Πώς να Frame έναν τοίχο

Έτσι, βρίσκετε ότι δεν μπορείτε αυξήσουν το τοίχους στη θέση. Στη συνέχεια, τη διαμόρφωση ενός τοίχου ακούγεται σαν μια καλύτερη επιλογή. Θεωρώντας το γεγονός ότι ψάχνετε πληροφορίες του πώς να καρέ έναν τοίχο, είστε είδος DIY της προσώπου! Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε. Θα πάρει λίγες ώρες έως καρέ έναν τοίχο. Ωστόσο, αν είστε νέοι στο DIY τρόπο ζωής για την κατασκευή σπιτιού, μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο.
Εδώ είναι μια λίστα με πράγματα που θα απαιτήσει:? Περίπου 5 σανίδες, 2 από 4 σε μέγεθος. ? Ένα μέτρο ταινία. ? Μολύβια. ? Καρφιά. ? Ένα σφυρί. ? Ένα κυκλικό πριόνι. ? 2 άλογα είδε. ? Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε των οδηγιών χρήσης για όλες τις προμήθειες, ακριβώς να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.
Πώς να Frame έναν τοίχο - Βήμα 1? Το πρώτο βήμα είναι προφανές. Θα πρέπει να γνωρίζουν το μέγεθος του πλαισίου που πρέπει να κάνετε. Έτσι, τη μέτρηση του πλάτους και του ύψους του τοίχου. Σιγουρευτείτε να το γράψετε κάτω και επανελέγξτε οι αριθμοί πάλι. Ακριβώς για να είναι στην ασφαλή πλευρά.
Τρόπος Frame έναν τοίχο - Βήμα 2? Επόμενη, σημάδι οι μετρήσεις επί 3 των 2 με 4 ταμπλό. Mark είναι διαμέτρου, έτσι ώστε είναι ευδιάκριτη. Μόλις έχετε χαρακτήρισε στην 2 από 4s, επανελέγξει τη μετρήσεις ένας περισσότερος χρόνος. Πάλι, να παραμείνετε στην ασφαλή πλευρά.
Πώς να Frame έναν τοίχο - Βήμα 3? Ορίστε την ένδειξη πίνακες με τα άλογα είδε και το κόβουμε κατά μήκος της σήμανσης μήκους με ένα κυκλικό πριόνι. Κατόπιν τους διαθέτουν στην πάτωμα. Τοποθετήστε το ένα των τμημάτων, όπου στο κάτω μέρος του τοίχου θα είναι και δύο από αυτές, όπου η κορυφή του τοίχου θα είναι.
Πώς να διατυπώσει Wall - Βήμα 4? Και πάλι, μέτρο το ύψος του δωματίου, Αφαίρεση από την εν λόγω (το ύψος), το πλάτος των τριών 2 από 4s. Επειδή η πρότυπο 2 κατά 4 συμβουλίων είναι 1,5 ίντσες παχιά, οι τρεις θα προσθέσει στην 4,5 ίντσες. Τώρα αφαιρείται η 4,5 ίντσες από τι τη συνολική ύψος του τοίχου υποτίθεται ότι είναι, και έπειτα, σήμα καθένα σκάφους. Τέλος, ελέγξτε την math και μετρήσεων του σκάφους.
Οποία θα προσδιοριστούν έναν τοίχο - Βήμα 5? Συνέχεια, κόβετε τα δύο διοικητικά συμβούλια, όπως αυτή επισημαίνεται και τόπος διεξαγωγής ενός σκάφους σε κάθε άκρο των τριών διοικητικών συμβουλίων, για τον επί τόπου. Τώρα, καρφί των δύο συμβουλίων άκρο στην πυθμένα σκάφους, χρησιμοποιώντας το σφυρί. Τότε κάνουν το ίδιο στο εσωτερικό των δύο σανίδες, στην κορυφή του τοίχου.
Τρόπος Frame έναν τοίχο - Βαθμίδα 6? Επόμενη, κόψτε το καρφιά για τον τοίχο. (Αυτά τα καρφιά γίνονται από περισσότερα από τα 2 με 4 ταμπλό). Μετρήστε το πλάτος του τοίχου, πάλι, διαμπερές. Να μάθετε πόσες καρφιά χρειάζεστε να κόψει, διαιρέσει την αποτέλεσμα της μετρήσεως κατά 16. Δηλαδή πόσες καρφιά χρειάζεστε να κοπεί.
Πώς να Frame έναν τοίχο - Βήμα 7? Εγκαταστήστε εκείνες ήλοι κόψτε κατά μήκος το πλαίσιο τοίχο. Κρατήστε ένα πρότυπο Διαπόσταση των 16 ίντσες μεταξύ δύο καρφιά. Κρατώντας πρώτη γενεαλογικό 16 ίντσες (in) από έξω ακμή του τέλος του τοίχου. Σιγουρευτείτε ότι ελέγξετε και επανελέγξει τις μετρήσεις να αποφευχθεί οποιαδήποτε λάθη.
Τρόπος Frame έναν τοίχο - Βαθμίδα 8? Συνέχιση εγκαταστήσετε την καρφιά στο 16 ίντσες από κάθε άλλο, κατά πλάτος του τοίχου. Είναι ok εάν η χώρο μεταξύ του τελευταίας γενεαλογικό και του κομματιού άκρη είναι σύντομη.
Τρόπος Frame έναν τοίχο - Βαθμίδα 9? Παρατάξτε τα τελευταίο κομμάτι του 2 με 4s στην κορυφή του τοίχου. Αυτό θα κάνει την κεφαλίδα τοίχο. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το νέο τείχος σε ισχύ και καρφί στον τοίχο στους αρμούς πάτωμα στην άκρη του δωματίου.
Τρόπος Frame έναν τοίχο - Βήμα 10? Τέλος, αυξηθεί το τοίχο και καρφί την στη θέση με τους τοίχους. Τα καρφιά οδηγούνται από τα τέλη-καπάκι της νέας τοίχου στην στηρίγματα τέλος τοίχο. Εντούτοις, το τέλος ενδέχεται χρειάζονται στήριξη μέχρι τιράντες μπάρες τοποθετούνται, να υποστηρίξει το βάρος της νέας τοίχου. Αυτό θα κρατήσει όρθια τοίχο και κρατήσει το ελεύθερο άκρο από flopping πέρα ​​δώθε.
Εάν ψάχνετε για βοήθεια για υπόγειο κατασκευή, τις ίδιες οδηγίες χρειάζεται να ακολουθηθούν απάντηση στο ερώτηση πώς να καρέ ένα υπόγειο τοίχο και για συμβουλές σχετικά πλαισίωση υπόγειο τοίχους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επανελέγξτε όλη την ώρα μετρήσεις και ξανά να αποφευχθούν λάθη και επίσης την σπατάλη προμηθειών. Αυτό είναι που υπογράφει! Happy πλαισίωση!