Κεντρική Κλιματιστικά Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τα κεντρικά κλιματιστικά είναι δύο τύπων, δηλαδή. split-system και συσκευάζονται τα κλιματιστικά. Ο διαχωρισμός-κεντρικό σύστημα κλιματισμού έχει δύο συστήματα, το ένα είναι ένα υπαίθριο συστήματος και άλλη μία εσωτερική συστήματος. Η εξωτερική μονάδα του συστήματος διαίρεσης περιβάλλει την συμπυκνωτή και του συμπιεστή. Από την άλλη πλευρά, η εσωτερική μονάδα έχει τη εξατμιστήρα. Στην περίπτωση του συσκευασμένου κεντρικά κλιματιστικά μηχανήματα εκεί είναι μια υπαίθρια υπουργικού συμβουλίου που έχει τον αεροσυμπιεστή, συμπυκνωτής και εξατμιστής. Συνήθως, τα κλιματιστικά split χρησιμοποιούνται συνήθως κλιματιστικά στο σπίτι και τα συσκευασμένα κλιματιστικά χρησιμοποιούνται σε μικρές εμπορικά κτίρια. Κεντρικού κλιματισμού είναι μια απαραίτητη συσκευή στο σπίτι αν έχετε ένα καμίνι. Ο διαχωρισμός κεντρικού κλιματισμού είναι μια καλύτερη επιλογή για αυτή την κατάσταση. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για την κεντρική αντιμετώπιση προβλημάτων κλιματιστικό.
Κεντρικό κλιματιστικό αντιμετώπισης προβλημάτων - Θερμοστάτης? Το πρώτο βήμα είναι να ελέγξει εάν ο θερμοστάτης έχει καινούργιες μπαταρίες. Μερικά από τα καλύτερα προγραμματιζόμενης θερμοστάτες δίνουν μια ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Καλό θα είναι να ελέγξετε τις μπαταρίες του θερμοστάτη πριν προχωρήσει περαιτέρω με την κεντρική αντιμετώπιση προβλημάτων κλιματιστικού.
Central Air Conditioner αντιμετώπισης προβλημάτων - Power? Η διαθεσιμότητα της εξουσίας πρέπει να ελέγχεται από την ενεργοποίηση του ο ανεμιστήρας του κεντρικού κλιματιστικού. Εάν ο ανεμιστήρας δεν λειτουργεί, αυτό σημαίνει ότι κλιματιστικό δεν τροφοδοτείται. Η μικροαυτόματων διακοπτών (MCB), και ασφάλειες στο κλιματιστικό πρέπει να ελέγχεται. Εάν το πρόβλημα είναι με ασφάλεια ή MCB, θα πρέπει να καθοριστεί. Σε αντίθετη περίπτωση, ο συμπυκνωτής πρέπει να ελεγχθεί. Γι 'αυτό, τον έλεγχο του συμπιεστή και κινητήρα του κλιματιστικού είναι απαραίτητη.
Central Air Conditioner αντιμετώπισης προβλημάτων - Condenser? Για τον έλεγχο του ψυκτήρα, ο διακόπτης επιλογής πρέπει να είναι για την «δροσερή» λειτουργία και τον ανεμιστήρα λειτουργία του «auto». Ο ψυκτήρας μπορεί να επαναφέρετε τη χρήση ενός κουμπιού κοντά στο ψυκτικό γραμμές. Αν το κλιματιστικό δεν λειτουργεί ακόμη και μετά την επαναφορά του ψυκτήρα, πρέπει να αντικατασταθεί. Θα πρέπει να λάβει επαγγελματική βοήθεια για την αντικατάσταση του συμπυκνωτή του κλιματιστικού.
Central Air Conditioner αντιμετώπισης προβλημάτων - φρέον χρέωση? Υπάρχουν δύο γραμμές χαλκού τρέχουν εκτός από το συμπυκνωτή. Οι γραμμές αυτές χαλκού θα πρέπει να είναι μια δροσερή θερμοκρασία, εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα με τη χρέωση φρέον που τρέχει μέσω αυτών των αγωγών.Εάν αυτές οι γραμμές είναι ζεστό, δείχνει ότι το κλιματιστικό είναι εκτός χρέωση φρέον. Έναντι αυτού, εάν οι γραμμές είναι καταψυχθούν ίσως οφείλεται στην απόφραξη του φίλτρου ή επειδή κάποιο αντικείμενο είναι εμπόδιο στην άσκηση του αγωγού επιστροφής. Ένα βρώμικο εξατμιστή μπορεί επίσης να προκαλέσει τη μονάδα κλιματιστικού για να σταματήσει την ψύξη του αέρα. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το κλιματιστικό και γυρίστε το μετά την εκκίνηση του συστήματος έρχεται σε κανονική θερμοκρασία. Ένα βρώμικο εξατμιστή πρέπει να καθαριστεί και, στη συνέχεια, το κλιματιστικό πρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Το πρόβλημα των επαναλαμβανόμενων πάγωμα των αναγκών σε επαγγελματική συντήρησης.
Central Air Conditioner αντιμετώπισης προβλημάτων - αντλία συμπυκνωμάτων? Αντλίες συμπυκνωμένου νερού ενός κλιματιστικού split ή ένα ολοκληρωμένο σύστημα τοποθετούνται συνήθως σε εξωτερικούς χώρους. Το κλιματιστικό μπορούν να μπλοκάρουν λόγω unplugged αντλία συμπυκνωμάτων. Μερικές φορές, ένα ελαττωματικό αντλία συμπυκνωμάτων μπορούν να προκαλέσουν το κλιματιστικό να σταματήσει να εργάζεται. Αν υπάρχει νερό συλλέγεται σε όλο τον αντλία συμπυκνωμάτων, επαγγελματικό σέρβις θα πρέπει να ζητήσει, ώστε το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί.
Κεντρικό κλιματιστικό αντιμετώπισης προβλημάτων - Καθαρισμός? Το πηνίο συμπυκνωτή και των πτερυγίων πρέπει να καθαρίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τον εξατμιστή στο σύστημα κλιματισμού πρέπει να καθαρίζονται από καιρού εις καιρόν για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του συστήματος.
Τέλος, εάν το κεντρικό κλιματιστικό μηχάνημα δεν πληροί τις απαιτήσεις ψύξης, η ικανότητα του κλιματιστικού πρέπει να αυξηθεί αναλόγως. Σε περίπτωση, που δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσετε το κεντρικό σύστημα κλιματισμού, συνιστάται να καλέσετε έναν επαγγελματία εγκαταστάτη να διορθώσει το πρόβλημα. Ο επαγγελματίας εγκαταστάτης μπορεί να σας ζητήσει να αντικατασταθεί το κλιματιστικό αν το κεντρικό κλιματιστικό μηχάνημα δεν μπορεί να επισκευαστεί. Αγοράζοντας ένα νέο κεντρικό κλιματιστικό μηχάνημα συνεπάγεται την εξέταση διαφόρων άλλων παραγόντων από την κεντρική σχόλια κλιματιστικού. Αυτές ήταν μερικές από τις κατευθυντήριες γραμμές για την αντιμετώπιση προβλημάτων κεντρικό κλιματιστικό.