Αγγλικά καρυδιές

Το αγγλικό καρυδιά, επίσης γνωστή ως Περσική καρύδι, είναι ντόπιος της Δυτικής και της Κεντρικής Ασίας. Το παξιμάδι ήταν η τροφή των δικαιωμάτων, και θεσπίστηκε με τους Έλληνες στη Ρώμη, όπου έγινε Juglans, μια ονομασία που προέρχεται από Jovis and βάλανο, πράγμα που σημαίνει Acorn του Δία, ή το παξιμάδι των Θεών. Η εξάπλωση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, που αυτήν την βασιλική τροφίμων σε ολόκληρη την ηπειρωτική Ευρώπη. Στην Αγγλία, είναι συνήθως γνωστό ως «καρυδιά», προερχόμενος από τη γλώσσα αγγλοσαξονική? Ενώ στην Αμερική, είναι γνωστό κοινώς «αγγλικό καρυδιάς» ως να το διαφοροποιήσει από το εγγενές είδη καρυδιάς. Ας αποκτήσουμε κάποια πρακτικές γνώσεις σχετικά με το αγγλικό καρυδιές.
Το αγγλικό καρυδιά είναι ένα αιώνιο δέντρο. Διαθέτει ένα πλούσιο, πράσινο φύλλωμα που είναι μεγάλο και ελλειπτικό (οβάλ) σχήματος. Early τα μέσα της άνοιξης, το δέντρο έχει άφθονα λευκά λουλούδια, και στη συνέχεια με τους καρπούς και σπόρους προς σπορά που ξεκινούν εμφανίζονται τα καλοκαίρια και συνεχίζουν μέχρι πτώση. Το παξιμάδι (φρούτα) είναι μικρά, στρογγυλά και λεπτά, χωρίς κέλυφος που διαθέτουν μεγάλη, παχουλός πυρήνες. Η αγγλική καρυδιά είναι ικανή να παράγει περισσότερα φρούτα από κάθε άλλο καρυδιάς. Το δέντρο καρυδιάς είναι πυκνά foliated και στρογγυλό σχήμα με γερά κλαδιά για σκιά. Πρόκειται για μια ταχέως αναπτυσσόμενη δέντρο, και μπορεί να φθάσει 60 πόδια σε ύψος, κατά τη λήξη σε 20 έτη. Πρόκειται για ένα ανθεκτικό, κρύο ανθεκτικό δέντρο, αν και παίρνει βλάβη από την υπερβολική παγετό, και είναι ικανοί να προσαρμόζονται ίδιο καλά, σε ποικίλους τύπους εδαφών. Το δέντρο δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη κάτω από τη σκιά της, καθώς και κοντά στις ρίζες της. Οι ρίζες της απελευθέρωσης allelopathic χημικών ουσιών στο έδαφος, τα οποία αναστέλλουν την ανάπτυξη των άλλων φυτών και θάμνων που βρίσκονται γύρω τους.
Πώς να αυξηθεί στα αγγλικά Walnut Tree? Η αγγλική καρυδιά είναι εύκολο να αυξηθούν, και αγαπημένο σε πολλούς καλλιεργητές στον κήπο για τη σκιά που προσφέρουν, και βρώσιμους καρπούς με κέλυφος που φέρουν. Δεδομένου ότι δεν μπορεί να φέρει τον παγετό, το καλύτερο είναι να επιλέξετε ένα χώρο όπου θα έρθουν λιγότερο σε επαφή με τον παγετό. Το δέντρο καρυδιά μπορεί να πολλαπλασιαζόμενων μέσω διαφορετικές τεχνικές? Γυμνά ρίζα, περιέκτη και σπόρων. Ωστόσο, μπορεί κανείς να τους επιλέξει και από μια σειρά παιδικών σταθμών. Επιλέξτε ένα σημείο που δεν θα έχει κανένα εμπόδιο ως το δέντρο μεγαλώνει και εξαπλώνεται. Μια καλή αποστράγγιση, και ένα πηλώδες χώμα με pH ισορροπία που πρέπει να είναι ουδέτερη έως ελαφρώς αλκαλικό, θεωρείται το καλύτερο για την ανάπτυξή της. Θα πρέπει να είναι καλά ποτίστηκαν κατά τη διάρκεια καλλιεργητική περίοδο τους. Συνιστάται λίπασμα είναι συνολικά 3 κιλά πραγματικού αζώτου ανά 1.000 τετραγωνικά πόδια του χώρου ρίζα, η οποία χωρίζεται σε δύο τροφοδοτήσεις. Πρώτον, όταν τα νέα φύλλα φυτρώνουν την άνοιξη και το δεύτερο, πριν τη συγκομιδή το φθινόπωρο. After λίπανση αυτά, καλό είναι να ποτίζετε το δέντρο καλά. Κλάδεμα τους δεν αποτελεί ετήσια υποχρέωση, εκτός ίδρυσης υποκαταστήματος νοσεί ή πρόκειται να διαλύονται.
Αγγλικά Καρυδιά ασθενειών των δένδρων? Αυτή η αγγλική καρυδιά επιδέχεται αρκετές ασθένειες, έτσι κάποιος πρέπει να κρατήσει ένα μάτι σε αυτό όλο το χρόνο. Το δέντρο είναι ευάλωτη σε πάρουν σήψης στέμμα. Crown σήψη είναι ένα ανοικτό καφέ έως υπομέλανες μπαλώματα που βρέθηκαν στον κορμό του δέντρου καρυδιάς, που βλασταίνει το φύλλωμα, εμποδίζει την ανάπτυξή του και σκοτώνει το δέντρο. The blackline είναι μια ασθένεια του ιού, που προκλήθηκε λόγω ασυμβατότητας κατά τη διάδοση μεταξύ της αγγλικής καρυδιά και η μαύρη υποκείμενα καρυδιάς. Τη μύγα φλοιός καρυδιών ενοχλητικούς fly που προκύπτει κατά καλοκαιριού να γεννήσουν τα αυγά στο ξηρό εξωτερικό κάλυμμα του παξιμάδι (κύτος). Τη μύγα φλοιός μολύνει το ξύλο καρυδιάς, το οποίο μετατρέπει μαύρο και γεμάτο σκουλήκια. Το δέντρο πρέπει να ψεκάζονται με φυτοφάρμακα για τον έλεγχο της μύγας φλοιός από τις καταστροφικές όλα τα καρύδια.
Μεγαλώνοντας ένα αγγλικό καρυδιά στο τοπίο, θα δώσει περισσότερα από τα νόστιμα, θρεπτικά καρύδια. Κάποιος θα έχουν ένα δέντρο που θα παρέχει πυκνή σκιά και δροσερό καλοκαιρινό αεράκι, για όλους εκείνους που επιθυμούν να απολαύσουν κάτω από τεράστια τέντα του.