Automobile αφή επάνω Paint

Το όχημά σας σημαίνει πολλά για εσάς, ανεξάρτητα από το κόστος, το μέγεθός του, κάνουν και πώς νέα ή παλιά, είναι. Ένα μικρό το μηδέν πάνω σε κάνει να νιώθεις πολύ άσχημα. Αλλά τι μετά από μια τέτοια μηδέν; Φυσικά δεν θα προτιμούσε να το κρατήσει στην ίδια κατάσταση ζημίας και την αίσθηση λυπημένη κάθε φορά που το βλέπει κανείς. Τότε γιατί να μην πάει για ένα άγγιγμα αυτοκινήτου επάνω χρώμα και να φέρει πίσω τη γοητεία του οχήματός σας.
Γρατσουνιές και χτυπήματα είναι αναπόφευκτες, ακόμη και αν οδηγείτε με τη βέλτιστη φροντίδα. Such γρατσουνιές, όσο μικρή και αν είναι αυτές, τείνουν να χαλάσουν τα βλέμματα του τρομερή αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, αυτή η κατεστραμμένη περιοχή γίνεται επίσης ευαίσθητα στη σκουριά, επιδεινώνοντας περαιτέρω την εμφάνιση. Ως εκ τούτου, ότι είναι πάντα καλό να διορθωθεί το πρόβλημα αμέσως για να αποτρέψουν την περαιτέρω ζημία. Touch-up χρώμα είναι το κατάλληλο τονωτικό για την κατασκευή του οχήματος σας, τόσο όμορφο όπως και πριν σε λιγότερο χρόνο και κόστος.
Να πάρει ένα χρώμα ταιριάζει με εκείνο του αυτοκινήτου σας και τη ζωγραφική του με τις κατεστραμμένη περιοχή δεν είναι και ό, τι touch αυτοκινήτων μέχρι χρωμάτων είναι περίπου. Αυτή η διαδικασία περιέχει πολλά άλλα πράγματα και πρέπει να πραγματοποιούνται πολύ προσεκτικά να έχει μέγιστη φυσικό αποτέλεσμα και να διατηρήσει την αρχική εμφάνιση του οχήματός σας. Η διαδικασία περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
Masking Tape: ταινίες μασκαρίσματος προστατεύει τις επιφάνειες που πρόσκεινται στην περιοχή της βλάβης από την επαφή με τη διαδικασία εγκατάστασης. Μια καλή ταινία μασκαρίσματος ποιότητας θα κολλήσει σωστά και μπορεί να ξεφλουδιστεί μακριά εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, ούτε να καταστραφεί το χρώμα του οχήματός σας.
Masking Film / Βιβλίο: Μια κολλητική μπλοκ χαρτί των παρακείμενων πάνελ από πάνω ψεκασμού. Μην χρησιμοποιείτε τη συγκάλυψη ταινία στον πίνακα άμεσα? Αυτό ενδέχεται να οδηγήσουν σε ορατή γραμμή ταινία μετά την αφαίρεσή του. Κάντε μια γραμμή με κολλητική ταινία πρώτα, και μετά ταινία αποκρύψεως της θέας ταινία στην υπάρχουσα ταινία.
High-γυαλόχαρτο αρ.: Πρόκειται για το βασικό πράγμα που απαιτούνται για να καθαρίσετε το κατεστραμμένο επιφάνεια. The γδαρμένο περιοχή είναι πολύ επιρρεπείς σε σκουριά. Σε μια τέτοια περίπτωση, χρησιμοποιήστε ένα υψηλότερο-χαλίκι γυαλόχαρτο και καθαρίστε την σκουριά.
Primer: Ένα αλφαβητάρι εφαρμόζεται απευθείας στο γυμνό μέταλλο για να διαμορφώσει μια τέλεια επιφάνεια για βαφή πάνω. Εφαρμόζοντας ένα έναυσμα είναι απαραίτητη στην αφή επάνω διαδικασίας βαφής, διότι συγκόλληση και συμπλήρωση ιδιότητες καθιστούν το κατεστραμμένο επιφάνεια ακόμα και ως εκ τούτου, κατάλληλος για να είναι βαμμένα.
Base Coat: Αυτό είναι το πραγματικό χρώμα, ίδιο με το χρώμα του οχήματος. Ενώ θα αγοράσετε το χρώμα, θα πρέπει να ελέγξετε αν είναι μεταλλικά ή ακρυλικά και ποια είναι η μάρκα και το μοντέλο του οχήματος που σκοπεύετε να χρώμα.
Αίθριος Παλτό: Όπως το όνομα προτείνει, είναι ένα σαφές, διαφανές και λαμπερό χρώμα. Αυτό προστατεύει το όχημα από την υπεριώδη ακτινοβολία και δίνει μια κλασική λάμψη στα χρωματισμένα επιφάνεια.
Η αφή επάνω χρώμα έρχεται με διάφορες μορφές. Είναι διαθέσιμο ως χρώμα που πρέπει να εφαρμόζονται με μια βούρτσα. Έρχεται επίσης με τη μορφή αερολύματος, στην οποία το χρώμα είναι σφραγισμένο σε ένα δοχείο υπό πίεση και απελευθερώνεται σε μια λεπτή ομίχλη, όταν το κουμπί του μπουκαλιού ψεκασμού ωθείται. Επίσης, έρχεται ως ένα στυλό χρώματος, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας στην επιφάνεια.
Εδώ είναι η διαδικασία για την αφή της αυτοκινητοβιομηχανίας μέχρι χρώμα για την αποκατάσταση της γρατσουνιές στο όχημά σας. ? Βρείτε το σωστό χρώμα αυτοκινήτων για το όχημά σας. Κάνοντας την αφή επάνω εργασία χρωμάτων στο αυτοκίνητό σας, να θυμάστε την πρώτη δοκιμή του χρώματος σε μια περιοχή. Μόλις το χρώμα τοποθετείται στο αυτοκίνητο, δεν μπορείτε να το αλλάξετε. ? Δώστε στο αυτοκίνητό σας ένα σχολαστικό πλύσιμο και στεγνό μακριά εντελώς. Εάν δεν μπορείτε να έχετε ένα πλήρες πλύσιμο αυτοκινήτων, καθαρίστε το γδαρμένο περιοχή με ένα ύφασμα που βυθίζεται στην επίλυση ήπιο σαπούνι και νερό. ? Πάρτε prep διαλύτη και μια μαλακή πετσέτα. Πάρτε την απαιτούμενη ποσότητα prep διαλύτη για την πετσέτα και χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε το γράσο, κερί, το πετρέλαιο και άλλες ρυπαντικές ουσίες επιφάνεια. ? Sand προβληματική περιοχή με υψηλό γυαλόχαρτο αρ. γίνονται για την αυτοκινητοβιομηχανία χρώμα. ? Εφαρμογή 2 με 3 στρώσεις του ασταριού πάνω από το γυμνό μέταλλο. Κρατήστε ένα χάσμα της τάξης του 5-10 λεπτών μεταξύ κάθε στρώση. Αν θέλετε να συνδυάσετε το αστάρι, χρησιμοποιήστε ένα υγρό γυαλόχαρτο σε αυτή την περιοχή μετά από 20 λεπτά. ? Εφαρμόστε το παλτό βάσεων. Εφαρμόστε όσες στρώσεις απαιτείται για να καλύψει την κατεστραμμένη περιοχή. Κρατήστε ένα χάσμα της τάξης του 5-10 λεπτών μεταξύ κάθε στρώση. Θυμηθείτε να ζωγραφίσει δύο ίντσες πλάτος σοφή και μήκος γύρω περιοχή της βλάβης. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε υγρό χαρτί άμμο ή prep διαλύτης μεταξύ παλτά των αφή επάνω χρώμα. ? Περιμένετε 20 λεπτά μετά την εφαρμογή του τελευταίου στρώματος του παλτό βάσεων έχει τελειώσει. Στη συνέχεια, ξεκινήστε την εφαρμογή σαφές παλτό. Μπορείτε να εφαρμόσετε 2-3 στρώσεις, αλλά κρατήστε ένα χάσμα της τάξης των 10-20 λεπτών, καθώς και την εφαρμογή κάθε στρώση. ? Εάν η αφή επάνω στο χρώμα δεν είναι γυαλιστερό αρκετό, χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για να θερμάνει το χώρο και να έχουν μια ομαλή και στιλπνή επιφάνεια. ? Εναλλακτικές λύσεις για Αυτοκίνητο Touch μέχρι Paint: Για μικρές γρατσουνιές στο σώμα αυτοκίνητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα remover το μηδέν, ένα κερί αυτοκίνητο ή μια αλοιφή. Αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές για μικρές γρατσουνιές αντί να χρησιμοποιεί αφής αυτοκινήτων μέχρι χρώμα.
Scratch Remover:? Αν οι γρατσουνιές δεν είναι πολύ βαθιά, μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα με ακριβώς την εφαρμογή ενός remover μηδέν. ? Χρησιμοποιήστε μια πετσέτα terry πανί και να εφαρμόσει τις αφαίρεσης μηδέν σε μια κυκλική κίνηση κατά τη διάρκεια των μηδέν. ? The scratch θα αφαιρεθεί μετά από μερικές εφαρμογές. ? Αυτοκινήτου σε κηρούς: Αυξητική του αυτοκινήτου δίνει μια τελευταία λάμψη του. Αποτελεί ένα λεπτό, διαφανές φιλμ κατά τη διάρκεια της βαφής αυτοκινήτου που καλύπτει μικρές γρατσουνιές, τα τσιπ πετρών, εμποδίζει οξύδωση της επιφάνειας και το προστατεύει από το σκληρό περιβάλλον. ? Πρώτον, καθαρίζουν τα αυτοκίνητα λεπτομερώς και στεγνώστε το. ? Ένα ποιοτικό κερί που δεν λειαντικά, ένα μαλακό σφουγγάρι και ένα καθαρό πανί μαλακή πετσέτα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να κερί του αυτοκινήτου. ? Είναι καλύτερα να παρκάρετε το αυτοκίνητο σε μια σκιά και αρχίσει να εργάζεται σε ένα τμήμα κάθε φορά. ? Εφαρμόστε το κερί με ένα σφουγγάρι και περιμένετε για 5 λεπτά. ? Τώρα, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό και μαλακή πετσέτα και στιλβωμένος το κερί με κυκλικές κινήσεις. ? Αφού τελειώσετε με ολόκληρο το αυτοκίνητο, καθαρίστε την άβαφη τμήματα του οχήματος. ? Για καλύτερα αποτελέσματα, το κερί στο αυτοκίνητο κάθε 3-4 μήνες. ? Λουστραρίσματος: Αφαίρεση πρόστιμο γρατζουνιές στο τζάμι του αυτοκινήτου δεν είναι ένας μεγάλος στόχος. ? Κάντε μια αλοιφή που περιέχει τα καλύτερα λειαντικών. ? Πάρτε μια μικρή ποσότητα λουστραρίσματος σε σφουγγάρι και να εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια των γρατζουνιές σε μια κυκλική κίνηση μέχρι να γίνουν λιγότερο ορατές. ? Μην το παρακάνετε. ? Τώρα, ξεπλύνετε την περιοχή σωστά. ? Χρησιμοποιήστε κερί πάνω στα προαναφερθέντα τρόπο. ? Πηγαίνετε για αυτοκίνητα αφή επάνω τα χρώματα, ο ευκολότερος τρόπος για την επισκευή του γρατσουνιές και διατηρεί την ομορφιά της αριστοκρατικό αυτοκινήτων σας.