Εύκολη έργα βελτίωσης σπίτι

Ήρθε η ώρα του φεστιβάλ και τους ανθρώπους σε όλο βρίσκονται σε μια χαρούμενη διάθεση. Shopping, διακόσμηση, ανακαίνιση κλπ. πυρετωδώς και πυρετό φεστιβάλ έχει πήρατε πάρα. You ακριβά θέλετε να ανακαινίσουν σπίτι σας και καθιστούν βλέμμα span «ν» spic. Αλλά με την διογκωμένες τιμές και η οικονομική επιβράδυνση, δεν έχετε καμία επιλογή αλλά να κρατηθούν στην χορδές πορτοφόλι σας προς στιγμή. Εδώ είναι όπου μπορείτε να κάνετε χρήση αυτών εύκολες έργα βελτίωσης σπίτι οποία αρκετά εύκολο στο τσέπη.
Εύκολη Βελτίωση Σπίτι και Ιδέες Συντήρησης
Επισκευή το δρόμο: Ας ξεκινήσουμε με το δρόμο σας. Εάν έχει αναπτύξει ρωγμές και έχει φθαρμένα μετά από χρόνια να υποστεί βροχή, ήλιο βρωμιά, σκόνη και χημικά, θα μπορούσατε εξετάσει resurfacing driveway. Μόνο που θα σας κοστίσει αποτελεί Κυριακή απόγευμα και μερικές ώρες εργασίας. Σε περίπτωση driveway σας συμβαίνει να είναι πρόστιμο αλλά φαίνεται πολύ θαμπό, θα μπορούσατε επιλέξουν ζωγραφική να δώσει μια νέα ματιά.
Χτίστε ένα Νέο Βεράντα: Ποια καλύτερη μέρος για χαλαρώσετε τα απογεύματα παρά πολύ δικό υπαίθρια patio σας; Κατασκευάζοντας ένα σκυρόδεμα, βοτσαλωτές ή patio τούβλου δεν είναι τέτοια μεγάλη διαπραγμάτευση για τακτικές do-it-yourselfers και μπορεί να μια πολύ καλή επιλογή εξωραϊσμού.
Κατασκευάστε ένα Ξύλο Deck: Άλλη πολύ καλή επιλογή θα ήταν να κατασκευάσει ένα κατάστρωμα ξύλο θέα χορτοτάπητά σας. Δίνει μια πολύ ζεστό και σπιτικό ατενίσουμε το ολόκληρο σπίτι και μπορεί να ένα ωραίο μέρος να χαλαρώσετε και δείτε τον ήλιο εξαφανίζονται πίσω τα βουνά. Επιπλέον, μπορείτε να ωραιοποιήσουν το ξύλινο deck με την εγκατάσταση κιγκλιδώματα γεφυρών. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία κιγκλιδώματα γεφυρών, όπως ξύλο, σφυρήλατο σίδηρο, τα φύλλα από γυαλί, κάγκελα, κλπ.
Αλλάξτε το Δάπεδο: Κουρασμένος από τις πανάρχαιες βαρετή πλακάκια δαπέδου; Γιατί δεν αντικαταστήσει το δάπεδο στο σπίτι σας; Θα αλλάξει σίγουρα την εμφάνισή του και να της δώσει την πολυπόθητη φρεσκάδα που εσείς πολύ για. Με ένα ευρύ φάσμα υλικού δαπέδων διαθέσιμων σε μορφή βινυλίου, σκληρού ξύλου, μπαμπού, κεραμικά πλακίδια, ξύλο, και laminate, επιλογή του σωστού δάπεδο δεν πρέπει να πολύ ενός προβλήματος.
Ξαναβάψει το Τείχη: Αυτό συμβαίνει να είναι ένα από εκείνων λίγους έργα βελτίωσης σπίτι οποίες εργάζονται για κάθε σπίτι. Συχνά, μια νέα άγγιγμα μπογιά είναι όλα παίρνει για να μεταμορφώσουν εντελώς ένα σπίτι από μια σκοτεινή σπηλιά σε μια ζωηρή τόπο, γεμάτη ενέργεια.
Αλλαγή Εσωτερικών Φωτισμοί: Πειραματιστείτε με διαφορετικούς τύπους πολυέλαιοι φώτα,, λάμπες, λάμπες και κεριά για να πάρουμε πολλές συστήματα φωτισμού. Φως κοu'φώματα και καθεστώτα ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο δωματίου, έτσι έχετε αφθονία των επιλογών να παίξουν με! Εάν είστε το τολμηροί είδος, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε προσθέτοντας ένα ζευγάρι των φώτα πυράκτωση και λάμψη μπαστούνια για προστιθέμενης επίδραση!
Νέες Μπανιέρα Εξαρτήματα: Απολαύστε ένα πολυτελή ματαιοδοξία λουτρό. Μπορείτε να αναδιαμορφώσετε μπάνιο σας εγκαθιστώντας μια νέα μπανιέρα king size, ή ίσως μια πολλαπλή περίφραξη ντους jet πλήρως φορτωμένο με όλα τα τελευταία gadgets. Σχεδιασμός νέων ράφια μπάνιο, να πάρει, σεντόνια νέες πετσέτες και απολαύστε όσο θέλετε να!
New Bedroom Decor: Γιατί να αφήσει έξω τον τόπο που είναι υπεύθυνη για τη διασφάλιση ότι έχετε έναν καλό ύπνο του; Μπορείτε εύκολα ανακαινίσει και διακοσμήσετε υπνοδωμάτιο σας χωρίς διέρχεται πάρα πολύ πρόβλημα αλλάζοντας κρεβάτι σας, γραφείο κομοδίνα, ντουλάπα, ή απλά στρώμα σας. Εάν συμπαθείτε κάνετε εαυτό πράγματα, προσπαθήστε κάνοντας μια σπιτικό κρεβάτι.
Αναδιοργανώσουμε τη Κουζίνα Ερμάρια: Κουζίνα ερμάρια κάνουμε τείνουν να πάρουν φοριέται έξω με τη συνεχή τριβής, κίνημα και τραχιά χειρισμό ότι υφίστανται. Θα μπορούσατε να τους χρώμα, ή απλώς αλλαγή του πάνελ και τα ράφια τους, να τους δούμε σαν καινούργιο.
Κατασκευάστε ένα Νερό Fountain: Εάν έχετε ένα συμπαθητικό κατωφλιών ή μια καταπράσινο γκαζόν, τι καλύτερο από ένα μικρό σιντριβάνι νερό να το ομορφύνει; Κάνει για ένα πολύ δροσιστικό θέαμα και τα παιδιά θα το λατρέψουν!
Κάντε μια Rocking Καρέκλα: Άλλη εύκολο do-it-yourself επιλογή, όσο εγχώρια βελτίωση & συντήρηση ανησυχεί, γυρίζει μια σπιτικό λικνίζοντας καρέκλα. Η οικοδόμηση ενός λικνίζοντας καρέκλα απαιτεί μόλις λίγες ώρες και μόλις ολοκληρωθεί, μπορούν να διαφυλαχθεί για πολλά χρόνια ακόμα.
Αυτές ήταν μερικές εύκολες προγράμματα εγχώριας βελτίωσης που μπορείτε να υποχρεούνται, όταν είστε αντιμέτωποι με περιορισμένο χρόνο και οικονομικούς πόρους. Παρόλο φαίνονται αρκετά ανήλικος, μπορούν να πάνε σίγουρα αρκετά προς εγχώριας βελτίωσης & συντήρησης.