Beauty Salon Όροφος Σχέδια

Η βιομηχανία σαλόνι έχει βεβαιώσει σταθερή ανάπτυξη στο παρελθόν δεκαετία ή έτσι. Με το κοινό εν γένει, καθίστανται αρκετά beauty αισθήσεις του, που επισκέπτονται τα μαλλιά και τα ινστιτούτα αισθητικής έχει γίνει περισσότερες από μια δήλωση μόδας και όχι ανάγκη. Salon ιδιοκτήτες δεν διαμαρτύρονται τούτοις, και γιατί θα; Τα μητρώα ταμειακές έχουν δακτυλίωσης μη stop ως άνθρωποι συνεχώς pour για να ωφελήσετε ενός πλήθου των ομορφιάς, δέρματος και θεραπείες φροντίδας μαλλιών. Τα διάφορα τύποι υπηρεσιών που σαλόνι ομορφιάς προβλέπει κοινώς είναι:? Facials? Αυξητική και το σπείρωμα? Λεύκανση? Μαλλιά κλάδεμα και styling? Βαφή μαλλιών και ανάδειξη? Hair και τριχωτό θεραπείας, λούσιμο και κλιματισμού? Manicures και πεντικιούρ, νυχιών φροντίδας? Ειδικές υπηρεσίες σαν μασάζ λάδι, σπα και σάουνα θεραπεία, σκραμπ σώματος, βότανα και ayurvedic φροντίδας δέρματος κλπ.? Οδηγίες για Προετοιμάζοντας Beauty Salon Κατόψεις
Έχοντας ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση σαλόνι ομορφιάς, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσει απαιτήσεις χώρου σας. Αν τύχει να έχετε ένα αρκετά μεγάλο δωμάτιο στο σπίτι σας, τότε θα μπορούσε να προχωρήσει με ένα σπίτι με βάση το σαλόνι ομορφιάς. Διαφορετικά, θα πρέπει αναπόφευκτα να αποκτήσουμε ένα κατάλληλο εμπορική θέση σε μια κοντινή τοποθεσία. , Ενώ την επιλογή ένα μέρος για ινστιτούτο αισθητικής σας, εξετάστε τις πληρότητα των πελατών, τον αριθμό και το είδος των υπηρεσιών που προσφέρει, τον αριθμό των συνοδών που σκοπεύετε να έχετε, και να υπολογίζει την απαίτηση χώρο ανάλογα. 100 τετραγωνικά πόδια ανά υπάλληλο είναι η συνήθης κανόνας, όμως, μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας και άλλων περιορισμών.
Δεδομένου σαλόνι ομορφιάς προσφέρει κανονικά ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, είναι αρκετά σημαντικό ότι εσωτερικό διαρρύθμιση και σχεδιασμός του να γίνει σκεπτικά, και κατά σχεδιάζεται σωστά τρόπο. Για τον σκοπό αυτό, πρέπει να αναζητήσετε τη βοήθεια ενός έμπειρο αρχιτέκτονα ή έναν εσωτερικό σχεδιαστή, και από κοινού εκπονήσει λεπτομερή σαλόνι ομορφιάς κάτοψη. Θα μπορούσατε να αρχίσετε με τη μεταφορά προγραμματισμένη Concept σας και προορίζεται υπηρεσιών στο εσωτερικό σχεδιαστή και ο οποίος θα καταλήξει σε μια τραχιά πρωτότυπο ενός σχεδίου διάταξης για το σαλόνι ομορφιάς. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το περίγραμμα της κάτοψης, θα μπορούσατε να προχωρήσετε με την εκπόνηση του τελικού σχεδίου διάταξης. Τυπικά, πρέπει να εξετάσετε τις ακόλουθες πτυχές όσο προετοιμάζετε το σαλόνι ομορφιάς κάτοψη:
Συνιστώσες ένα σαλόνι ομορφιάς Κάτοψη? Υποδοχής και αναμονής Περιοχή: Αυτό είναι αναπόσπαστο τμήμα του σαλονιού σας, καθώς αυτό είναι το πρώτο πράγμα ότι οι πελάτες θα παρατηρήσετε όταν περπατούν σε αυτό. Πρέπει να άνετα και πρέπει έχουν ζεστή και ευπρόσδεκτη αίσθηση σε αυτό, που θα θέσει αμέσως πελάτες σας άνετα. ? Χωριστή μαλλιών Κοπή και Χρωματισμός ενοτήτων: Θα πρέπει να ξεχωριστή ιδανικά τα μαλλιά κοπής και χρωματισμού τμήματα, και να τους κρατήσει σε μια ορισμένη απόσταση μεταξύ τους. Η επένδυση σε ορισμένα άνετα, αλλά και προσιτό πολυθρόνες για τα τμήματα αυτά θα ωφεληθούν τόσο οι πελάτες σας, καθώς επίσης και τους συνοδούς σας. ? Δίπλα μανικιούρ και πεντικιούρ Περιοχές: Τα τμήματα αυτά πρέπει να είναι κοντά στον ή δίπλα στην άλλη, από την άποψη της κοινής αποθηκευτικούς χώρους, την άνεση των πελατών και οι συναφείς ευκολία. Επίσης, οι νιπτήρες πρέπει να είναι παρόντες σε κοντινή απόσταση για την αποφυγή ταλαιπωρίας και ταλαιπωρία. ? Χωριστή Spa και μασάζ Δωμάτια: Εάν προτίθενται να προσφέρουν spa, σάουνα και μασάζ σώματος, τότε θα πρέπει ιδανικά να έχει ξεχωριστούς χώρους για κάθε μονάδα, σε μια γωνιά του σαλονιού. Θα πρέπει να είναι πλήρως καλυμμένα για χάρη της ιδιωτικής ζωής των πελατών και θα πρέπει να τοποθετηθεί κοντά στην τουαλέτα και το ντους περίβλημα. ? Επιπλέον, μπορείτε να ενισχύσετε την ατμόσφαιρα και η συνολική αίσθηση του σαλονιού ομορφιάς με την τοποθέτηση αρωματικά κεριά και αρώματα σε κατάλληλες θέσεις. Χρησιμοποιώντας αυτά τα σχέδια κατόψεων σαλόνι ομορφιάς, μπορείτε να σχεδιάσει νέα σαλόνι σας μέσα δεν χρόνου.