Σπιτική Cleaner Deck

Μια γέφυρα, η οποία είναι συνεχώς εκτεθειμένοι σε φυσικά στοιχεία όπως το φως του ήλιου, παγετοί, βροχές, κλπ., πρέπει να συντηρείται τακτικά. Τακτικός καθαρισμός μπορεί να αποτρέψει τη συγκέντρωση του μούχλα, άλγη και βρωμιά. Η συντήρηση είναι πιο σημαντικό στην περίπτωση των ξύλινων καταστρωμάτων, οι οποίες είναι πιο επιρρεπείς σε σήψη και άλλα προβλήματα. Σε σύγκριση με ξύλο, άλλα υλικά όπως ο χάλυβας, το βινύλιο, κλπ απαιτούν λιγότερη συντήρηση. Ανεξάρτητα από το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του καταστρώματος, ο καθαρισμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της διατροφής του. Παρά το γεγονός ότι πολλά εμπορικά προϊόντα που διατίθενται στην αγορά, τα οποία προορίζονται για τους σκοπούς του καταστρώματος καθαρισμού, ένα σπιτικό είναι πάντα προτιμότερη. Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα σπιτικό καθαριστικό κατάστρωμα με τη βοήθεια αυτού του οδηγού.
Σπιτική Καθαριστές Deck
are Deck καθαριστές θεωρείται ότι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του καταστρώματος της προστασίας και η χρήση του έχει ως στόχο την εξάλειψη των ακαθαρσιών, βρωμιά, τα μικρόβια, τους λεκέδες, φύκια, κ.λπ. ωίδιο Some καθαρισμού καταστρώματος περιλαμβάνει χλωρίνη, η οποία είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενο υλικό για να καθαρίσετε τα καταστρώματα . Αλλά υπάρχουν πολλές διαμάχες σχετικά με τη χρήση της. Ομοίως, πολλές άλλες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα προϊόντα καθαρισμού κατάστρωμα. Πολλοί εργολάβοι προτιμούν σπιτικά κατάστρωμα καθαρότερες λύσεις για τους βιομηχανικούς, ως πρώην διαπιστώνεται ότι είναι εξίσου αποτελεσματικές για τον καθαρισμό καταστρώματα με τα τελευταία. Η πλεονεκτική παράγοντας είναι ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε το επιπλέον κόστος. Το παρακάτω είναι μια από τις συνταγές για την εκπόνηση ενός σπιτικού καθαρότερο κατάστρωμα.
Είναι πολύ εύκολο να προετοιμάσουν αυτό το σπιτικό καθαριστικό κατάστρωμα. Το υλικό που χρειάζεστε είναι TSP ή φωσφορικού νατρίου, (που μπορεί να αγοραστεί από οποιοδήποτε κατάστημα υλικού) ζεστό νερό, και ένα μικρό ποσό της χλωρίνης. Bleach είναι αναγκαία για την άρση των μικροοργανισμών, όπως άλγη και μύκητες, αλλά και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το λευκαντικό οικιακής χρήσης και δεν εμπορικής χλωρίνης, η οποία είναι πολύ ισχυρό. TSP, το οποίο είναι υπό τη μορφή ενός λευκού χρώματος σε σκόνη, πρέπει να αναμιγνύεται με ζεστό νερό και χλωρίνη να κάνει το κατάστρωμα διάλυμα καθαρισμού. Πάρτε δύο γαλόνια του ζεστό νερό και ανακατέψτε ένα έως 1 ½ φλιτζάνι TSP σε αυτό. Μόλις το TSP έχει διαλυθεί, προσθέστε ½ φλιτζάνι χλωρίνη νοικοκυριών σε αυτή τη λύση. Το ποσό της χλωρίνης μπορούν να τροποποιηθούν, σύμφωνα με τον ανάπτυξη φυκών ή ωίδιο. Μπορείτε να μειώσετε το ποσό, εάν υπάρχει λιγότερη ανάπτυξη φυκών. Μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσει με ένα ήπιο διάλυμα με ένα φλιτζάνι TSP, δύο γαλόνια του ζεστό νερό και ένα μικρό ποσό της χλωρίνης. Μπορείτε να καταστεί ισχυρότερη εάν αυτή η λύση δεν βρίσκεται για να είναι αποτελεσματική.
Deck Καθαρισμός
Ξεκινήστε τη διαδικασία καθαρισμού ποτίζοντας το κατάστρωμα. Αυτό βοηθά στο άνοιγμα των πόρων του ξύλου, που με τη σειρά διευκολύνει ευκολότερο καθαρισμό. Συνδέστε μια τρίβει τη βούρτσα σε ένα πόλο και να εφαρμόσει το διάλυμα καθαρισμού πάνω από την επιφάνεια του καταστρώματος με τη βούρτσα. Τρίψτε την επιφάνεια για να αφαιρέσετε το ρύπο, φύκια, κ.λπ. Εάν το κατάστρωμα ψάχνει καθαρή, μπορείτε να αφαιρέσετε το διάλυμα καθαρισμού με νερό. Καταβρέχετε αρκετό νερό για να αφαιρέσετε το διάλυμα καθαρισμού εντελώς. Αν δεν είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία. Ποτέ μην προσπαθήσετε να προσθέσετε περισσότερα TSP ή χλωρίνη να καταστήσει τη λύση πιο αποτελεσματική.
Εάν η γέφυρα είναι κατασκευασμένα από ξύλο κέδρου, χλωρίνη μπορούν να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό. Έτσι, στην περίπτωση αυτού του είδους των χώρων του καταστρώματος, μπορείτε να πάτε για ένα πλύσιμο πίεσης, με κρύο νερό. Εάν η γέφυρα είναι κατασκευασμένα από άλλο υλικό, βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά του διαλύματος αυτού δεν προκαλούν βλάβη σε αυτό. Σπιτική καθαριστές κατάστρωμα είναι εύκολο να γίνουν και είναι εξίσου αποτελεσματικό με την εμπορική καθαριστές κατάστρωμα. Επιπλέον, είναι οικονομικά αποδοτικές και δεν θα προκαλέσει βλάβη στο κατάστρωμα σας, εάν εφαρμοστεί σωστά γίνεται.