Patio Cover Ιδέες

Πολλοί από εμάς έχουμε ένα αίθριο στον τόπο μας, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να απολαύσουν συνεδρίαση της αυτό, όταν τα φώτα ήλιος και η ζέστη είναι πολύ σκληρή ή αν βρέχει. Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε το αίθριο σε ακόμα τέτοιο καιρό, είναι να καλύψει το αίθριο. Βεράντα καλύπτει είναι βασικά απλές δομές, το οποίο μπορεί να ανεγερθεί ακόμη και με τον απλούστερο δυνατό εργαλεία και υλικά. Κάποιος κάποτε ρώτησε me 'πώς να οικοδομήσουμε ένα patio κάλυμμα;'. Είχα συστήσει ένα καλό αίθριο κάλυψη κιτ ανέγερση και κάποια υλικά.
Παρακάτω παρουσιάζω μια λίστα με αίθριο καλύψει τις ιδέες που μπορείτε εύκολα να εφαρμοστούν.
Patio Cover Ιδέες Νο 1
Την κληματαριά είναι το συνηθέστερα χρησιμοποιημένη κάλυψη patio, μεταξύ όλων οι ιδέες κάλυμμα αίθριο. An κληματαριά είναι απλά ένα πλαίσιο ή δομή, που επίσης δρα ως υποστήριξη ή δομή για την ανάπτυξη των αναρριχώμενα και φυτών σαν ορχιδέες, ότι χρειάζονται στήριξη ενώ αυξανόμενη. Ο άξονας αποτελείται συνήθως από ξύλο ή μέταλλο. Πρόκειται για μια δομή υποστηρίζεται από κάθετα ανεγερθεί στήλες που είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό. Το κορυφαίο μέρος είναι ένα πλέγμα ή μιας μήτρας ελαφρύ δοκών. Μετά την κληματαριά έχει εγκατασταθεί και στην οροφή ανεγερθεί, μπορείτε να φυτέψετε ή να κρεμάσει αναρριχητικά φυτά και ορχιδέες σχετικά με τη δομή. Αυτό βοηθά στο να καταστεί η πιο δροσερές αίθριο. Το μόνο μειονέκτημα του arbor, είναι ότι δεν προστατεύει στο αίθριο από τη βροχή. Συνεπώς κάποιος μπορεί Μη χρησιμοποιείτε το patio ενώ βρέχει.
Ένα πολύ όμορφο και γοητευτικό σύνολο ιδεών κάλυψη patio, είναι να χρησιμοποιούν λιγότερο βαρύ, συμβατό στέγη για να αποτραπεί η βροχή από την αποτυχία στο αίθριο. Τα πλακάκια οροφή μπορεί επίσης να τοποθετηθεί ή να επισυνάπτονται στην κληματαριά ίδια. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να πράξουν, τότε χρειάζεστε εύρωστο υλικού, όπως μέταλλο ή ξύλο, για κληματαριά.
Patio Cover Ιδέες # 2
Μεταξύ τις φανταστικές ιδέες κάλυψη αιθρίων, είναι «πλεύσει μακριά», με τη μέθοδο της εγκατάστασης του πανιού. Το ιστίο είναι πραγματικά ένα κομμάτι ύφασμα, που είναι μερικές φορές επίσης εκατό τοις εκατό απόδειξη νερό και μπορεί να συνδέονται με την υποστήριξη πόλων, ή μπορεί να είναι περιορισμένοι μπροστά στην κορυφή του άξονα. Μεταξύ όλων των ιδεών που καλύπτουν αίθριο, με το πανί είναι το πιο βολικό ως το πανί μπορούν εύκολα να συνδέεται με τον άξονα και μπορεί επίσης να αφαιρεθεί, όπως και όταν ήθελε.
Μια πολύ βολικό δέσμη ιδεών κάλυψη patio είναι της χρήσης διαφορετικών ομπρέλες patio. Όπως και το πανί, τις ομπρέλες μπορεί επίσης να είναι πολύ βολική, δεδομένου ότι μπορούν εύκολα να διατίθενται για χρήση και μπορεί επίσης να αφαιρεθεί πολύ γρήγορα. These ομπρέλες είναι επίσης διαθέσιμα σε ποικίλα χρώματα της μόδας, και μεγέθη. Οι κατασκευαστές αυτών των τύπων ομπρέλες patio, έρχονται με μερικές ιδιαίτερα καινοτόμες ιδέες, όπως κρέμονται ομπρέλες, αυτοί διαμορφώνεται όπως στέγαστρα ή η απλή αυτοί που μπορούν να διατεθούν στην ενιαίο περίπτερο. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αυτές οι ομπρέλες δεν μπορεί να καλύψει ολόκληρο το αίθριο.
Patio Cover Ιδέες # 3
Μεταξύ των άλλων ιδεών κάλυψη patio είναι μια πολύ περίεργη ιδέα, όπου ολόκληρη η αυλή καλύπτεται να μοιάζει με ένα διαφορετικό δωμάτιο. Οι πλευρές του αίθριο έχει τεράστιες γαλλικές πόρτες και διαθέτει συνολικά κάλυψαν στέγη. Το πλεονέκτημα μιας τέτοιας θάλαμος ότι μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο αίθριο σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες. Όμως, το μειονέκτημα αυτού του είδους της κατασκευής είναι ότι το αίθριο καταστεί πραγματικά ένα δωμάτιο με γαλλικές πόρτες και όλα τα χαρακτηριστικά του από το ανοιχτό αίθριο, δεν μπορεί να απολαύσει.
Μπορείτε επίσης δοκιμάσετε μερικά πολύ καινοτόμα ιδέες μόνοι σας, με τη βοήθεια patio καλύπτουν κιτ στύση, που είναι διαθέσιμες σε καταστήματα. Κάποιος μπορεί επίσης να πάρετε το υλικό για όλα τα patio κάλυμμα ιδέες από οποιοδήποτε τοπικό κατάστημα hardware.