Καθαρισμός Ρητίνη Έπιπλα εξωτερικού χώρου

Η συντήρηση και τον καθαρισμό των υπαίθριων επίπλων είναι λίγο δύσκολη σε σύγκριση με την εσωτερική αυτά, απλώς και μόνο λόγω του γεγονότος ότι παραμένουν εκτεθειμένα σε σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες. Αλλά ρητίνης έπιπλα εξωτερικού χώρου είναι αρκετά δημοφιλής στο θέμα αυτό, λόγω της απαιτούμενης χαμηλό κόστος συντήρησης. Μερικά από αυτά είναι και κατασκευάζονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζουν ζωγραφισμένα στο ξύλο. Αυτό είναι ιδιαίτερα προτιμητέο για εκείνους που λατρεύουν την κλασσική εμφάνιση και κομψότητα του ξύλου έπιπλα εξωτερικού χώρου. Ρητίνη είναι στην πραγματικότητα ένα είδος πλαστικού, αλλά καθίσταται πολύ δύσκολο με μια διαδικασία αποκαλούμενη πολυμερισμού. Έτσι, τα έπιπλα ρητίνης είναι πολύ σκληρή και πολύ ανθεκτικό, και μόνο το πορώδες τελείωμα μπορεί να αφήσει τα ευαίσθητα στους λεκέδες. Αλλά αν καθαρίζονται και να συντηρούνται σωστά, μπορούν να διαρκέσουν αρκετά χρόνια διατηρώντας γυαλιστερή εμφάνιση τους. Εδώ είναι μερικές απλές και εύκολες συμβουλές για τον καθαρισμό ρητίνη έπιπλα εξωτερικού χώρου.
Πώς να καθαρίσει Ρητίνη Έπιπλα εξωτερικού χώρου;
Καθαρισμός ρητίνη έπιπλα εξωτερικού χώρου δεν είναι πολύ δύσκολο, αν ακολουθήσετε μια σωστή πρόγραμμα καθαρισμού και διαδικασία. Για τακτικό καθαρισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο σαπούνι ή απορρυπαντικό και νερό ή τα προϊόντα καθαρισμού. Κάνετε μια λύση και να χρησιμοποιήσετε μια σφουγγάρι για να σκουπίσετε τα έπιπλα ρητίνη σε μια κυκλική κίνηση. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με καθαρό και απλό νερού. Μην χρησιμοποιείτε σκληρά καθαριστικά όπως το μαλλί χάλυβα και τη σκόνη καθαρισμού για καθαρισμό αυτών ως μπορούν να μηδέν την επιφάνεια. Ακόμη και σκληρά πλαστικά και μεταλλικές βούρτσες μπορούν να κάνουν σημαντικές ζημιές στην επιφάνεια των επίπλων ρητίνης και τους αφήνουν θαμπό.
Για την αφαίρεση δύσκολους λεκέδες, χλωρίνη μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Ανακατέψτε χλωρίνη, απορρυπαντικό και νερό και να κάνουν μια λύση. Σήμερα εφαρμόζεται η λύση αυτή με ένα σφουγγάρι ή μαλακή βούρτσα και τρίβει ήπια. Τελικά ξεπλύνετε με καθαρό νερό και αφήστε τα να στεγνώσουν σωστά. Με λευκαντικό είναι πολύ ισχυρή, μπορεί αποχρωματίσουν χρωματισμένα έπιπλα. Ως εκ τούτου, δοκιμάστε αυτή τη λύση σε μια δυσδιάκριτη περιοχή, πριν από την εφαρμογή για το σύνολο επίπλων. Επίσης, μην εφαρμόσετε ένα από υψηλό βαθμό συγκέντρωσης διάλυμα χλωρίνης και απορρυπαντικά έπιπλα ρητίνης σας. Ωστόσο, η χλωρίνη είναι μεγάλη για τον καθαρισμό λευκά έπιπλα.
Ψησίματος σόδα είναι άλλη αποτελεσματικό καθαρότερο για ρητίνη υπαίθρια έπιπλα. Απλά χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο σφουγγάρι για να τρίψετε ή σκουπίστε τα έπιπλα με μαγειρική σόδα και στη συνέχεια καθαρίστε το με νερό. Ξύδι είναι ένα πολύ αποτελεσματικό καθαριστικό για την αφαίρεση ωίδιο και τη φόρμα. Μπορεί επίσης να εμποδίσουν την ανάπτυξή τους για λίγο. Απλά ψεκασμού λίγο ξύδι άσπρο on το ωίδιο και θάμνους με ένα μαλακό πινέλο. Αυτό θα συμβάλει στην άρση αυτών και την πρόληψη της ανάπτυξής τους για λίγο. Ξύδι μπορεί επίσης να εφαρμοστεί παράλληλα με dishwasing σαπούνι, ή μπορείτε να κάνετε μια κόλλα λευκό ξύδι, μαγειρική σόδα και η αμμωνία για να τρίψετε τις περιοχές με το ωίδιο. Αλλά να θυμάστε να φοράτε προστατευτικά γάντια όταν χρησιμοποιούν αυτές τις ουσίες για τον καθαρισμό ρητίνη έπιπλα εξωτερικού χώρου.
Φροντίδα και Συντήρηση Ρητίνη Έπιπλα εξωτερικού χώρου
Αν και τα έπιπλα ρητίνης είναι πολύ ανθεκτικό και μακράς διαρκείας, τη μακροζωία τους θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό, από τον κατάλληλο χειρισμό, καθώς και επαρκή φροντίδα και συντήρηση. Κρατώντας τα έπιπλα ρητίνης σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να οδηγήσει σε εξασθένιση του χρώματος και λάμψη. Από την άλλη πλευρά, η διατήρησή τους σε ένα πλήρως σκιασμένη περιοχή μπορεί να προωθήσει την αύξηση του ωιδίου και μούχλα. Εκ τούτου, τις κρατήσει σε ένα χώρο μερικώς εκτεθειμένα σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Μην ξεχάσετε να καθαρίσετε υγρά χυσίματα αμέσως, δεδομένου ότι αυτό θα αποτρέψει σκληρά λεκέδες, και έτσι κάνουν τακτικό καθαρισμό αρκετά εύκολο. If ρητίνη έπιπλα εξωτερικού χώρου σου έχει καταστεί θαμπό, τότε αποτρίχωση μπορούν να αποκαταστήσουν γυαλιστερή εμφάνιση τους. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτοκινητοβιομηχανία κεριού κολλών περιστασιακά, να κάνει την επιφάνεια του επίπλου ανθεκτικά στην υγρασία και λεκέδες.
Ελπίδα αυτές τις απλές συμβουλές για το καθάρισμα και η συντήρηση της ρητίνης έπιπλα εξωτερικού χώρου μπορούν να βοηθήσουν να διατηρούνται καθαροί και να αυξήσουν τη μακροζωία τους.