Πώς τα ντόμινο Vinyl

πλακάκια βινυλίου καθιστούν ένα από τα καλύτερα δάπεδο για μπάνια και κουζίνες. Το κύριο πλεονέκτημα βινυλίου δάπεδο είναι η ευρύ φάσμα τα μοτίβα και χρώματα που διαθέσιμες στο πλακάκια βινυλίου. κεραμίδια Vinyl είναι ανέξοδες και χωράνε οποιοδήποτε μέγεθος of room. Είναι δημοφιλής επιλογή για την εγχώρια βελτίωση, δεδομένου ότι είναι κροτίδα ανθεκτικό, αδιάβροχο και εύκολο στη συντήρηση. είναι πλακίδια Vinyl συνήθως που στα μπάνια, κουζίνες, mudrooms, πλυντήριο περιοχή κλπ.
Πώς να θέσει Πλακάκια βινυλίου;? Τοποθέτηση πλακιδίων βινύλιο είναι ένας ανέξοδος τρόπος για τη βελτίωση της διακόσμησης σπιτιού και μπορεί να γίνει από σας σε πολύ χαμηλό προϋπολογισμό. «Φλοιοί και το ραβδί" Η δημοφιλής μορφή πλακιδίων βινυλίου / αυτο πλακάκια κόλλα, όπου τα κεραμίδια έχουν ήδη κόλλα που έχει συσταθεί. Έτσι, ενώ την εγκατάσταση θα πρέπει να καταργήσετε μόνο στο χαρτί υποστήριξη και να κολλήσει το κεραμίδι μέχρι την επιθυμητή θέση. Ας συζητήσουμε για το πώς να θέσει βινυλίου δάπεδο πλακάκι σε ένα δωμάτιο. Ο κατάλογος του εξοπλισμού που απαιτείται για τον πλακάκια βινυλίου παρατίθεται κατωτέρω. ? Vinyl πλακάκια? Μέτρηση Tape? Πλατεία του ξυλουργού? Utility Knife? Σμίλη? Hammer? Απόφαση για τον αριθμό των πλακιδίων? Απόφαση για τον αριθμό των πλακιδίων που απαιτούνται για δαπέδου βινύλιο είναι ένα σημαντικό έργο. πλακάκια βινυλίου έρχονται σε διάσταση των 12 ιντσών με 12 ίντσες. Έτσι μπορείτε ανάγκη κατάλληλης μέτρηση του δωματίου όπου θέλετε να εγκαταστήσετε κεραμίδια βινυλίου. Μετρήστε το μήκος και πλάτος του δωματίου και να πολλαπλασιάζει τους και το αποτέλεσμα θα είναι ο αριθμός των πλακιδίων βινυλίου που απαιτούνται για την κάλυψη των δαπέδων. Θεωρήστε ένα δωμάτιο που είναι 8 πόδια επί 12, η ​​συνολική έκταση είναι 96 πόδια τετραγώνων και ως εκ τούτου τον αριθμό των πλακιδίων που απαιτείται είναι 96. Είναι πάντα ασφαλές να πάρετε περισσότερες πλακάκια από όσο απαιτείται από την εξέταση των λαθών που μπορούν να επέλθουν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.
Προετοιμασία του υποδαπέδου? Μια ωραία ομαλή υποδάπεδο είναι απαραίτητη για την επιτυχή τοποθέτηση πλακιδίων βινυλίου. κεραμίδια Vinyl είναι εύκολο να εγκαταστήσετε στον οποιοδήποτε τύπο δαπέδου, μπορεί να σκυρόδεμα, ξύλο ή ήδη υπάρχον πάτωμα βινύλιο. Αλλά θα πρέπει να εξομαλύνουν και το επίπεδο της επιφάνειας πριν την τοποθέτηση πλακιδίων βινυλίου, γιατί αν το δάπεδο είναι ανώμαλο δάπεδο βινυλίου, μπορεί να εμφανιστεί αντιαισθητική. Εάν η υποδάπεδο είναι συγκεκριμένα στη συνέχεια να δούμε ότι δεν υπάρχουν τρύπες ή ρωγμές στο πάτωμα. Επισκευή τους αν υπάρχουν. Αν υπάρχει κάποιο προεξέχοντα όροφο, επίπεδο το οποίο, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα σφυρί. Τρίψτε το πάτωμα ώστε να είναι ομοιόμορφη στο επίπεδο. Αν υπάρχει ήδη εγείρει βινυλίου δάπεδο κατόπιν εφαρμόστε ένα στρώμα leveler. If ισοπέδωση υποδάπεδο είναι πάρα πολύ δύσκολο στη συνέχεια, καθορίζει κοντραπλακέ σε όλο το δωμάτιο.
Τοποθέτηση Vinyl πλακάκια? Μόλις το υποδάπεδο είναι έτοιμο, είναι η ώρα να τεθούν τα πλακάκια βινυλίου. Πριν από την τοποθέτηση των πλακιδίων που χρειάζεστε για να βρει το κέντρο του δωματίου, διότι ο τρόπος διεξαγωγής των πλακιδίων βινυλίου θα τοποθετηθεί στο κέντρο. Το κέντρο του δωματίου μπορεί να βρεθεί από την κατάρτιση κάθετη γραμμές από το κέντρο της κάθε τοίχο του δωματίου. Το σημείο όπου οι γραμμές θα τέμνονται θα είναι το κέντρο του δωματίου. Βεβαιωθείτε ότι οι γραμμές τέμνονται σε ακριβές 90 βαθμούς με τη βοήθεια της πλατείας ξυλουργού. Μετά την εύρεση του κέντρου της έναρξης αίθουσα για τα πλακάκια βινυλίου με τη βοήθεια των γραμμών αναφοράς που ενώ η εύρεση του κέντρου.
Final Touch? Κόψτε το επιπλέον στρώματα των πλακιδίων με τη βοήθεια ενός μαχαιριού χρησιμότητας. Μπορεί να χρειαστεί να μειώσει τα κεραμίδια που πρόκειται να εγκατασταθούν κοντά στα τείχη. Για να χωρέσει αυτά τα κεραμίδια ακριβώς στο υπόλοιπο διάστημα, από χαρτόνι χρησιμοποιήσετε πρότυπα για ακριβείς μετρήσεις. Αφού τελειώσετε με τον πλακάκια βινύλιο, εγκαταστήστε καλούπια να καλύψει τα κενά μεταξύ των πλακιδίων. Αφήστε τα πλακίδια βινύλιο για να πάρει τηρούνται σωστά στο υποδάπεδο. Μην πλένετε το δάπεδο για τουλάχιστον μια εβδομάδα.
Τοποθέτηση πλακιδίων βινύλιο είναι αρκετά εύκολη δουλειά και μπορεί να γίνει χωρίς βοήθεια ενός επαγγελματία. Τώρα, όταν είστε ενήμεροι για το πώς τα ντόμινο βινύλιο, μεταποιώ κουζίνα ή στο μπάνιο σας δάπεδο θέτοντας οι ίδιοι.