Πώς να χτίσει ζευκτόντα στεγών

Μια δένω roof, που αναφέρεται επίσης ως δοκός, αποτελεί το σκελετό της στέγης. Φέρει στο βάρος του καταστρώματος στέγης και της διατύπωσης, και υποστηρίζει τα τείχη. Στα σπίτια με περισσότερα από δύο ορόφους, δένω είναι σημαντική. Εμποδίζει επίσης τα τοιχώματα από κάμψη ή κάμψη. Φέρει το φορτίο της στέγης, επένδυση, δοκάρια στην οροφή και τα υλικά ανώτατο όριο, τα οποία μαζί ονομάζεται «νεκρό φορτίο». Ενώ το φορτίο του χιονιού, ανέμου και όλων των κινητών έπιπλα του δαπέδου παραπάνω, αναφέρεται ως «ωφέλιμο φορτίο», όπως.
Οι σκελετοί στέγης, συνήθως, συνδέονται μαζί με δόντια που μοιάζουν με μεταλλικές πλάκες, που κατασκευάζεται από γαλβανιζέ λαμαρίνα. Συνδέονται μαζί σε τριγωνική μόδας. Οι Roof ζευκτά κατασκευάζονται από υλικά όπως αλουμίνιο, χάλυβας, ξύλο, κ.λπ. Ωστόσο, η πλέον προτιμώμενη υλικό το ξύλο, όπως και για πολλούς ανθρώπους είναι ένα σύμβολο της αξιοπιστίας και της φιλικότητας. Το υλικό δικτυώματος roof κτίριο είναι κατά κύριο λόγο επιλέγεται από τον αρχιτέκτονα οροφή και τον ιδιοκτήτη, με βάση τον προϋπολογισμό.
Κτίριο Roof Trusses
Προτού κτίριο σκελετοί στέγης, ένα σχεδιάγραμμα για το ίδιο θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι. Παρακάτω αναφέρονται τα βήματα θα σας καθοδηγήσει για το πώς να οικοδομήσουμε σκελετοί στέγης.
Μέθοδος 1:? Τα πράγματα που απαιτούνται για την οικοδόμηση trusses στέγη είναι ξυλεία, γαλβανισμένο πλάκες δένω σιδήρου και χάλυβα, πριόνι, σφυρί, καρφιά, και 1 ½ ιντσών γαλβανισμένο κοχλία. ? Κόψτε το ξυλείας ανάλογα με το μέγεθος της στέγης, κρατώντας κατά νου τοπικό οικοδομικών προτύπων. ? Το πάχος της ξυλείας εξαρτάται από το βάρος που έχει για την υποστήριξη, ωστόσο ξυλείας μεγέθους 2 * 6 και 2 * 8 είναι συνήθως προτιμάται. ? Είναι γαλβανισμένα ελάσματα σύνδεσης χάλυβα που χρησιμοποιήθηκε για εκμετάλλευση της ξυλείας μαζί. Η ξυλεία είναι συνδεδεμένο σε ένα τριγωνικό μόδα, και είναι βιδωμένα σε συνδυασμό με τις βίδες που είναι τουλάχιστον 1 ½ ιντσών καιρό. ? Προσθέστε ένα στήριγμα μεγέθους 2 * 4, που ανατέμνει το κέντρο του τριγωνικού ξυλείας. For trusses having φορτίου λειτουργίας που φέρει, προσθέστε μια στήριξη σε γωνία 90 μοιρών από το κάτω μέρος του κέντρου. ? Προσαρτήστε trusses στο σκελετό, αφήνοντας κατάλληλη προεξοχή. Το ύψος της προεξοχής είναι συνήθως αποφασίζονται από τον αρχιτέκτονα, ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού και το γήπεδο της οροφής. ? Προσαρτήστε το ζευκτόντα σε απόσταση δύο πόδια και ασφαλίστε τις με τρία ιντσών βίδες desk. ? Για την τελική στήριξης, θήκη the σκελετοί στέγης. ? Μέθοδος 2:? Μια μεταλλική μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ενός δικτυώματος στέγη. Μπορεί να είναι από αλουμίνιο, κασσίτερο ή ακόμη και του χάλυβα. ? Κόψτε το υλικό σύμφωνα με τις μέγεθος του truss οροφής. Χρησιμοποιήστε αυτό ζευκτόντων οροφή ως μοτίβο για την κοπή άλλα κομμάτια. ? Κόψτε το gussets χάλυβα. Αυτό θα αναφέρει τον αριθμό των καρφιών που απαιτείται καθώς και η απόσταση που απαιτείται για την εμπρός και πίσω κάρφωμα μοτίβο. ? Οι gussets χρησιμοποιείται για σύνδεση ενιαίο πλευρά της τελευταίας truss στέγη. ? Καρφί καθορισμό των δένω συνδέσεις σε σταθερή επιφάνεια με τέτοιον τρόπο ώστε να διαπερνούν όλες τις gussets. ? Lay τα μέλη πλαισίωση και ελέγξτε εάν ευθυγραμμίζουν σωστά με τον truss. ? Stack όλες τις στέγη trusses για εγκατάσταση. ? Όπως λέγεται, η βάση του σκεπής πρέπει είναι αρκετά ισχυρά να φέρουν το βάρος του apex. Ομοίως, σφιχτότερα δικτυωτού στέγη, σφιχτότερα θα το σπίτι. Μετά την βήματα στο πώς να οικοδομήσουμε ζευκτόντα στεγών, μπορείτε να κάνετε στέγη σας ζευκτόντων αρκετά ισχυρή να μεταφέρουν το βαρύτερο βάρος.