Παράθυρο Θεραπείες για τα Windows Bay

Ένα παράθυρο κόλπος είναι ένας χώρος παράθυρο, προβάλλοντας έξω από τα τείχη κτιρίου, σχηματίζοντας έτσι ένα κόλπο στο δωμάτιο. Ένα παράθυρο στον κόλπο είναι συνήθως τετράγωνο, πολυγωνική, τόξο ή σε σχήμα ορθογώνιου σχήματος. Η χρήση των παραθύρων κόλπου δεν είναι πρόσφατη. Τα παράθυρα έχουν δημοφιλής από τα επόμενα έτη του δέκατου ένατου αιώνα. Ο κύριος σκοπός της οικοδόμησης ενός παραθύρου κόλπο είναι να διατηρήσει μια νέα αίσθηση στο δωμάτιο με τη βοήθεια του φυσικού φωτός και ο άλλος σκοπός είναι να παρέχουν μια άνετη βάση τα έξω χώρο. Τα παράθυρα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων από τις δομές που δημιουργήθηκαν στο San Fransisco, Καλιφόρνια και πολλά από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά κτήρια στην Ευρώπη.
Τώρα, επιτρέψτε μου να σας πω για τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζονται παράθυρα. Στον πρώτο τύπο και συνηθέστερα ακολουθούμενη κανείς την εγκατάσταση των Windows κόλπο ως κουτί. Στη θέση αυτή προβλέπεται από τον τοίχο κτιρίου και αποτελεί ένα χώρο για να κρατήσετε τα φυτά. Στον άλλο τύπο, τα παράθυρα κόλπο χτισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλαμβάνουν όλο το χώρο μεταξύ του δαπέδου και οροφής. Με ένα τόσο μεγάλο χώρο, το δωμάτιο δέχεται μεγάλο του ποσού του φωτός του ήλιου. Υπέρβαση του φωτός θα μπορούσε να προκαλέσει ενόχληση, συνεπώς, η ένταση του φωτός μπορεί να μειωθεί κατά μια διαδικασία που ονομάζεται επεξεργασία παραθύρων. Παράθυρο θεραπείες δεν σημαίνει μόνο να καλύψει τα παράθυρα και προστατεύουν το εσωτερικό από το φως και των άλλων φυσικών στοιχείων. Τέλος πάντων αν απλά επιθυμείτε να το καλύψει, μπορείτε να το κάνετε αυτό. Αλλά ένα κομμάτι της δημιουργικότητας μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά και μπορεί να κάνει το παράθυρο κόλπο σας ελκυστικό! Μπορείτε να έρθετε επάνω με τις ιδέες σας σχετικά με τις επεξεργασίες παραθύρων για τα παράθυρα κόλπο. Ή μπορείτε να αναφερθώ σε ορισμένα από τα σπίτια στην περιοχή σας για να δει πώς έχουν διακοσμηθεί παράθυρα κόλπο τους. Ας δούμε μερικές από τις επεξεργασίες παραθύρων για τα παράθυρα κόλπο.
Παράθυρο Ιδέες Θεραπείες για τα Windows Bay
Κουρτίνες? Κουρτίνες που συμπληρώνει το ντεκόρ δωμάτιο μπορεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή, αν θέλετε να δημιουργήσετε μια λιτή και οικεία επίδραση σε ένα δωμάτιο. Οι κουρτίνες μπορούν να διορθωθούν με τη βοήθεια δύο ράβδων που καθορίζεται στο επάνω και στο κάτω μέρος του παραθύρου, ή μπορείτε να έχετε μόνο μία ράβδο που καθορίζεται στην κορυφή. Τόσο τα στυλ που θα σας επιτρέψει να σύρετε την κουρτίνα και να λάβει τα έξω άποψη όποτε θέλετε.
Επιδαπέδιο Οθόνες? Free standing οθόνες είναι ένα άλλο καλή επιλογή για τους ανθρώπους που ανησυχούν για την προστασία της ιδιωτικής ζωής τους. Για αυτό, το μόνο που χρειάζεται να εγκαταστήσετε μια ελεύθερη οθόνη στέκεται στο παράθυρο κόλπο. Υπάρχει μια ποικιλία δωρεάν οθόνες στέκεται διαθέσιμα. Μπορείτε να ωφελήσετε ένα ευρύ φάσμα μόνιμων οθονών από την κινεζική στυλ ζωγραφισμένα ξύλινα οθόνες για να ανοίξετε τα πλαίσια που μπορούν να κρατήσουν τις κουρτίνες.
Παράθυρο καθίσματα? Μπορείτε να δημιουργήσετε μια άνετη θέση ανάγνωσης κοντά στο παράθυρο του κόλπου με την τοποθέτηση καθισμάτων παράθυρο. Επιπλέον, μαξιλάρια τοποθετούνται σε συνεργασία με τις αποχρώσεις και τα άλλα έπιπλα του δωματίου μπορούν να κάνουν να φανεί πιο όμορφη. Αυτό μπορεί επίσης να αποδειχθεί ότι είναι ένα παιχνίδι ζώνη για τα παιδιά σας!
Οι ρωμαϊκές σκιές? Ρωμαϊκές σκιές θα χρησίμευε ως η ιδανική επιλογή για να ντύσει τα παράθυρα με ελκυστικό τρόπο. Οι ρωμαϊκές σκιές δίνουν την εντύπωση της ενιαίας παράθυρα, παρόλο που είναι κρεμασμένα χωριστά για κάθε παράθυρο.
Φυσικά Κοίτα? Αν έχετε μια καταπληκτική εμφάνιση από το παράθυρο στον κόλπο σας, ή αν θέλετε να παραδεχτώ μέγιστο ποσό στο φως στο σπίτι σας, δεν χρειάζεται να καλύψει το παράθυρο με οτιδήποτε. Αφήστε την ίδια την φύση ενισχύσει την ομορφιά του παραθύρου σας!
Έτσι οι λαοί, αυτά ήταν μερικά κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τις επεξεργασίες παραθύρων για τα παράθυρα κόλπο. Μπορείτε να είστε πάρα πολλά δημιουργικά στο θέμα αυτό. Συζητήστε τις ιδέες σας κόλπο θεραπεία παράθυρο και διακοσμώντας τις άκρες με τα μέλη της οικογένειάς σας και θα είστε σε θέση να καταλήξει σε μια μεγάλη και μοναδική ιδέα!