Κήπος Ιδέες δεξίωσης γάμου

Κήπος γάμοι είναι μια μεγάλη επιλογή για πολλούς λόγους: η φύση είναι μαγευτική και απαιτεί ελάχιστη ομορφαίνοντας, οι περισσότεροι τόποι κήπο μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλες συγκεντρώσεις, και είναι φθηνότερα να νοικιάσουν από μια εσωτερική αίθουσα χορού. Η τοποθεσία σας επιλογές κυμαίνονται από πολύ κατώφλι σας, ένα δημόσιο πάρκο της πόλης, είτε σε ιδιωτικό γραφείο ή στον κήπο. Ενώ ο δικός σας αυλή είναι μια καλή επιλογή για την σπιτική αίσθηση που προσφέρει, σε ιδιωτικό οικόπεδο είναι μεγάλο για την ιδιωτική ζωή και το τοπίο, αν και αν το κόστος είναι ένας παράγοντας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ενός δημόσιου έργου πάρκο πάρα πολύ. Το μόνο μειονέκτημα είναι εδώ η δυνατότητα ξένους χορεύουν μέσα και απολαμβάνοντας Τα ορεκτικά. Ενώ κάθε τόπος συναντήσεως έρχεται πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της, εκείνη διευθετηθεί κατά είναι συνήθως αυτή που εγκαθιστά στον προϋπολογισμό και εξυπηρετεί απαιτουμένου χώρου. Μόλις χώρος σας είναι αποφασίζεται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ιδέες υποδοχή στον κήπο του γάμου να συμβάλει στη δημιουργία ενός πραγματικά αξέχαστη ευκαιρία.
Ιδέες για μια γαμήλια δεξίωση Κήπος
Κάλυψη: Ένα από τα βασικά προβλήματα σε μια υπαίθρια δεξίωση του γάμου είναι η δυνατότητα της όλης εκδήλωσης είναι μια αποτυχία. λύση σας έγκειται σε μια τέντα, δεν είναι μόνο για την προστασία που αυτή παρέχει αλλά για το ambiance δημιουργεί. Εδώ είναι μερικές συμβουλές δεξίωση στον κήπο του γάμου: ο τόπος σκηνή σας σε ένα ακόμη λόγο, κατά προτίμηση σε υψηλό επίπεδο, εγκαταστήστε subflooring (κόντρα πλακέ / βινυλίου) εάν το έδαφος είναι άνιση, και το νερό συσσωρεύεται μετά από ένα ντους, και να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει καμία χρησιμότητα εναέριες γραμμές. Ερχόμενοι στο μέγεθος στην τέντα, θα χρειαστεί να βασίζεται στην αριθμό φιλοξενουμένων, και εάν χρειάζεται να υπάρξει χώρος για καθημένων δείπνο και χορό. επιλογές σας σκηνή περιλαμβάνουν τον παραδοσιακό πόλο σκηνές, ή την πιο ισχυρή, αν και ακριβό σκηνές πλαίσιο.
Φωτισμός: Φωτισμός αποτελεί επίσης σπουδαιότατο παράγοντας και μπορούν να προσθέσουν στην ρομαντισμό της περίσταση. Ένα σύγχρονο επιλογή είναι η χρησιμοποίηση του διαφορετικές παλέτες χρωμάτων, που εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ορισμένες χρώματα είναι συμβούλευσε ανάλογα με τη διάθεση επιθυμείτε να δημιουργήσετε. Κόκκινοι και τα πορτοκάλια ενθουσιασμό απαλλάξουν και ενεργοποιούν τους καλεσμένους σας, ενώ η μπλε και μοβ δημιουργεί μια ήσυχη, χαλαρή ατμόσφαιρα, όπου οι συνομιλίες ροής με ευκολία. Εάν εστίαση σας είναι πανέμορφες φωτογραφίες στις οποίες διακόσμηση και τους καλεσμένους σας να φανεί καλύτερο, χρυσά και πορτοκαλί αποχρώσεις τους θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτό. Για ζεστασιά και άνεση, χρησιμοποιήστε αποχρώσεις του ροζ.
Décor: Κήπος διακοσμήσεις δεξίωσης γάμου είναι καλύτερο αν είναι ελάχιστες, για τη φύση σας παρέχει ravishing έτοιμο διακόσμηση. Ωστόσο, τα λουλούδια είναι η τέλεια φιλοφρόνηση σε οποιοδήποτε φυσικό περιβάλλον, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κέντρα τραπέζι ή αναστέλλεται ταυτόχρονα με σγουρά-ιτιά μπάλες σε τραπέζια. Οι μεγάλες συμφωνίες μπορούν να διατίθενται στην ψηλά βάθρα ή την αγγλική γλώσσα τεφροδόχους κήπος-style, μεταξύ των πινάκων. Ροδοπέταλα μπορεί να είναι σκορπισμένα in βρύσες, κάτω χλοώδεις διαδρόμους, ή τοποθετούνται σε θύλακες τούλι. Κεριά τοποθετούνται σε όλο το χώρο μπορούν να δημιουργήσουν ένα μαγεμένο ατμόσφαιρα, ώστε να είναι δημιουργικοί στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε.
Άλλες ιδέες υποδοχή στον κήπο του γάμου περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ρομαντικού πίνακα φωτογραφίας με εικόνες των ζευγαριών στην οικογένειά σας (αδέλφια, γονείς, παππούδες κ.λπ.). Θα μπορούσατε επίσης να κρεμάσετε εορταστική φανάρια εγγράφου από υποκαταστήματα ή την τέντα οροφής, και δέστε κορδέλες σε διάφορα μέρη, όπου μπορούν να φτερουγίζει στο αεράκι. Όμορφη πίνακας καλύπτει αποτελούν σημαντική συνιστώσα του διακόσμηση γάμου. Χρησιμοποιήστε το κομψό πάτωμα-μήκους κάτω-τραπεζομάντιλα, πάνω στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε καθαρή ή δαντέλα ύφασμα του χρώματος σας θέμα. Ομοίως, καρέκλα σας καλύπτει μπορούν να αποτελέσουν βασική λευκή, με ένα κομμάτι του μεγάλου ή σατέν ύφασμα δεμένο σε ένα τόξο γύρω από την προεδρία του πίσω.