Πώς να μειώσει τις ρυτίδες

Lauren Hutton είπε κάποτε ότι «Οι ρυτίδες είναι μετάλλια μας για το πέρασμα της ζωής». Οι ρυτίδες έχουν συχνά συσχετισθεί ως ένδειξη σοφίας έρχεται με την ηλικία. Ωστόσο, σε έναν κόσμο όπου ο καθένας είναι σε έναν αγώνα δρόμου να δούμε τους νέους και όμορφη, υπάρχουν μόνο μια χούφτα των ανθρώπων που θα συμφωνούσαν με την αμερικανική ηθοποιός. Στην παρούσα στιγμή, ρυτίδες δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της γήρανσης. Έκθεση σε ισχυρά ακτίνες του ηλίου, η ρύπανση, καθώς και αγχωτικό τρόπο ζωής οδήγησαν στην εμφάνιση των ρυτίδων σε πολύ μικρότερη ηλικία σε πολλούς ανθρώπους. Το γεγονός αυτό κατέστησε τον τρόπο μείωσης των ρυτίδων ένα από τα πιο κρίσιμα ερωτήματα μεταξύ αυτών (κυρίως γυναίκες) οι οποίοι διασχίζουν την ηλικία των 35.
Αιτίες της Ρυτίδες
Ως άνθρωπος γίνεται παλιό, τα κύτταρα της επιδερμίδας χάνουν την ικανότητα να διαιρέσει σε κανονικό ποσοστό τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στο δέρμα αραιώνει. Τα κύτταρα του λίπους κάτω από το δέρμα που του δίνουν μια τεντωμένη εκφυλισμό ξεκίνημα εμφάνιση. Το υποκείμενο δίκτυο από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης που προβλέπουν τη σκαλωσιά και την ελαστικότητα του δέρματος επίσης να χαλαρώσει. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα γίνεται κρεμαστό και διπλώνει σε ρυτίδες. Οι αδένες πετρελαίου, επίσης αποτύχει να παράσχουν επαρκή πετρελαίου. Το δέρμα γίνεται ξηρό και χάνει την ευλυγισία του. Other από την ηλικία, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και τη ρύπανση, το κάπνισμα, γενετική προδιάθεση, και επαγγελματικής και recreational συνήθειες, καθώς και περιορισμένη care skin επίσης να συμβάλει στην ζάρωμα του δέρματος.
Πώς να μειώσει τις ρυτίδες - Ιατρική και ομορφιάς
Χρησιμοποιώντας μια ένεση Botox ήταν αρκετά δημοφιλής στην μείωση των ρυτίδων. Στην παρούσα της θεραπείας, ο καθαρός εκδοχή της Botulinum τοξίνης Α εγχέεται στο δέρμα ακριβώς κάτω από τη ρυτίδα που κάνει το δέρμα λείο δέρμα στο πάνω μέρος και περιορίζει τις ρυτίδες. are ρυτίδων πληρώσεως όπως το κολλαγόνο, το υαλουρονικό οξύ, και άλλα συνθετικά υλικά, που χρησιμοποιούνται από τους γιατρούς για τη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
Laser είναι δημοφιλής στη μείωση των ρυτίδων στο πρόσωπο. Σε αυτή τη μορφή της θεραπείας, ένα μικρό, σχεδόν unnoticeable πληγή δημιουργείται στο δέρμα χρησιμοποιεί την ενέργεια που προέρχεται από λέιζερ. Καθώς τα κύτταρα του δέρματος χάσμα για την κάλυψη της πληγής, θα αντικαταστήσει το ρυτίδων με ένα ομαλότερο στρώμα του δέρματος.
Οι διάφορες χημικές φλούδες χρησιμοποιούνται σε κέντρα θεραπείας ομορφιά να κάψει τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος. Καθώς το δέρμα recuperates, το πρόσωπο είναι καλυμμένο με νεότερους και πιο φρέσκια εμφάνιση του δέρματος. Πέραν όλων αυτών θεραπείες, υπάρχει ένας αριθμός αντι-γήρανσης κρέμες και αντιρυτιδικές κρέμες προσώπου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το δέρμα σύσφιξη επίσης.
Πώς να μειώσει τις ρυτίδες - Αρχική διορθωτικά μέτρα
Οι ακόλουθες θεραπείες είναι μεγάλη βοήθεια στην ρυτίδα ελεύθερη φροντίδα του δέρματος:? Μασάζ προσώπου με λάδι από καρύδα πριν πάτε για ύπνο. ? Τρίψτε έναν πυρήνα ανανά στο πρόσωπο. Αφήστε το για 5 - 10 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε. ? Εφαρμόζοντας ένα μείγμα μέλι, ελαιόλαδο, και κρέμα είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση των ρυτίδων του προσώπου. ? Αναμίξτε βότκας δύο κουταλιές της σούπας, δύο κουταλάκια του γλυκού μέλι και μια κουταλιά της σούπας σπόρους μάραθου. Αφήστε το μείγμα αυτό για τρεις ημέρες. Στέλεχος της και τη χρήση του υγρού ως τονωτικό. ? Απότομες λίγα άνθη χαμομηλιού σε νερό. Δροσερό και τις χρησιμοποιούν για τη μείωση των ρυτίδων. This σπιτικό επανορθώσει λειτουργεί καλά για τη μείωση των ρυτίδων μετώπου. ? Εφαρμόζοντας μια πάστα από κουρκούμη with χυμού ζαχαροκάλαμου μειώνει τις ρυτίδες και δρα ως αντι-γήρανση πράκτορα. ? Πώς να μειώσει τις ρυτίδες - Διατροφή
Η σωστή διατροφή προχωρεί σε μεγάλο βαθμό στη φυσική φροντίδα δέρματος. Η βιταμίνη C είναι ένας μεγάλος σύμμαχος των ρυτίδων ελεύθερο δέρμα. Συμπεριλαμβανομένων φρούτα και λαχανικά πλούσια σε βιταμίνη C βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου, που διατηρεί η επιχείρηση του δέρματος και των νέων κοίταγμα. Θαλασσινά όπως ο σολομός περιέχει πρωτεΐνες και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, τα οποία εξασφαλίζουν την καλή υγεία του δέρματος. Φαγητό ψάρια, γενικά, προωθεί καλό δέρμα. Ασταξανθίνη υπάρχουν στο σολομό και οι αστακοί είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει και αναζωογονεί το δέρμα. Η αυξημένη πρόσληψη νερού διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και υγιές. For ρυτίδων ελεύθερη δέρματος, μείωση της γλυκόζης στη διατροφή. Ζάχαρη κολλαγόνο hardens που ζυγίζει κάτω στο δέρμα και προκαλεί την ρυτίδων. Η προσθήκη κανέλας στο ζαχαρούχα ποτά διατηρεί το επίπεδο σακχάρου στο αίμα υπό έλεγχο. Επίσης Μειώστε την καφεΐνη που αφυδατώνει το δέρμα και προκαλεί την ταχύτερη ρυτίδων. Προσθέστε σόγια προϊόντα με βάση τα τρόφιμα στη διατροφή σας καθώς αυτά τα προϊόντα διατροφής είναι πλούσια σε ουσίες που διατηρεί η επιχείρηση δέρμα και υγιή.
Όλες οι συμβουλές σε αυτό το άρθρο για το πώς να μειώσει τις ρυτίδες σημείο σε μια κατεύθυνση, που είναι «αποτέλεσμα ενός υγιεινού τρόπου ζωής». δέρμα και τα μαλλιά μας αποτελούν καλούς δείκτες της υγείας μας. Ο ένας έχει ένα μεγάλο αριθμό αντι-ρυτίδων προϊόντα φροντίδας του δέρματος που μπορεί να εξασφαλίσει ένα νεαρό και λείο δέρμα. Ωστόσο, ένας υγιής τρόπος ζωής θα βοηθήσει μια ματιά νεαρή και όμορφη φύση.