Πώς να απαλλαγείτε από τους σκώρους

Α σκώρος είναι ένας τύπος έντομο που μοιάζει με την πεταλούδα και ανήκει στην ίδια σειρά, δηλαδή, Λεπιδόπτερα. Υπάρχουν κυρίως δύο τύποι σκώροι που συνήθως αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που ζουν σε δασώδεις περιοχές. Είναι ο σκώρος ντουλάπι, επίσης γνωστή ως ινδική σκώρος γεύμα, και ο σκώρος ρούχα. Μικρές σκώροι είναι πιο δύσκολο να απαλλαγούμε από από τα μεγάλα. Βρίσκονται συνήθως στην κουζίνα, μπάνιο και οποιουδήποτε άλλου υγρή περιοχή.
Πώς να απαλλαγείτε από τους σκώρους;
Σκώρους και τις προνύμφες τους, μπορούν να προκαλέσουν απλώς τον όλεθρο στον κήπο, την κουζίνα σας, και τα ρούχα. Χρειάζονται συνήθως ένα υγρό και υγρό περιβάλλον για να ευδοκιμήσουν. Το πιο ουσιαστικό ρόλο στη διατήρηση σκώροι είναι μακριά για να κρατήσει όλα τα μέρη, ιδιαίτερα την υγρασία και τις περιοχές υψηλής υγρασία του σπιτιού σας, καθαρό και τακτοποιημένο. Εδώ είναι μερικοί εύκολοι τρόποι για να απαλλαγούμε από τους σκώρους.
Καθαρισμός και σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα? Σωστός καθαρισμός είναι το κλειδί για την πρόληψη σκώρο προσβολή στο σπίτι σας. Θα πρέπει να καθαρίσετε κάθε καταψύκτη, ντουλάπι, ή ντουλάπα καλά, μόλις ανακαλύψουν την παρουσία αυτών των ανθεκτικών εντόμων. Κατ 'αρχάς, βγάλτε όλα τα περιεχόμενα των γραφείων ή ντουλάπια και να αρχίσει με ηλεκτρική σκούπα κάθε μέρος. As σκώρους χρειάζονται ένα υγρό και υγρό περιβάλλον για να αναπτυχθούν, με ηλεκτρική σκούπα μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο του πληθυσμού τους. Μπορείτε να σκουπίσετε also ντουλάπια σας με ξύδι. Ακριβώς πάρτε ένα σφουγγάρι και τρίψτε μερικές ξύδι σε κάθε γωνία και γωνία του ντουλάπια κουζίνας και ντουλάπες. Σαπουνόνερο ή διάλυμα απορρυπαντικού Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αντί του ξιδιού. But remember to scrub the suspected areas well, to take off the larvae that sticks tight to any surface.
Δυνατότητα Ρούχα? Αν υποψιάζεστε την παρουσία σκώρους και τις προνύμφες τους σε ρούχα σε ντουλάπια και ντουλάπες, στη συνέχεια, τα βγάζουμε πλένουν σωστά. Ξηρό τους σε επαρκή ηλιακή ακτινοβολία και στη συνέχεια να τις επιλύσουμε. Υφάσματα όπως το μετάξι και μαλλί μπορούν να στεγνό καθάρισμα αντί πλύσιμο των χεριών. Δυνατότητα να σας βοηθήσει να εξαλειφθούν αυτά τα παράσιτα και τις προνύμφες τους. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τα ρούχα στο ψυγείο για λίγες μέρες, προκειμένου να απαλλαγούμε από τους σκώρους και τις προνύμφες τους.
Νάτριο Φως? Αγάπη Moth για φως είναι ευρέως γνωστό το γεγονός, και πολύ συχνά να έχετε παρατηρήθηκαν τους στήνουν χορό γύρω από τεχνητές πηγές φωτός. Φως διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη αυτών σκώρους στην περιοχή του σπιτιού σας. Ένα φως του νατρίου μπορεί, ωστόσο, θα βοηθήσει δεδομένου ότι προσελκύουν μόνο ένας μικρός αριθμός τους σκώρους. Τόσο χαμηλής και υψηλής πίεσης λαμπτήρες νατρίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό.
Σκώρος δηλητήριο και μπάλες? Μερικές φορές, η μάχη ενάντια σκώρους γίνεται τόσο δύσκολη, ώστε κανείς να λάβει τη βοήθεια των χημικών ουσιών, όπως σκώρος μπάλες και δηλητήριο. Αν και αρκετά αποτελεσματική στον έλεγχο του πληθυσμού των σκώροι, αυτές οι χημικές ουσίες έχουν προκαλέσει πολλά σχετικά με την υγεία θέματα. Η χρήση αυτών των χημικών ουσιών μπορεί να έχει σίγουρα κάποια δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία σας, ειδικά εάν δεν ληφθούν επαρκή μέτρα προφύλαξης.
Σκώρος Παγίδες? Moth παγίδων, ιδιαίτερα οι παγίδες φερομόνης έχουν δείξει τεράστια επιτυχία στη σύλληψη τους σκώρους των ενηλίκων. Μπορούν να λειτουργήσουν σαν ένα ξυπνητήρι για να σας προειδοποιήσω έναντι πιθανών σκώρο εισβολή. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα κατάλληλη αν αναρωτιέστε πώς να απαλλαγούμε από τους σκώρους ντουλάπι ή ινδική σκώρους γεύμα.
Φυσικά Moth Απωθητικά? Μόλις έχετε πετύχει την εξάλειψη αυτών των ανεπιθύμητων παρασίτων από το σπίτι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια φυσικά προϊόντα ή απωθητικά για την προστασία της κατοικίας σας από άλλο σκώρος προσβολή. Ένα τέτοιο φυσικό σκώρου απωθητικό είναι λάδι λεβάντας. Τοποθετώντας ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με λάδι λεβάντας στους τόπους που είναι πιο κατάλληλο για τους σκώρους μπορεί να βοηθήσει για να τους απωθήσουν. Παρόμοια αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με φύλλα μέντας, γαρίφαλο, θυμάρι και ευκάλυπτο. Κάντε κάποια φακελάκια με τη συμπερίληψη των φύλλων των φυτών αυτών, και τοποθετήστε τα σε χώρους που είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη σκώρο.
Αφυγραντήρας? Τελευταίο, αλλά δεν το λιγότερο, υγραντήρες είναι ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσει σκώρο σπίτι σας δωρεάν. Όπως ήδη αναφέρθηκε, σκώροι απλά ευδοκιμούν σε υγρό περιβάλλον και έτσι έναν αποξηραντή μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Για την πραγματοποίηση αυτής μέτρο πιο αποτελεσματικό, θυμηθείτε να ορίζεται υγραντήρα σας στο extra dry ρύθμιση.
Ελπίδα αυτές τις απλές, αλλά αποτελεσματικές συμβουλές για το πώς να απαλλαγείτε από τους σκώρους θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας και γύρω σκώρος της ελεύθερα. Μην ξεχάσετε να καθαρίσετε το σπίτι σας συχνά και να αποθηκεύουν τρόφιμα, και ιδίως σπόροι, σε αεροστεγή δοχεία. Επίσης, χρησιμοποιήστε τα φυσικά απωθητικά στα ερμάρια και ντουλάπες. Αυτές οι απλές πρόληψης και προφύλαξης που θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη λήψη σκώρος σπίτι σας χωρίς χρέωση.