Η τέχνη της σιωπής: Μαθαίνοντας πότε να μην μιλήσω, κειμένου, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τσιτσιρίζω, blog, κ.λπ.

Η σιωπή είναι χρυσή. This παροιμιώδης φράση είναι τόσο σύντομη, αλλά και τόσο γεμάτη διαχρονική σοφία. Την τέχνη και την πειθαρχία της ύπαρξης σιωπηρής έχει χαθεί σε αυτή τη γενιά. Ελευθερία του λόγου καλλιέργειας, οι άνθρωποι ακριβώς δεν φαίνονται να συνειδητοποιούν ότι κάποιες φορές είναι σημαντικό να απλώς να είναι ήσυχο. Τα τηλέφωνα Διαδικτύου και κυττάρων να έχουν γίνει, είναι σχεδόν αδύνατο να αντισταθεί στον πειρασμό να αποκαλύψει τι είναι στο μυαλό κάποιου. Ενώ η αυτορρύθμιση-έκφρασης είναι απαραίτητη, υπάρχουν ορισμένες στιγμές που θα είναι γενικά διατηρώντας το καλύτερο στον εαυτό σας.
Δεν θα έπρεπε Πάντα Μιλήστε το μυαλό σας;
Η σύντομη απάντηση είναι, όχι. Επιτρέψτε μου να επεξεργαστεί. Οι λέξεις είναι πολύ ισχυρές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση, βλάβη, βοήθεια, βλάβες, ευλογώ, κατάρα, εκφράζουν εμπειρία ή αποκαλύπτουν ανοησία. Είναι λάθος να αφήσουμε τα λόγια σας τρέχει άγρια ​​όταν είστε κακό, θυμωμένοι ή άλλως συναισθηματικά γιατί τα συναισθήματα μπορούν να αλλάζουν τόσο γρήγορα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει ποτέ να μιλήσει μυαλό σας για τα πράγματα που είστε εμπαθείς περίπου, αλλά κατέχει τη γλώσσα σας, μένοντας μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και τη θέση κινητό σας κάτω μέχρι να έχετε μια σαφή κεφάλι είναι μια σοφή κίνηση.
Αν έχετε κάτι ότι αισθάνεστε πραγματικά πρέπει να ειπωθούν, περιμένετε μέχρι ο καλύτερος χρόνος. Περιμένετε μια στιγμή ξέρετε ότι θα ακουστεί. Μιλήστε το μυαλό σας με τη νοημοσύνη και καλά επεξεργασμένο λέξεις που οι άνθρωποι θα καταλάβουν. Τα λόγια σας είναι πολύ πιο ουσιαστική, όταν μιλήσει με τα κατάλληλα άτομα, την κατάλληλη στιγμή, με τον καλύτερο τρόπο ότι μπορείτε να τα εκφράσουν. Αυτό απλά σημαίνει πως, πριν να μιλήσουν, κείμενο, ή ταχυδρομικά.
Όταν πρόκειται για λόγια, η ποιότητα είναι πολύ καλύτερη από την ποσότητα. Το λιγότερο που λέτε, οι περισσότεροι άνθρωποι θα ακούσουν.
Γιατί είστε σε ένα ήσυχο για μια στιγμή τόσο καλή ιδέα;
Σιωπή Επιτρέπει Ενδοσκόπηση: άμεση αντίδραση σας να ορισμένα πράγματα μπορεί να μην είναι το καλύτερο. Λαμβάνοντας το χρόνο να σκεφτούν πράγματα μέσω μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσει πιθανές φταίς σε μια δεδομένη κατάσταση. Ίσως επίσης να συνειδητοποιήσουμε ότι στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων, δεν υπάρχει τίποτα να εκνευρίζονται περίπου. Ίσως οι άλλοι άνθρωποι που εμπλέκονται έχουν δίκιο και κάνετε λάθος. Ίσως να πήρε κάτι με λάθος τρόπο.
Θα σας δώσει την ευκαιρία να ακούσετε: Αντί να αναλάβουν τα πράγματα και να λάβει τη δική σας ερμηνεία της κατάστασης ως αλήθεια ευαγγέλιο, να ακούσουμε την άλλη πλευρά της ιστορίας. Έχετε κάποιο else προσφορά τους προοπτική σχετικά με τις προθέσεις και το σκεπτικό πίσω από μία κατάσταση. Ακούγοντας Είναι επίσης σημαντικό, όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να σας βοηθήσει ή να προσφέρει εποικοδομητική κριτική. Αντί για να πάρει αμυντικό, θα πρέπει να εξετάσει τι λένε. Θα μπορούσαν να είναι λάθος, αλλά μπορούν επίσης να έχουν δίκιο. Listen πρώτη, τότε να αποφασίσει.
Μπορείτε να προστατεύσετε φήμη σας: Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές όταν έχει σχέση με τις επιχειρήσεις. Blurting έξω senselessly σε Facebook ή το MySpace, ή Twittering δεν σκέφτεται πρώτα μπορούν πραγματικά να σας κάνει να μοιάζει με έναν ανόητο που δεν έχει αυτοέλεγχο. One παροιμία λέει, ακόμη ένας ανόητος θεωρείται σοφός εάν αυτός σιωπά, όσο και για απαιτητικούς, αν διαθέτει τη γλώσσα του. Εάν οι άνθρωποι λένε πράγματα για σένα, να μαστιγώσουν έξω σε αυτούς μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή. Μερικές φορές εάν δεν λέτε τίποτα, αλήθεια η φήμη σας θα επισκιάσει τι λένε οι άλλοι άνθρωποι.
Η σιωπή μπορεί να προστατεύσει σας Σχέσεις: Αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορείτε πραγματικά να κάνετε μόνοι σας φαίνεται να είναι βλαβερός κόπανος, και εσείς μπορεί να βλάψει τις σχέσεις με μία ηλίθια ενημέρωση στη σελίδα σας. Να πάρει στο τηλέφωνο την στιγμή που κάτι συμβαίνει είναι μια συνταγή για την καταστροφή κουτσομπολιό, πάρα πολύ. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα κείμενα σας επίσης. Την εξουσία εκτιμήσεως σχετικά με αυτό που λέτε για τους άλλους ανθρώπους, ιδίως όταν είστε αναστατωμένος. Εάν πείτε κάτι που πραγματικά δεν σημαίνει, και εξαπλώνεται σαν φωτιά, η φιλία ή η σχέση μπορεί να είναι πάνω προτού να το ξέρετε.
Silence Δείχνει οι καλοί τρόποι: Αν είστε σε μια κινηματογραφική αίθουσα, στο ναό, στο μάθημα, ή για να παρακολουθήσετε μια παράσταση ή ένα συνέδριο είναι μόνο ευγενικό να μην λάβει τα κείμενα και ζητεί αν δεν είναι πραγματικά σημαντικό. Μιλώντας μέσα από αυτά τα πράγματα είναι πραγματικά αγενής, πάρα πολύ. Είναι, επίσης, αγενές να μιλήσετε σε ένα αξιοθέατο πάρκο ψυχαγωγίας, ενώ οι παριστάμενοι δίνουν οδηγίες. Σε οποιαδήποτε από αυτές τις καταστάσεις, θα σας αποσπούν την προσοχή τους άλλους ανθρώπους, που λείπει σε αυτό που προσφέρεται, και εντελώς ασεβής ο παρουσιαστής και τους γύρω σας. If η σιωπή είναι πάντα εκτιμάται, είναι σε αυτούς τους χρόνους.
Την επόμενη φορά αποφασίσετε να εκφραστείτε, σκεφτείτε πώς θα επηρεάσει ζωή σας, αγαπημένα σας πρόσωπα, σχέσεις σας, σταδιοδρομία σας και συνολική φήμη σας. Εκφραστείτε όταν αξίζει και κρατήστε την ειρήνη σας όταν είναι πιο αποτελεσματική.