Αφαίρεση λεκέδων Underarm - Ιδρώτας Stain Διαγραφή

Τίποτα δεν μπορεί να περισσότερο αηδιαστικό από εκείνες κίτρινο, βρώμικα λεκέδες underarm σε νεοαποκτηθέντα αγοράζονται άσπρο πουκάμισο σας. Η αφαίρεση μασχάλη λεκέδες μπορούν να αρκετά προκλητική, είναι καλύτερο να τους εμποδίσει στην πρώτη θέση. Πρέπει να απομακρύνονται συντομότερο δυνατόν ενώπιον του λεκέδες οριστεί στην ύφασμα μόνιμα. Πριν συζητήσουμε πώς να αφαιρέσει τους λεκέδες ιδρώτα ή λεκέδες μασχάλης, είναι εξίσου σημαντικό να ρίξει κάποιο φως στο τι προκαλεί αυτές επακριβώς, ώστε να μπορέσουμε να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για την αποφυγή τους.
Αιτίες της Underarm κηλίδες
are Underarm λεκέδες που προκαλούνται από την εφίδρωση και η ενδεχόμενη χρήση των προϊόντων κατά της εφίδρωσης. Αντιιδρωτικά είναι προϊόντα που μειώνουν την παραγωγή του ιδρώτα από τα κύτταρα του σώματος. Γενικά, οι άλατα αλουμινίου προστίθενται αντιιδρωτικά να γίνουν πιο αποτελεσματικές. Αυτή η ιδιαίτερη συστατικό αντιιδρωτικό προϊόντων αντιδρά με άλατα παρόντες στον ιδρώτα μας και προκαλεί εκείνων άσχημο λεκέδες underarm. Σταδιακά είναι τα συστατικά των προϊόντων αυτών απορροφώνται από ένδυσης μας, οποία κάνετε αυτές λεκέδες περισσότερο πεισματάρης. Επομένως, είναι σημαντικό να αφαιρέσετε λεκέδες ιδρώτα αμέσως.
Ιδρώτας Stain Μέθοδοι Απομάκρυνση
Εάν οι λεκέδες μασχάλη των ενδυμάτων σας δεν είναι πολύ έντονες, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα απορρυπαντικό, κατά προτίμηση με οξυγόνο με βάση ένα, για την άρση armpit λεκέδες. Κατόπιν τους στεγνώσει στον ήλιο, όπως φως του ήλιου βοηθά επίσης να λάβουν τέτοιου είδους λεκέδες. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι ένδυμα ή πουκάμισο σας είναι washable, επειδή εάν μόνο στεγνοκαθαριστηρίου συνιστάται ο κατασκευαστής, πλύσιμο δεν αποτελεί επιλογή.
Για την άρση λεκέδες ιδρώτα, τα οποία είναι πραγματικά πεισματάρης, θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από ένα απλό απορρυπαντικό. Ψησίματος σόδα θεωρείται από πολλούς, ως ένας τα αποτελεσματικότερα τρόπους για ιδρώτα αφαίρεση λεκέδων. Μπορείτε να εφαρμόσετε κάποιες σόδα ψησίματος στην περιοχή και αφήστε να διαμονή για περίπου μισή ώρα. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό βουρτσάκι να τρίβετε ήπια ότι περιοχή και έπειτα ξεπλένετε μακριά με ζεστό ή κρύο νερό. Besides removing stains underarm, θα would eliminate also the unpleasant smell της sweat.
Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε ένα διάλυμα σόδας ψησίματος, υπεροξείδιο και το νερό, αναμειγνύονται σε ίσα μέρη. Εφαρμόστε τη λύση στην περιοχή, άδεια για περίπου 20 έως 30 λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε με μια μαλακή βούρτσα και ξεπλύνετε με χλιαρό ή κρύο νερό. Αλλά μην χρησιμοποιούν ζεστό νερό για λεκέ αφαιρέσεως από ρούχα, καθώς προκαλεί τους λεκέδες να ρυθμίσετε στο ύφασμα. Επίσης θυμηθείτε να δοκιμάσετε αυτή λύση πρώτη στις μια δυσδιάκριτη περιοχή του ενδύματος, απλά να βεβαιωθείτε ότι δεν προκαλεί οποιαδήποτε ζημία το ύφασμα ή χρώμα. Μια πάστα από ασπιρίνη και το νερό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει τους λεκέδες μασχάλη.
Άλλη απλή μέθοδος απασχολούνται για αφαιρώντας λεκέδες underarm συνεπάγεται τη χρήση χυμό λεμονιού. Χυμός λεμονιού καθιστά το λεκέδες αναπτήρα, ενώ αυτούς ξήρανση υπό ηλιακό φως θα βοηθούσαν τις αφαιρέσετε εντελώς. Ξύδι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση της μασχάλης λεκέδες. Απλά βάλω μερικά ξύδι στην περιοχή και αφήνουμε για 20 έως 30 λεπτά. Τότε απλά πλύνετε με νερό. Πολλοί άνθρωποι συνιστούν τη χρήση χλωρίνης, υπεροξειδίου του υδρογόνου και αμμωνίας για αφαίρεση λεκέδων. Αλλά καλό είναι να λάβει τις κατάλληλες προφυλάξεις κατά την εφαρμογή των ουσιών αυτών, δεδομένου ότι μπορούν να ξεθωριάζει το χρώμα και προκαλούν σημαντική βλάβη στο ύφασμα, ιδιαίτερα αν πουκάμισο ή το ρούχο σου είναι κατασκευασμένο από λεπτό και ακριβό υλικό.
Ελπίδα αυτές τις απλές συμβουλές καθαρισμό θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε εκείνων άσχημους λεκέδες underarm. Αλλά ακριβώς σιγουρευτείτε ότι καθαρίσετε αυτά επίμονους λεκέδες το νωρίτερο προτού καθορίζονται με ύφασμα ενδυμάτων σας. Επίσης προσπαθήστε να αποτρέψει μασχάλη ή ιδρώτα λεκέδες φορώντας ένα εσώρουχο αλουμίνιο ή με τη χρήση δωρεάν ή χαμηλού περιέχουν αλουμίνιο αντιιδρωτικά or αποσμητικά. Άλλο σημαντικό σημείο, δεν είναι να σίδηρο βάφονται ρούχα, καθώς αυτό θα ρυθμίσετε το λεκέδες στο ύφασμα και καθιστούν δυσχερέστερη να καταργήσετε.