Πώς Insecurity μπορεί να καταστρέψει μια σχέση

Νομίζετε ότι σας αξίζει να αγαπηθεί; Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για μια υγιή και μακροχρόνια σχέση. Πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται με τα συναισθήματα της μόνος-αμφιβολίας και ανασφάλειας, αλλά αυτά τα αρνητικά συναισθήματα πανούκλα κάποιοι άνθρωποι υψηλότερο από άλλους. Εδώ είναι πώς insecurity μπορούν να βλάψουν μια δυνητικά μεγάλη σχέση.
Insecurity μπορεί να σας κάνει υπερβολικά ζηλότυπη: Η παραμικρό ίχνος μια σύνδεση μεταξύ σημαντική άλλη και κάποιος σας άλλος θα μπορούσε οδηγείτε να οριστικές κατηγοριών εναντίον τους. Δεν είναι δίκαιο να αναμένεται από αυτόν να σταματήσει όλες τις επικοινωνίες με όλους τους άλλους, και δεν πρέπει να τον εαυτό σας σε σύγκριση με κάθε πρόσωπο που έρχονται σε επαφή με. Είναι μαζί σας για έναν λόγο, και θα πρέπει να αισθάνονται καλά για αυτό.
Μπορεί καθιστούν δύσκολη να ανοίγουν στον σύντροφό σας: Μερικοί άνθρωποι αίσθημα ότι εφόσον αποκάλυψαν ποιον αληθινά είναι μέσα, θα απορρίπτονταν. Υπάρχει πάντα ένας κίνδυνος ότι αυτό συμβαίνει, αλλά όποιος δεν αγαπάς για αυτό που είστε πραγματικά είναι θα πρέπει να είναι μαζί σας έτσι κι αλλιώς. Συναισθηματική οικειότητα είναι σημαντική σε υγιείς σχέσεις, και εσείς οδηγείτε μόνο στο άλλο πρόσωπο μακριά με το να μην αφήσει τους πραγματικά να ξέρεις.
Εμπιστεμένος σημαντικό άλλο σας, είναι δύσκολο, όταν είσαι ανασφαλής: Σκέψεις της εξαπάτησης συνεργάτη σας σε σας ή την έξοδο μπορείτε να πανούκλα μυαλό σας και ουσιαστικά σας βασανιστηρίων. Μπορεί να φτάσουμε στο σημείο όπου νομίζεις ότι είναι βρίσκεται σε σας όταν δεν είναι, και μπορείτε να κάνετε υποθέσεις fault σχετικά με τον χαρακτήρα τους με βάση την υποψία ότι είναι εντελώς αδικαιολόγητη. Αυτό μπορεί να βλάψει το σύντροφό σας, ή ακόμα και να τα θυμώσει. Είναι απογοητευτικό να προσπαθήσω να αγαπώντας και πιστός σε κάποιον που δεν πιστεύει ότι είστε ειλικρινείς.
Μιλώντας αρνητικά περίπου ίδιοι μπορεί λάβουν μακρυά από ελκυστικότητά σας: άνθρωποι Επισφαλής θέσει ίδιοι ενίοτε κάτω μπροστά άλλων. Πρόκειται για μια τακτική άμυνας που χρησιμοποιούν για την προστασία τους από άλλους ανθρώπους τη θέση τους κάτω. Μπορεί απλά να ελκυστική, και είναι εύκολο να χάσει ενδιαφέρον κάποιον που δεν πιστεύει ότι είναι ενδιαφέρουσες, καλές, ελκυστική, και ευχάριστα μοναδικά.
Insecurity καθιστούν δύσκολη για σας να δεχτεί αγάπη από άλλα: Είναι πραγματικά hurtful όταν κάποιος νοιάζεστε δεν δέχεται αγαπάς. Εάν απορρίψετε κάποιον γιατί πιστεύετε ότι δεν είστε αρκετά καλοί για τους, πονάει ακριβώς το ίδιο με οποιαδήποτε άλλη αιτία. Νομίζουν ότι είσαι μοναδικός και ότι αξίζει την αγάπη και την προσοχή. Πάρτε τη λέξη τους για αυτό, και να αγκαλιάσει τις πράξεις τους, της αγάπης.
Ξεπερνώντας αυτο-αμφιβολίες είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνουν μόνοι τους. Μπορείτε να το συζητήσουν και να μάθουν πώς να κάνετε την αγάπη. Μόλις κατανοήσουμε τι σημαίνει σε σας αγαπώ, μπορείτε να αγαπώ τους άλλους εκπληκτικά. Αυτό είναι ένα τεράστιο παράγοντα που να παρέχει καλές σχέσεις κάθε είδους. Πάρτε τα βήματα να αφήσεις ανασφάλειες σας, και να αγκαλιάσει αγάπη τι έχει να σας προσφέρει.