Είδη φυτών Βουλής

καταστήματα House φυτά που χρησιμοποιούνται για να στολίζουν τα σπίτια και τα γραφεία και αποτελούν ζωτικό τμήμα της εξωραϊσμού. Υπάρχουν αμέτρητα είδη φυτών σπιτιού, διατίθεται σε διάφορες ποικιλίες όπως η ανθοφορία και μη ανθοφορία, βότανα, κάκτοι, κλπ. τροπικές ή ημι-τροπικά φυτά είναι συνήθως χρησιμοποιούνται ως εγκαταστάσεις σπιτιών. Εδώ είναι μερικά από τα διάφορα είδη φυτών σπίτι που θα είναι κατάλληλη αν σκέφτεστε εσωτερική κηπουρική.
Begonia? Όπως τα λουλούδια σε πολλά χρώματα όπως το λευκό, ροζ, κόκκινο και κίτρινο και έχει επίσης ελκυστικά φύλλα, Begonia είναι ένα από τα πλέον χρησιμοποιούμενα συνήθως μεταξύ των διαφόρων τύπων οικιακά φυτά. Οι μονάδες αυτές απαιτούν θερμές συνθήκες, και ως εκ τούτου, αποφεύγεται η άμεση ηλιακή ακτινοβολία ή σε απόλυτο σκοτάδι. Είναι αιώνιο και καλλιεργούνται όλο το χρόνο που κρέμονται γλάστρες, σε εσωτερικούς χώρους καθώς και σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό τους καθιστά ένα από τα καλύτερα είδη τροπικών φυτών σπιτιού. Είναι σκόπιμο τα εν λόγω φυτά στο χαλίκι δίσκους, προσθέστε λίπασμα κάθε μήνα και μεταφυτεύω τους κάθε χρόνο.
Αφρικανικές Ιώδεις (Saintpaulia)? Αφρικανική βιολέτα, ένα ποώδες πολυετές φυτό, χρησιμοποιείται ευρέως ως φυτό εσωτερικού χώρου για την μακροχρόνια ανθίζει λουλουδιών, βιολετί. Αναπτύσσονται καλά σε ήλιο (αποφεύγεται η άμεση ακτίνες) ή ακόμα και με τεχνητό φωτισμό. Αυτό το φυτό θα πρέπει να ποτίζονται μόνο κάθε δύο μέρες. Υπάρχουν τα λιπάσματα διαθέσιμα σε αγορά κατασκευαστεί ειδικά για αφρικανικές βιολέτες.
Ειρήνη Lily (Σπαθίφυλλο)? Την Ειρήνη Λίλι, ή λευκά πανιά, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα φυτά εσωτερικού χώρου. Έχει μεγάλα σκούρα πράσινα λουλούδια και όμορφα λευκά λουλούδια. Αναπτύσσονται καλά σε χαμηλές ποσότητες της ηλιακής ακτινοβολίας, καθώς και το σκοτάδι. Ειρήνη φροντίδα των φυτών κρίνος περιλαμβάνει τακτικές, επαρκές πότισμα και τη διατήρηση ενός συγκεκριμένου επιπέδου υγρασίας. Είναι αειθαλή πολυετή φυτά και να επιβιώσει ακόμη και με ελάχιστη ή δεν συντήρησης. Εξυπηρετούν επίσης το σκοπό της εξαγνιστές αέρα.
Amaryllis (Αμαρυλλίς belladonna)? Αμαρυλλίς, με τα όμορφα λουλούδια κοκκινωπό του είναι το καλύτερο φυτό εσωτερικού χώρου σπίτι για να λάμψουν και την ευθυμία επάνω δωμάτιο ή το γραφείο σας. Είναι καλό να φυτέψει ένα μόνο λαμπτήρα αμαρυλλίδες σε ένα δοχείο. Αμαρυλλίς »ευδοκιμούν και στο φως του ήλιου σε συνδυασμό με κάποιο λίπασμα. Αυτές οι εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες σε έτοιμα προς καλλιεργούν σταφύλια της ποικιλίας σε βρεφονηπιακούς σταθμούς των φυτών, και μπορείτε να τα δείτε αναπτυχθούν και να ανθίσουν μόνο με πότισμα τους τακτικά.
Αγγλικά κισσός (Hedera helix)? Αγγλικό κισσό, αποτελεί ένα από τα καλύτερα, εύκολο να αυξηθούν τα είδη των τροπικών φυτών σπιτιού. Πολλές ποικιλίες φυτών του παρόντος είναι διαθέσιμα, με φύλλα σε διάφορες αποχρώσεις του πράσινου. These ορειβάτες μπορούν να αναπτυχθούν πάνω σε βράχους, τα παράθυρα ή ακόμα και οριζόντια, όταν δεν υπάρχει υποστήριξη για καταληκτικά είναι διαθέσιμη. Αγγλική μεγαλώνει κισσός καλά σε δροσερές θερμοκρασίες και σε μεσοπρόθεσμη βάση (χωρίς άμεσο φως του ήλιου). Είναι μεγάλη φυτά να αυξάνονται σε κρεμαστά καλάθια ή στα θερμοκήπια.
Spider φυτών (Chlorophytum comosum)? Το εργοστάσιο Spider είναι το πιο δημοφιλές είδος των φυτό εσωτερικού χώρου κατοικίας, λόγω της ικανότητάς της να αυξάνονται σε οποιαδήποτε κατάσταση και χωρίς πολλή φροντίδα. Μπορείτε να αυξηθεί τους τους που κρέμονται γλάστρες ώστε να πυροβολεί τους κρέμεται προς τα κάτω. Οι ευδοκιμούν σε χαμηλής ή μέσης φως, αλλά αποφεύγεται η άμεση ηλιακή ακτινοβολία ή σε κρύες συνθήκες. Επίσης, αποφεύγεται η υπερβολική άρδευση ή την υπερβολική χρήση λιπάσματος. Είναι, επίσης, λέγεται ότι είναι χρήσιμες για τον έλεγχο κάθε εσωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση.
Μαζί με τις προαναφερθείσες κατηγορίες φυτά του σπιτιού, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ακόλουθες μονάδες σπίτι? Κάκτοι, Aloe vera, Πόθος, Scarlet αστέρι, εσωτερικούς Bonsai, Δράκαινα, αζαλέες, Βασιλικός, Μαϊντανός, Chrysanthemum, Αλαλος ζαχαροκάλαμο, κλπ. Εκτός από αυτούς, εσπεριδοειδή, όπως λεμόνι? και τα φυτά, όπως τα φυτά από καουτσούκ, φοίνικες, φτέρη, μοβ καρδιά, ορχιδέα, κ.λπ. μπορούν επίσης να αυξηθεί.
Μεγαλώνοντας οικιακά φυτά, πρέπει κανείς να θυμάται το νερό και να γονιμοποιήσουν τα φυτά τακτικά. Για ορισμένα φυτά, αλλάζοντας το έδαφος κάθε χρόνο είναι επίσης σημαντική. Όταν σχεδιάζουν να διατηρήσουν διαφορετικά είδη τροπικών φυτών σπίτι, κάποιος πρέπει να είναι ασθενή για την ανάπτυξή τους και την ανθοφορία? Ή απλά να πάρετε ένα έτοιμο προς αυξηθεί ποικιλία από ένα φυτώριο. Να θυμάστε ότι ένα όμορφο φυτό εσωτερικού χώρου θα λαμπρύνει και να ζωντανέψουν επάνω το σπίτι σας, καθώς και το γραφείο σας.