Patio Σκυροδέματος χρώσης

Βεράντα σκυρόδεμα χρώση είναι η τελευταία τάση, όταν πρόκειται για τα εξωτερικά εγχώριας βελτίωσης. Χρωματισθεί η συγκεκριμένη αίθριο είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε μια φυσική εμφάνιση του μαρμάρου ή τούβλο στο αίθριο. Το κόστος που απαιτείται για τη χρώση μια συγκεκριμένη αίθριο είναι πολύ φθηνή. Η συντήρηση που απαιτούνται για τη χρώση σκυρόδεμα patio είναι επίσης πολύ λιγότερο.
Λέκιασμα συγκεκριμένη Patio? Βιτρώ σκυρόδεμα συνήθως αναφέρεται ως χρωματιστό σκυρόδεμα και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα τεχνικές βελτίωσης σπίτι που οι ιδιοκτήτες σπιτιού επιλέγουν αυτές τις μέρες. Θα αναρωτιέστε πώς να λεκιάσει σκυροδέματος; Concrete is πορώδες χαρακτήρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα απλό καμβά για να εφαρμόσει το σχέδιο και το χρώμα της επιλογής σας. Μία συγκεκριμένη επιφάνεια μπορεί να γίνει ώστε να μοιάζει με φυσική πέτρα ή μάρμαρο, ή ακόμη και ξύλο σαν επιφάνεια ή ένα προσαρμοσμένο βλέμμα της επιλογής σας. Βασικά υπάρχουν δύο τύποι σκυροδέματος χρώση, δηλαδή οξύ χρώση και ακρυλικό χρώσης. Στο οξύ χρώση, ο λεκές σχηματίζεται από την αντίδραση μεταξύ του ασβέστη στο τσιμέντο επιφάνεια και το οξύ. While ότι σε ακρυλική χρώσης, σκυρόδεμα λεκές σχηματίζεται απλά ρίχνοντας την απαιτούμενη χρώμα του σκυροδέματος λεκέ στην επιφάνειά τους.
Διάδρομοι, γέφυρες, δρόμους και αυλές είναι τα εξωτερικά στοιχεία που λαμβάνουν μια ειδική θέση στο εξωτερικό του σπιτιού. Από αυτές, ξοδεύουμε μέγιστο χρόνο στο αίθριο σε διακοπές ή κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου. Βεράντες αποτελούνται από μπετόν και υπάρχει ένας αριθμός τελειώνει αίθριο, όπως σταμπωτά σχεδιασμό αίθριο, χρωματισμένο μπετόν αίθριο και πολλά άλλα. Ένα απλό σκυρόδεμα αίθριο χωρίς κανένα σχέδιο και το χρώμα θα κάνει το εξωτερικό του σπιτιού είναι πολύ βαρετό. Έτσι, πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το χώρο του σπιτιού. Με μια σειρά από πλεονεκτήματα συγκεκριμένων χρώση, ιδιοκτήτες ακινήτων ήθελε να βάφονται συγκεκριμένες αίθριο στην εξωτερική τους. Δεν έχει σημασία ποια είναι η ηλικία του σκυροδέματος patio σας είναι, η χρώση θα βελτιώσει σίγουρα την ομορφιά του. Ας ρίξουμε μια ματιά σε διαφορετικές μεθόδους από σκυρόδεμα αίθριο χρώσης.
Οξύ Σκυροδέματος λέκιασμα των Patio? Χρωματισθεί η συγκεκριμένη αίθριο με οξύ, όπως ήδη γνωρίζουμε, δεν είναι παρά αντίδραση του ασβέστη στο τσιμέντο και το οξύ για να σχηματίσουν μια έγχρωμη λεκέ. Υπάρχουν μερικές συμβουλές για το acid stain concrete που πρέπει να ακολουθούνται. Οξύ χρώση σκυρόδεμα δεν μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη, αν το μπετόν σας είναι πολύ παλιά. Αυτός είναι επειδή καθώς η συγκεκριμένη γερνάει, χάνει ασβέστη περιεχόμενό του σταδιακά. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο αυτή, στην περίπτωση που συγκεκριμένες σας είναι νέο. Εάν το σκυρόδεμα αίθριο θα πρέπει ακόμη να κατασκευάζονται και να θέλετε να το λεκέ με οξύ χρώση, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει για το νέο σκυρόδεμα θεραπεία αίθριο για τουλάχιστον ένα μήνα, πριν από χρώση it. Τα οξέα που χρησιμοποιείται για οπλισμό αίθριο περιέχουν νερό, υδροχλωρικό οξύ και μεταλλικά άλατα που δημιουργούν οι λεκέδες. Οι λεκέδες γίνονται σε συγκεκριμένα αίθριο με οξύ χρώση είναι μόνιμοι λεκέδες που δεν σβήνουν και απαιτούν πολύ λιγότερη συντήρηση.
Ακρυλικό Σκυροδέματος λέκιασμα των Βεράντα? Acid χρώσης ενδέχεται να μην είναι κατάλληλα για κάθε συγκεκριμένη αίθριο, ενώ οι ακρυλικές χρώσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λεκιάσει κάθε τύπου σκυροδέματος αίθριο. Ακόμη και πολλές συγκεκριμένες λεκέ αναδόχους επίσης να επιλέξουν ακρυλικό χρώση πάνω από οξύ χρώσης. Ακρυλικό χρώση χυθεί το σκυρόδεμα λεκέ πάνω στην επιφάνεια αίθριο. Υπάρχει αφθονία χρωμάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λεκέ αίθριο με βοήθεια από ακρυλικό χρώσης. Το χρησιμοποιούμενο χρώμα κάνει ένα φυσικό σύνδεσμο με το συγκεκριμένο επιφάνεια και στάζει μέσω του σκυροδέματος χύνει. Ακρυλικό χρώση βοηθά να κρύψει τις ατέλειες για την επιφάνεια του τσιμέντου, όμως τούτο δεν είναι εφικτό με οξύ χρώση. Είναι απαραίτητο η επιφάνεια patio είναι πορώδες να επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα από ακρυλικό σκυρόδεμα χρώσης. Ακρυλικό σκυρόδεμα λέκιασμα είναι μια συγκεκριμένη λεκές: do it yourself και μπορούν να εφαρμοστούν χωρίς τη βοήθεια ενός επαγγελματία.
Πριν ξεκινήσετε τη χρώση της επιφανείας αίθριο, δείτε ότι το σκυρόδεμα έχει καθαριστεί επιμελώς. Καθαρισμένα τσιμεντένια επιφάνεια θα σας δώσει καλό, τα επιθυμητά αποτελέσματα της χρώσης. Σκυρόδεμα στεγανωτικού, κόλλες και κάθε βράχους και τις πέτρες στην επιφάνεια θα πρέπει να αφαιρεθεί από την επιφάνεια. Με τη βοήθεια κατάλληλου εξοπλισμού εφαρμόζουν τις σκυρόδεμα λεκέ της επιλογής σας. Διαβάστε τις ετικέτες καθώς και ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή προσεκτικά. Μετά από χρώση, εφαρμόστε ένα σφραγιστικό στην επιφάνεια αίθριο.
Έτσι, εάν έχετε βαρεθεί με την επίπεδη επιφάνεια σκυροδέματος αίθριο στην εξωτερική σας, χρησιμοποιήστε κάποιο από τα παραπάνω αναφέρονται συγκεκριμένα αίθριο χρώσεως και να βελτιωθεί το εξωτερικό του σπιτιού σας.