Γιατί οι άνδρες έχουν Υποθέσεων

Όταν σκέφτομαι να μιλάει, είναι φυσικά με γυναίκα. Για να μιλάμε στην καλύτερη του να αποτελέσει πηγή έμπνευσης, θέλει μια αντίστοιχη ποιότητα θεία δεκτικότητα, και πού θα βρείτε αυτό, αλλά σε μια γυναίκα; - Wendell Holmes Oliver
Γιατί οι άνδρες έχουν υποθέσεων; Ναι. Πιστεύω ότι είναι επειδή μπορούν ή μάλλον επειδή θέλουν να. Θυμηθείτε Μπιλ Κλίντον ο οποίος δήλωσε στην αυτοβιογραφία του ότι είχε μια σχέση με τη Μόνικα Λεβίνσκι », γιατί θα μπορούσε». Ξέρω ότι ακούγεται αρκετά χαζός, αλλά λίγοι άντρες χρειάζονται έναν λόγο να διαπράττει μοιχεία, πιο απλά χρειάζεται μια ευκαιρία. Ενώ τα παραδοσιακά κοινωνίες μας και τα μέσα ενημέρωσης έχουν κατηγορήσει πάντα την άλλη γυναίκα για την εξωσυζυγική σχέση, οι άνδρες είναι σχεδόν τα παθητικά εταίρων σε κάθε σχέση υπόθεση. Ενώ μερικά είναι επιδιώκει ενεργά τη δυνατότητα, άλλοι, ότι εξετάζετε ενώ υπάρχουν ακόμα άλλοι που έχουν σκεφτεί πολύ και σκληρά για αυτό, πριν αποφασίσει να προχωρήσει (φυσικά, αφού έχει σταθμίσει τις δαπάνες και τα οφέλη). Έτσι, όλοι οι άνθρωποι που είχαν ή έχετε εξωγαμιαιές υποθέσεις, κακό; Δεν έχει πραγματικά, στην πραγματικότητα είναι καλό ή κακό δεν έχει να κάνει με αυτό. Μετά από όλα από τον Πρόεδρο να τους γείτονές σας, όλοι φαίνεται να έχουν δώσει στον πειρασμό να έχουν μια υπόθεση. Αυτό είναι ακριβώς πάρα πολλοί κακοί άνθρωποι. Επομένως, γιατί ακριβώς do παντρεμένοι έχουν υποθέσεων;
Λόγοι για τους οποίους οι άνδρες έχουν Υποθέσεων
Εντάξει, τώρα όταν λέω υποθέσεις εννοώ την εγκαθίδρυση πλήρους απιστίας και δεν είναι μόνο ήπιο φλερτ. Η ιδέα ότι κάποιος που δεν έχει υποσχεθεί να αγαπώ πάντα και δεν δεσμεύεται σε σας από τους δεσμούς της οικογένειας και τη χρηματοδότηση, θα μπορούσε να δείτε σε σας ένα ελκυστικότητας, ότι δεν είσαι σίγουρος, εξακολουθεί να υφίσταται, είναι ομολογουμένως μεθυστικό για κάθε παντρεμένο άνθρωπο. Ωστόσο, αυτό που είναι οι λόγοι που τον ωθεί προς την κατεύθυνση που διασχίζουν τη λεπτή γραμμή μεταξύ φλερτ στην κατοχή μιας υπόθεσης;
Το ταξίδι Ego: Οι άνδρες έχουν συχνά υποθέσεις, ώστε να τονωθεί το εγώ τους (Θέλουν πίτα ολόκληρη και το παγωτό τους!). Χαμηλή αυτοεκτίμηση φαίνεται να είναι μια σημαντική αιτία για την απιστία των ανδρών. Η προσοχή και η αναγνώριση από κάποιον κάνει τους άνδρες αισθάνονται ιδιαίτερη και να γίνει συναισθηματικά συνδεδεμένοι με αυτά.
Δυσαρέσκεια: δυσαρέσκεια στη βάση της τρέχουσας σχέσης και άλλα προβλήματα στο γάμο τους μπορούν να δελεάσει τους άνδρες να εξαπατήσει σχετικά με τις γυναίκες τους. Μετά το γάμο και ειδικά αφού ένα παιδί οι περισσότερες γυναίκες έχουν την τάση να λασκάρω να τηρούν τους ταιριάζει και καλές. Οι περισσότερες από τις συνομιλίες της παντρεμένης γυναικών Ξέρω την τάση να γυρίζω γύρω από τα παιδιά, οι βρύσες που στάζουν και πώς να είναι και ακριβό ψώνια. Έτσι, ένα στοιχείο της φυσικής και συναισθηματικής δυσαρέσκεια φαίνεται να παρεισφρήσουν στη σχέση. Επίσης, ένα σύζυγο που δεν έχει λάβει την αγάπη και τη συντροφικότητα από το συνεργάτη του μπορεί να το αναζητήσει αλλού.
Ενθουσιασμό και την περιπέτεια: Όπως ζωή σας πέσει στα βαρετή ρουτίνα του γάμου, το μυαλό σας φωνάζει έξω για τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια. Οι άνδρες αναζητούν τις συγκινήσεις του μυστικές συναντήσεις με έναν νέο εραστή, σε συνδυασμό με τον κίνδυνο να πιαστεί να εμπλουτίσουν τις ζωές τους.
Φύλο: Βανίλια σεξ (παραδοσιακά, βαρετά φύλο) πήρε να είναι ο πιο κοινός λόγος ότι όλοι οι άνθρωποι δίνουν για εξαπάτηση δύστροπη τρόπους τους. Στις καταστάσεις όπου η σεξ στο γάμο γίνεται σπάνια, ρουτίνα, βαρετό και unengaging και όπου οι γυναίκες φαίνεται να θέσουμε μαζί του για να κρατήσει τους άνδρες τους ευτυχείς, και εξασφαλίζοντας τους συζύγους τους γνωρίζουμε ότι, οι πιθανότητες των ανδρών που αναζητούν μια υπόθεση είναι πολύ αυξημένες .
Εκδίκηση: Είναι εκπληκτικό, αλλά μία από τις πιο συνήθεις λόγοι για τους ανθρώπους που είχαν υποθέσεων οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες τους είχαν μια υπόθεση. Παίζοντας το οφθαλμό αντί οφθαλμού παιχνίδι κάνει τους άνδρες αισθάνονται αιτιολόγηση για την προδοσία του συζύγου τους.
Το Escape Διαδρομή: Δεδομένου ότι τα άτομα αισθάνονται παγιδευμένοι στον ρόλο τους ως έναν νοικοκύρη, προστάτη της οικογένειας, υποθέσεις χρησιμεύουν ως οδός διαφυγής Από το σύνολο των πιέσεων των νοικοκυριών.
Δεν υπάρχει καμία ορισμούς ή λόγους για τους οποίους οι άνδρες έχουν υποθέσεις. Θυμηθείτε, ότι μέσω mis-επικοινωνία, σπάσιμο της εμπιστοσύνης, πάντα υποστηρίζουν την ίδια πράγματα, ότι οι άνδρες βρίσκουν κάποιον που θεωρούν ότι είναι πιο συμβατό με τους σε σύγκριση με το σύντροφό τους. Ψάχνετε για τα σημάδια μιας υπόθεσης θα σας βοηθήσει να βρουν μια λύση για την επίλυση των ζητημάτων σχέση με τη σύζυγο και να σας βοηθήσει εκτός από τις καταστροφές του διαζυγίου.