Εξωτερική Οθόνες Προσωπικών Δεδομένων

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που θέλουν να δημιουργήσουν υπαίθριες οθόνες της ιδιωτικής ζωής στο αίθριο. Μπορούν να αυτές τις οθόνες στο σπίτι ή αγοράζουν έτοιμα αυτές. Εξωτερική οθόνες προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι ένα είδος κάλυψης που είναι τοποθετημένο στην αυλή ή οπουδήποτε στον κήπο, προκειμένου να παράσχει κάποια προστασία της ιδιωτικής ζωής των μελών της οικογένειας. Με την παροχή της άνεσης και του απορρήτου, αντιθέτως, αυξάνουν την ομορφιά του σπιτιού και του κήπου. Είναι γενικά χρησιμοποιούνται σε κήπους κοντά στο δρόμο, ώστε να καταστεί προστασία της ιδιωτικής ζωής των περαστικών, ή ακόμα και κοντά σε πισίνες για να κρατήσει μακριά τα αδιάκριτα μάτια.
Εξωτερική οθόνες προστασία της ιδιωτικής ζωής μπορούν να γίνουν των έμβιων και μη έμβιων ουσίες. Χρησιμοποιούνται για την στέγαση μια συγκεκριμένη περιοχή καθώς και την παρεμπόδιση την άποψη του και ο ήχος των περαστικών, οι γείτονες, και της κυκλοφορίας. Αυτό βοηθά βεβαίως στη δημιουργία μιας ιδιωτικής υπαίθριο χώρο.
Μη ζουν Εξωτερική Privacy οθόνες
Αυτοί τύπος εξωτερική οθόνη ιδιωτικότητας περιλαμβάνουν περιφράξεις, treillage, ξυλογλυπτική, ή χωριστά τμήματα τείχους τοποθετείται σε συγκεκριμένες θέσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν περιφράξεις, καθώς είναι πιο ανθεκτικοί και να καλύπτει μια ευρύτερη περιοχή του υπαίθριου χώρου. Treillage and ξυλόγλυπτα έχουν κάποια κενά μέσα τους, η οποία είναι ο λόγος που δεν παρέχουν πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιούνται μαζί με τα καταπράσινα και ανθισμένα αμπέλια, προσφέρουν σίγουρα πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής, καθώς και ένα αξιολάτρευτο άποψη. Χωριστά τμήματα φράχτη αποτελείται από ανοικτά άκρα, αλλά είναι όμορφο, εύκολο στην εγκατάσταση, και χρήσιμη για την κάλυψη χαρακτηριστικά και τον καθορισμό των περιοχών.
Ζώντας Εξωτερική Οθόνες Προσωπικών Δεδομένων
Αυτοί οι τύποι υπαίθριες οθόνες προστασίας της ιδιωτικής ζωής μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας μια σειρά από θάμνους και χόρτα, ένα θαμνοστοιχιών, ή μια σειρά από μπαμπού ή δέντρα. Καθώς μεγαλώνουν την πάροδο του χρόνου, η περιοχή που καλύπτουν και προστατεύουν γίνεται ευρύτερη και την απομόνωση γίνεται πιο πλήρης. Χρησιμοποιώντας μια σειρά από μπαμπού για έναν φράκτη μυστικότητας είναι μια καλή επιλογή, όπως το μπαμπού είναι γερά και αδιαπέραστο, ακριβώς όπως μια ψηλή ξύλινη περίφραξη. Ένας ψηλός θαμνοστοιχιών πυξάρι χρησιμεύει επίσης για να παρέχουν απόλυτη ιδιωτικότητα. Άλλοι ζουν οθόνες όπως αγρωστώδη ή περισσότερες spacey θάμνοι παρεμποδίζουν την άποψη εν μέρει, αλλά και παρέχουν την αίσθηση του ανήκειν με τις περιοχές γύρω.
Εκτός από την παροχή προστασίας της ιδιωτικής ζωής, προστασία της ιδιωτικής ζωής οθόνες εξωτερικού χώρου μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς της τονίζοντας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κήπου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν γύρω από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα νερού ή ένα κρεβάτι με λουλούδια, που γίνονται πιο εμφανή με την εκτροπή των φόντο καλύπτεται από αυτούς. Αν δεν θέλουν να κατασκευάσουν ένα τείχος στον κήπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βεβαίως κάθε είδους εξωτερική οθόνη ιδιωτικότητας η οποία μπορεί ακόμη και να καταργηθούν, όταν χρειάζεται.
Σήμερα, υπάρχουν πολλά διακοσμητικά υπαίθριες οθόνες μυστικότητας που διατίθενται στην αγορά, οι οποίες είναι φορητές και μπορούν εύκολα να διπλωθεί. Μερικά από αυτά είναι που χρησιμοποιούνται ειδικά για την κάλυψη αντιαισθητική υπαίθρια έπιπλα, όπως η μονάδα κλιματισμού. Μερικοί απ 'αυτούς μπορεί να διπλασιαστεί ως οθόνη ιδιωτικότητας αίθριο και επίσης τραπεζαρία πίνακες.
Για τη δημιουργία φυσικών υπαίθριες οθόνες μυστικότητας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γρήγορα αναπτυσσόμενες »κυπαρίσσι Leyland» ή δέντρα »Λομβαρδία Λεύκα». Υπάρχουν πολλά τέτοια τρόποι για να διακοσμήσετε και ομορφαίνουν τον κήπο σας με την εγκατάσταση ορισμένα φυσικά ή έτοιμα εξωτερική οθόνη ιδιωτικότητας. You can χρησιμοποιούσαν σίγουρα το δικό δημιουργικές ιδέες σας ή μπορεί να έχει πάντα τη βοήθεια από έναν επαγγελματία, για τις παραλλαγές και σχέδια.