DIY μηχανή του γκαζόν Επισκευή - Πώς να επισκευάσει τα χλοοκοπτικά

Έναν θεριστή χορτοταπήτων είναι μια συντήρηση κήπων, με κινητήρα εργαλείο κήπο που χρησιμοποιεί την κλώση λεπίδες που συνδέεται με ένα τροχό, να κόψει γκαζόν ομοιόμορφα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη χλοοκοπτικές μηχανές, το καθένα με μοναδικά χαρακτηριστικά και προηγμένη μηχανική. Το μηχάνημα αποτελείται από διαφορετικά μέρη, κάθε σημαντικό σε όλη την λειτουργία του θερισμού γκαζόν. Παρά το γεγονός ότι, οποιοδήποτε κέντρο εξυπηρέτησης θα καθορίσει οποιαδήποτε βλάβη ή δυσλειτουργία χορτοκόπτης σας, μπορεί κανείς να δοκιμάσει πάντα το χέρι στην επισκευή χλοοτάπητα DIY μηχανή.
Πώς να επισκευάσει διάφορα μέρη των χορτοκοπτικών μηχανών
Broken Pull Rope: Αυτό είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα με τις περισσότερες μηχανές κουρέματος γκαζόν, μια σκληρή ή τιναζόταν τράβηγμα, ή ένα παλιό σχοινί εκκίνησης θα μπορούσε να οδηγήσει σε σπάσιμο του. Για την επισκευή αυτού του προβλήματος, αρχικά unbolting και τη λήψη των αυτοκινήτων πρέπει να καλύπτουν off. Αφού έχετε φτάσει την τροχαλία, αφαιρέστε το μικρό βίδες γύρω από αυτήν για να αφαιρέσετε το πώμα του. Rewind την τροχαλία κατά την άνοιξη και το κρατούν εκεί. Μόλις γίνει, δέστε έναν κόμπο και σφραγίδα του με μια φλόγα, μόνο αν σας έχει σχοινί είναι πλαστικός. Ενεργοποιήστε εκ νέου το τράβηγμα λαβή στο καλώδιο για να δημιουργήσει κάποια ένταση.
Βασική Συμπλέκτης: Μια μίζα συμπλέκτη θα κάνει μια πραγματικά ενοχλητικό θόρυβο, πριν από την έναρξη. Αφαιρέστε το επάνω κάλυμμα του κινητήρα, με unbolting τα βύσματα. Ο πιο κοινός λόγος για τον αφέτη συμπλέκτη για να μην λειτουργήσει ως επί το πλείστον έχει κολλήσει το γλωττίδα. A γλωττίδα είναι αρθρωτές αλιεύματα που έχει τοποθετηθεί σε μια εγκοπή του αναστολέα να προχωρήσουμε ένα τροχό προς τα εμπρός ή τον εμποδίζει να κινείται προς τα πίσω. Ξεσφίξτε κέντρο βίδα και ρυθμίστε την πλάτη γλωττίδα στην θέση του. Τοποθετήστε το κάλυμμα κινητήρα, πίσω.
Κατεστραμμένο ή Συνδεδεμένο φίλτρου αέρα: Μια κατεστραμμένη ή συνδεδεμένο φίλτρου αέρα δεν θα επιτρέψουν ομαλή έναρξη ή τη λειτουργία της χορτοκόπτης. Αν ο αέρας φίλτρο είναι χαλασμένο, πρέπει να αντικατασταθεί με έναν αέρα με φίλτρο των κατάλληλων προδιαγραφών. Για τους συνδεμένους φίλτρα αέρα, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει νερό και σαπούνι, για να τον καθαρίσετε. Στράγγισμα από τον αφρό και βάλτε λίγο λάδι κινητήρα σε αυτό. Πιέζω τον αφρό πίσω και επανασυναρμολογήσετε.
Άξονας Δεν Spinning: Ένας άξονας είναι σαν μια περιστρεφόμενη ράβδο που μεταδίδει εξουσία ή πρόταση για το μηχάνημα. Η μονάδα δίσκου είναι ένα τετράγωνο άξονα μεταξύ του κινητήρα και των διαφορικών χορτοκόπτης. Έχουν δύο μεγάλες, τετράγωνα τεμάχια, που έχουν στην κατοχή χώρια από ένα ελατήριο. Εντελώς καθαρίσει όλες τις λιπαρές ουσίες, ή μικρά χόρτο λεπίδες από εκεί. Τούτο θα επιτρέψει την μπλοκ να συμπιέσει μαζί και κλίσεων του άξονα το εσωτερικό του με το αυτοκίνητο από μεταξύ κινητήρα και διαφορικού.
Μπλοκαρισμένος ή σπασμένη Belt Drive: Ένα φραγμένο ή σπασμένο ιμάντα δεν θα επιτρέψει το μηχάνημα για να μετακινηθείτε μπροστά ή πίσω. Είναι φυσιολογικό για τη μονάδα δίσκου ζώνη για να πάρει συνδεδεμένο με την κομμένη χλόη. Αυτό απαιτεί όχι επισκευή, απλά μια λεπτομερή καθαρισμό. Ένα σπασμένο ιμάντα από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να αντικατασταθούν.
Χορτοκοπτική μηχανή Engine Επισκευή: Ένας κινητήρας είναι σαν καρδιά του κάθε μηχανήματος. Πρέπει να καταγράφεται τακτικά και να συντηρούνται για να λειτουργήσει ομαλά. Το μπουζί είναι γενικά ένα από τους λόγους που ένας κινητήρας μπορεί πεθαίνουν κάτω. Το τερματικό καλύπτει πρέπει να τοποθετηθεί σφιχτά πάνω από το μπουζί. Καθαρισμός και λίπανση αυτούς κατά κανόνα κάνει το κόλπο. Αν κάποιος βλέπει λευκός καπνός billowing έξω, καθαρίστε το φίλτρο αέρα. Αν ο κινητήρας έχει διακόψει τη λειτουργία τους σε υπερθέρμανση, ελέγξτε την μπιέλα και βολάν για να βεβαιωθείτε ότι είναι καλά ασφαλισμένη στη θέση της. Συσσώρευση άνθρακα μπορούν επίσης να προκαλέσει υπερθέρμανση? Όμως, αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με ένα καλό καθαρισμό.
Riding χορτοκόπτης Επισκευή: Αν η ιππασία χορτοκόπτης έχει προβλήματα εκκίνησης, ελέγξτε για την μπαταρία. Όταν ο χορτοκόπτης δεν μετακινηθούμε από τη θέση της, ελέγξτε τις σκληρυμένες άξονες χάλυβα, καθώς θα μπορούσαν να είναι μπλοκαρισμένο. Οι άξονες χάλυβα κατέχουν τις τέσσερις ελαστικών. Διαρροής στη δεξαμενή αερίου μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική. If έχουν αναπτυχθεί σκουριά και έχουν τρύπες, θα χρειαστεί να αντικατασταθούν.
Παράτυπη και κακή συντήρηση χορτοκόπτης είναι μία από τις κύριες αιτίες των προβλημάτων σε αυτό. Τα περισσότερα προβλήματα μπορούν εύκολα να επισκευαστεί από τις τεχνικές γκαζόν DIY μηχανή επισκευή? Ωστόσο, εάν ένα πρόβλημα είναι επίμονο, είναι καλύτερο να έχουν ελεγχθεί από έναν επαγγελματία ειδικού. Τώρα που έχετε καταλάβει πώς να επισκευάσει χλοοκοπτικές μηχανές, μην αφήνετε να σας γκαζόν διαμονή άκοπα!