Ηλεκτρικές Ασφάλεια στο Αρχική

Η διαθεσιμότητα ηλεκτρισμού έχει ενισχυμένης το ρυθμό, στο οποίο καθημερινές δραστηριότητες όπως προετοιμασία τροφίμων, ψυχαγωγία, επικοινωνία κλπ διεξάγονται. Ηλεκτρισμός δεν αμφιβάλλει προστιθέμενη αξία στις καθημερινής διαβίωσης Ωστόσο, καταγόμενος σε άμεση επαφή με ηλεκτρικό ρεύμα έχει σοβαρές συνέπειες. Κάθε χρόνο, βρίσκονται περίπου 6700 πυρκαγιές αναφέρονταν ως ενεργοποιείται από ηλεκτρικό πηγή, συμπεριλαμβανομένου ανεπαρκής και ελαττωματική καλωδίωση. Electric πρίζες, διακόπτες, καλώδια και διάφορα άλλες ηλεκτρικές συσκευές πάρετε φοριούνται έξω ως χρόνος προχωρεί και πρέπει να ελέγχονται τακτικά και αντικαταστάθηκε με ειδική ηλεκτρολόγο. Κάθε χρόνο, μεγάλος αριθμός Αμερικανοί είναι τραυματίζονται σε και γύρω σπίτια τους. Αυτές ατυχίες συμβεί λόγω υπερφορτωμένο κυκλώματα, κατεστραμμένο μόνωση, κλπ και μπορεί ακόμη προκαλέσει electrocutions. Μόλις μία σπίθα επαρκεί να ξεκινήσετε ηλεκτρικό πυρκαγιά? Γίαυτό είναι ενδεδειγμένο να ακολουθήσετε μερικές απλές βήματα της ηλεκτρική ασφάλεια στο σπίτι.
Ηλεκτρικές Ασφάλεια στο Αρχική
Electrical Appliances: Ηλεκτρικές συσκευές δεν πρέπει να περικλείεται σε ερμάρια χωρίς επαρκή ανοίγματα. Οι συσκευές θα πρέπει να οριζοντιώνεται, έτσι ώστε να μην άκρη και τα έγγραφα δεν πρέπει να αποθηκεύονται γύρω τους. Διάφορα συσκευές όπως ηλεκτρικές ρολόγια, μικροκύματα, σίδερα κλπ χρησιμοποιούνται στα σπίτια, και πρέπει να ελέγχονται περιοδικά. Οποιαδήποτε φοριούνται spot, ραγισμένα μόνωση, διαβρωμένα σύρματα, χαλαρά τερματικά και άλλες τέτοιες ελαττώματα πρέπει να ελέγχονται για και διορθωθεί. Αντικαταστάσεις των υποβαθμισμένων τμημάτων πρέπει να γίνεται από το εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο. Κάποιος πρέπει να θυμηθείτε να αποσυνδέσετε το αχρησιμοποίητων συσκευών και στοιβάζουν τα κορδόνια με ασφάλεια. Κατοικίδια τείνουν συχνά να ροκανίζω on σκοινιά συσκευών. Όλα ηλεκτρικές συσκευές πρέπει να φυλάσσονται μακριά από πηγές νερού, όπως πισίνες μπανιέρες,, νεροχύτες, κλπ. Επιπλέον, κάποιος δεν πρέπει αγγίζετε οποιαδήποτε ηλεκτρικών συσκευών με βρεγμένα χέρια, ή στεμένος στο νερό. Σε περίπτωση, οποιαδήποτε συσκευή εκλύει μια τσούξιμο σοκ, τότε η συσκευή πρέπει να γρήγορα απενεργοποιημένος και αποσυνδεδεμένος. Ένα ειδικευμένο ηλεκτρολόγο πρέπει επιθεωρεί το συσκευή και διορθώσει το πρόβλημα.
Ηλεκτρική Πάνελ: Είναι μέσω ενός πίνακα ελέγχου που ηλεκτρισμό εισέρχεται το σπίτι, όποιος μπορεί να Διακόπτεται εντελώς η κύριο διακόπτη σε περίπτωση οποιουδήποτε έκτακτης ανάγκης. Πίνακες ελέγχου περιλαμβάνουν ασφάλειες ή διακόπτες κυκλώματος και είναι συνήθως παρόντες στο υπόγειο. Φυσάει κύκλωμα σε περίπτωση υπερφορτίσεως. Κάποιος πρέπει ελέγξετε το wattage στις ετικέτες συσκευή, και το κύκλωμα δεν πρέπει υπερφορτωμένο με υψηλές συσκευές wattage. Broken σύρματα, λειωμένους μονώσεις και επικίνδυνη βραχυκυκλώματα μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά.
Ηλεκτρικός Θέρμανση Εξοπλισμός: Πολλά σπίτια κάνουν χρήση φορητών ηλεκτρικού εξοπλισμού θέρμανσης επιπλέον του τακτική σύστημα θέρμανσης σπίτι. Αυτά τα φορητά ηλεκτρικές συσκευές πρέπει να φυλάσσονται μακριά από καύσιμες και πρέπει να ισοπεδώνεται. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε μπάνια, λόγω του κινδύνου που έρχονται σε επαφή με νερό. Εξοπλισμού, όπως ηλεκτρικές κουβέρτες θα λειτουργήσει, αν είναι καλά συντηρημένες. Οι κουβέρτες αυτές μπορούν να λάβουν υπερθερμαίνονται, όταν τα κατοικίδια ζώα ή άλλα πράγματα να βρίσκεται πάνω από αυτά. Folding τους προκαλεί επίσης την πηνία να λυγίσει, αποτέλεσμα υπερθέρμανση.
Κορδόνια: Ηλεκτρικές συσκευές χαρακτηριστικό κορδόνια, οποία τους συνδεθείτε στην πρίζα. Συχνά τα καλώδια επέκτασης χρησιμοποιείται για να αυξήσει το φάσμα των πρίζες. Για ασφαλείς λειτουργίες, τα καλώδια θα πρέπει να ελέγχονται τακτικά για ρωγμές, τσακίσματα, frays, κλπ. Αυτά τα καλώδια θα πρέπει να συνδέεται σταθερά στο εξόδους. Ταινία ή να διαστρεβλώνονται δεσμοί πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την θέση στα καλώδια, όπως επιθυμείτε. Τα σκοινιά δεν πρέπει οποτεδήποτε να συρράπτονται ή καρφώνεται. Ενώ αποσυνδέοντας το καλώδιο, κάποιος πρέπει τραβήξτε το καλώδιο στην έξοδο και δεν ρυμουλκό στην το καλώδιο ίδια. Παράταση σκοινιά είναι προσωρινές λύσεις, και η χρήση τους πρέπει να ελαχιστοποιηθεί.
If μια ηλεκτρική πυρκαγιά ξεσπά, θα πρέπει να καλέστε αμέσως 911 ή κάποια άλλη κατάλληλη υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης. Κάποιος δεν πρέπει αγγίζετε κανέναν είναι συγκλονιστήκαμε, όπως το σοκ μπορεί να μεταδοθεί μέσω επαφή σώμα. Νερό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται να σβήσουμε ένα ηλεκτρικό πυρκαγιά, αντί σόδα ψησίματος ή ξηρό πυροσβεστήρας πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Επιπλέον, δεν πρέπει να επιχειρήσει σε ηλεκτρικά επισκευές, καθώς και έναν ειδικευμένο ηλεκτρολόγο πρέπει να ειδοποιηθεί.