Ιδέες για Μέρη Συνταξιοδότηση

Έχετε δει ότι τα μεγαλύτερα συνάδελφό σας slogging σκληρά, ειλικρινά αφιέρωση στην εργασία. Έχει πάντα την ευγένεια και την κατανόηση τους συναδέλφους, που δεν ανοχή σε οτιδήποτε ανεπιθύμητες ή τίποτα που θα μπορούσε να τον γης σε μπελάδες. Αυτό το καλό παιδί, ένα «πάρα πολύ καλή συναδέλφων» αντιμετωπίζει το χρόνο του από τη συνταξιοδότηση. Θα πρέπει δίνουν όλες διάδικος έκπληξη να κάνουμε αυτή συνάδελφός νιώθω καλά, και να εξασφαλιστεί ότι φεύγει η εταιρεία σε ευτυχισμένη σημείωση. Είναι ένας τρόπος να του ευχηθώ τύχη, μετά συνταξιοδότησή του. Έτσι τώρα, εάν είστε σύντομες ιδεών κόμματος συνταξιοδότησης, παρόν άρθρο πρέπει σας δώσει μερικές. Πρέπει κρατήσετε κατά νου τον τόπο, οι προσκεκλημένοι, ο χρόνος και ούτω καθεξής. Ας ελέγξτε έξω μερικές ιδέες για ένα κόμμα συνταξιοδότηση.
Στείλτο σε ένα Tale? Καλά, για εκκινητές, μπορείτε να ρίξετε κινήσει τη φάση, για την συναδέλφους του συνταξιοδοτούμενου να μιλήσω για αυτόν. Μπορεί να μια φιλική αστεϊσμό ή σακί κατόπιν ατομικού. Αλλά hey, δεν είναι αδικήματα που επιτρέπεται να ληφθούν και δεν έχουν προσωπικό κακίες πρέπει να συμμετάσχουν. Διατήρηση Είναι υποτίθεται να κάνει το retiree νιώθω καλά. Αυτό μπορούσε να καταστεί ενδιαφέρουσα λέγοντάς αστεία ανέκδοτα για συνταξιοδοτούμενου. Ρώτα τον επίσης, να δώσει εισροές σε αυτές τις ανέκδοτα, που θα κρατήσει το πνεύμα κόμμα υψηλό.
«Photo'listic? Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε, είναι να προμηθεύονται ορισμένες σπάνιες φωτογραφίες αυτού του συναδέλφου. Φυσικά, είναι δυνατή μόνο για όσους είναι πολύ κοντά σε αυτό το πρόσωπο. Αλλά δεν προβλήματος, θα υπάρχουν πάντα κάποιος, που μπορείτε να προσεγγίσετε για αυτούς. Επισημάνετε αυτές τις φωτογραφίες σε διάφορες γωνίες, ανάλογα με τον τόπο διεξαγωγής. Μην ξεχάσετε να δώσετε κάποια cheesy, αστεία και ενδιαφέροντα λεζάντες στις φωτογραφίες, αλλιώς θα γίνει σαν μακαρόνια χωρίς τυρί ή ρίγανη! Η ιδέα αυτή θα εξαρτηθεί επίσης από τη διακόσμηση κόμμα συνταξιοδότησης. Θα ήταν καλύτερα να διατηρηθεί η λεπτή διακόσμηση, εάν θέλετε να επισημάνετε τις φωτογραφίες.
Shootouts? Λοιπόν, δεν πρέπει να φοβάται, εμείς δεν πρόκειται να σου πω για να πυροβολήσει του συνταξιούχου ή των συναδέλφων σας με πιστόλι! By πέναλτι, εννοούσα ότι μπορείτε να πυροβολήσει ένα βίντεο μερικών από τους συναδέλφους σας, οι οποίοι ήταν κοντά στον συνταξιούχος. Ένα προσωπικό άγγιγμα μπορεί να προστεθεί το βίντεο, με την προσθήκη κλιπ των μελών της οικογένειας του συνταξιούχου του. Είναι αναγκασμένος να είναι ευαίσθητος και συναισθηματικής, παρ 'όλα αυτά, είναι μια μεγάλη ιδέα. Βεβαιωθείτε ότι γυναίκες συναδέλφους σας μεταφέρουν χαρτομάντηλα!
Game Zone? Εισάγετε κάποιο zing στο κόμμα, παίζοντας ένα παιχνίδι. Ο καθένας μπορεί να πάρει στροφές και να πούμε το πρώτο επίθετο που μου έρχεται στο μυαλό τους, για την «παλαιά φίλε μου στο εξής. Πρέπει να είναι αυθόρμητες, ή να χάνει σε όλα η διασκέδαση. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν πλήρως στις δραστηριότητες αυτές και δίνει μια καλή εικόνα για το τι σκέφτονται οι άνθρωποι για σένα. Μπορείτε να ετοιμάσετε μόνοι σας, ή να προτείνει στους άλλους, να καταλήξουμε σε ένα χιτώνια ή μερικά ωραία ποιήματα, με την τιμή του συνταξιοδοτούμενου. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη άποψη διασκέδασης για ένα κόμμα συνταξιοδότηση.
Cook It Up and Go Διακοσμητικά? Βάση του κόμματός σας για το είδος των τροφίμων που πρόκειται να υπηρετήσουν. Έχετε κάποια διακοσμήσεις των οπωροκηπευτικών και την συνοδεύουν με τα συνήθη αξεσουάρ διακόσμησης, όπως κορδέλες, φώτα λαμπυρίζουν, φώτα strobe, jazzy μπαλόνια, κλπ. Μπορείτε να έχετε ένα συντριβάνι σοκολάτας, αν είναι όντως δυνατό να πάρει ένα. Ποτά αποτελεί επίσης ένα σημαντικό μέρος των πιατέλα ορεκτικό, καθώς τα περισσότερα κόμματα βλ. όσοι τρώνε, μόνο αφού όλα γίνονται πόσιμο. So προβάλει μια πρόποση για το τιμώμενο πρόσωπο!
Μεταξύ άλλων, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα φανταχτερά κόμμα θέμα, με μια εξίσου παράξενη και ασυνήθιστη κώδικα ντυσίματος. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι ένα κόκκινο ινδική κώδικα ντυσίματος ή έναν κώδικα ντυσίματος superhero! Μπορεί να είναι εντελώς εύθυμη και να θέσει το κόμμα σε μια πιο άτυπη βάση. Έτσι, τώρα αν υπάρχει ένα κόμμα συνταξιοδότησης στο εγγύς μέλλον, είμαι βέβαιος ότι θα έχετε την ευκαιρία να είναι ένα μεγάλο υποδοχής και αρμόδιος για το σχεδιασμό, και το βράχο του κόμματος συνταξιοδότησης. Καλά, λοιπόν, που συνηθίζει να κάνει λάθος να πούμε ότι θα εργαστεί σκληρά και σκληρότερα πάρτι!