Πώς να κάνει ίσια μαλλιά Σγουρά

Μια ομορφιά-συνειδητή γυναίκα κατανοεί πόσο σημαντικό είναι να έχουμε μια τέλειο hairstyle για άψογη βλέμμα. Εκείνη γνωρίζει πολύ καλά ότι προσπάθειές της σχετικά επιλέγοντας το σωστό ντύσιμο, μακιγιάζ, αφθώδους φοράει και άλλα αξεσουάρ μπορεί εντελώς πάει μάταιες, εάν τρίχα της δεν είναι στυλ αναλόγως.
Περισσότεροι κλασσικό και παραδοσιακό φορέματα ζήτηση σγουρά μαλλιά για αυτό πανέμορφο και κομψή εμφάνιση. Επιπλέον, όπως ανά γενική παρατήρηση, κυρίες με σγουρά μαλλιά βλέμμα λεπτύτερο, νεότεροι και πιο ελκυστικό από εκείνες της ίδιας ηλικίας αλλά με ίσια μαλλιά. Σγουρά μαλλιά προσθέτει επιπλέον χάριτος και γοητεία σε κάθε στολή. Μπορεί να υπάρχουν είναι τόσο πολλοί κούρεμα στυλ και ιδέες για γυναίκες που αρέσει πειραματίζονται. Αυτοί που γεννιούνται με φυσικό ίσια μαλλιά βρίσκετε πραγματικά δύσκολο να κουλουριαστώ. Ακόμη εάν είναι ικανά να κυλήσει κάπως επάνω, η επίδραση δεν διαρκέσει για πολύ. Εάν είστε κάποιος που είναι απεγνωσμένα να πάρει σγουρά μαλλιά ή τουλάχιστον για μερικούς ειδική περίσταση, υπάρχουν διάφοροι τρόποι επίτευξης. Παρακάτω-αναφέρονται είναι μερικά μέθοδοι πώς να κάνει ίσια μαλλιά σγουρά στο σπίτι.
Πώς να κάνει ίσια μαλλιά Σγουρό With Ταινιοπλέγματα;? Χρησιμοποιώντας πλεξούδες είναι ο καλύτερος απάντηση στο ερώτημά σας πώς να κάνει μακρά ίσια μαλλιά κατσαρά; Ναι, τα σειρήτια hairstyles μπορεί εύκολα να κάνει ίσια και μακριά μαλλιά κατσαρά. Παρόλο που αυτή η μέθοδος δεν θα αποφέρει το αποτέλεσμα σε λίγα λεπτά και θα λάβει επί τουλάχιστον 8-10 ώρες, το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι καταπληκτική και μακράς διαρκείας. Επειδή, αυτή η μέθοδος ταινιοπλέγματα Είναι λίγο χρόνο λήψης, απαιτεί την υπομονή και την ανοχή σας.
Κατ 'αρχήν την τεχνική αυτή, εφαρμόζεται ½ φλιτζάνι γάλα για τα μαλλιά σας. Αφήστε το για 10 λεπτά περίπου. Πλένουμε καλά με νερό. Γάλα Λειαίνει και μαλακώνει τα μαλλιά, και κατά συνέπεια διευκολύνει την εργασία να καταστεί ίσια μαλλιά σγουρά. Μετά την αφαίρεση του γάλακτος, πλένετε τα μαλλιά σας με ένα ήπιο σαμπουάν και στη συνέχεια να καλύπτουν τα μαλλιά σας με μια βαμβακερή πετσέτα. Θα απολαύσετε το επιπλέον νερό. Βουρτσίστε τα μαλλιά με μια ευρεία οδοντωτή χτένα ήπια. Αφαιρέστε όλα τα μπερδέματα. Μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση Μια κρέμα detangler. Χωριστή τα μαλλιά σας σε 10-15 τμήματα. Make πλεξούδες μέχρι το τέλος με κάθε τμήμα. Ασφαλίστε τις πλεξούδες δένοντας ένα λαστιχάκι ή κάτοχος αλογοουρά στο τέλος. Φροντίστε να είναι σαν αυτό για τουλάχιστον 8-10 ώρες. Θα ήταν καλύτερα αν προσπαθήσετε αυτή τη μέθοδο να κάνει ίσια μαλλιά κατσαρά το βράδυ, όπως θα περάσει το χρόνο ύπνου.
Το επόμενο πρωί ή μετά την ολοκλήρωση της συνιστώμενη χρονική περίοδο, ανοίξτε τις πλεξούδες by απαλά διακινούνται τα δάχτυλά σας μέσα από τα μαλλιά σας. Θα διαπιστώσετε ότι έχουν ωραία μπούκλες σχηματίζονται στα μαλλιά σας. Χτενίστε τα μαλλιά σας και πάλι με ένα ευρύ-οδοντωτή πινέλο στον εαυτό σας δώσουμε αυτή τη θεαματική εμφάνιση που ήταν λαχτάρα για τόσο πολύ καιρό. Σήμερα, την επόμενη ώρα ψάχνετε τρόπους για το πώς να κάνουν τα ίσια μαλλιά κατσαρά φυσικά, έχετε ένα εφικτό και εκτελέσιμο ιδέα.
Πώς να κάνει ίσια μαλλιά Σγουρό With curling σίδερο;? Αν βρείτε την προαναφερθείσα μέθοδο πολύ επίπονη και χρονοβόρα, τότε μην ανησυχείτε καθόλου. Curling σίδερο μπορεί να λύσει το σκοπό αυτό για σένα. Χρειάζονται μόλις 30 λεπτά για να κάνει ίσια μαλλιά σγουρά. Αλλά, θα πρέπει να εργαστεί λίγο. Μπορείτε να το πάρετε ως κόστος για την ομορφιά. Χτενίστε τα μαλλιά σας και όταν στεγνώσει και αφαιρέστε όλα τα μπερδέματα. Χωρίστε τα μαλλιά σε ολόκληρο μικρά τμήματα, περίπου 8-9, αν τα μαλλιά σας είναι λεπτό και μαλακό, και 15-16, αν τα μαλλιά σας είναι παχιά και τραχιά. Πάρτε μία ενότητα, ρολό επάνω σε ένα μικρό ραβδί του σιδήρου και στη συνέχεια στεγνώστε το χτύπημα. Κάντε το ίδιο για όλα τα άλλα τμήματα των μαλλιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάστιχο να κρατήσει τα μαλλιά κολλάει το σίδερο. Αφήστε το για μισή ώρα. Για την μακροχρόνια, ανοικτή και χτενίστε τα μαλλιά σας αφού τελειώσετε με ντύσιμο και μακιγιάζ ή σε άλλα λόγια, όλοι έτοιμοι να φύγουν για την εν λόγω ειδική περίπτωση. Αυτός τα καλύτερα μακράς hairstyles ότι ένα γυναίκες μπορούν εαυτό δώσει.
Πώς να κάνει ίσια μαλλιά Σγουρό With Ποδόσφαιρο σαμπουάν και μαλακτικά;? Η αγορά είναι πλημμυρισμένη με τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Ακόμη και σαμπουάν και μαλακτικά που μπορεί να κάνει ίσια μαλλιά κατσαρά είναι ευρέως διαθέσιμη. Αναζήτηση για αυτούς στο πλησιέστερο καταστήματα ομορφιάς σας. Αυτά τα κέρλινγκ σαμπουάν και μαλακτικά κατασκευάζονται σύμφωνα με τους τύπους μαλλιών. Είναι διαφορετικά για λιπαρά, κανονικά και ξηρά μαλλιά. Πάρτε ένα κατάλληλο για τον τύπο των μαλλιών σας, να διαβάσετε όλες τις οδηγίες για τη σωστή χρήση και στη συνέχεια να ακολουθήσουν. Τα προϊόντα για τα μαλλιά βασίζονται σε ορισμένες χημικές ουσίες, κάνει έλεγχο για την επίδρασή τους στα μαλλιά σας για τουλάχιστον ένα μήνα. Αν όλα είναι εντάξει, τότε να προχωρήσει περαιτέρω με τη χρήση της με άλλον τρόπο να ψάξει για άλλο ένα που ταιριάζει καλύτερα. Ακολουθείτε πάντα τις συμβουλές για σγουρά την περιποίηση των μαλλιών else προσπάθειές σας θα πάνε μάταια. Συντήρηση είναι πολύ σημαντικό για τη διεξαγωγή μιας μακράς διαρκείας χτένισμα.
Όλα τα παραπάνω διαδικασίες για το πώς να κάνει ίσια μαλλιά κατσαρά είναι αποτελεσματικές και μπορούν εύκολα να δοκιμάσει στο σπίτι. Επιλέξτε κάθε μία από τις προαναφερθείσες μεθόδους για να κάνουν το ίσια μαλλιά σγουρά. Χρησιμοποιήστε διάφορα σγουρά άκρες styling μαλλιών για να δώσετε στον εαυτό σας that εκθαμβωτικά και αριστοκρατικό εξετάσουμε.