείτε να αυξήσετε επίσης την ανθεκτικότητα των αντικειμένων αλουμινίου σας με την εφαρμογή του παρόντος Πολωνικά.