Γυναίκες στην Κοινωνία ινδική

Φύλο προκατάληψη είναι βαθιά ριζωμένη στην ινδική κοινωνία. Στην πραγματικότητα, όλα αυτά τα χρόνια έχει διαρρεύσει προς τα μέσα από τα τείχη και τους στυλοβάτες, σαν ένα καλούπι μουσώνων. Και κανείς δεν να αλλάξετε αυτήν γεγονός, έχω προσπάθησα σε προσωπικό επίπεδο και απέτυχαν οικτρά. Θα σας περιγράψω ορισμένα σημεία σχετικά με την κατάσταση των γυναικών στην ινδική κοινωνία, σε αυτό το άρθρο.
Το πρόβλημα με διακρίσεις λόγω φύλου στην ινδική κοινωνία είναι πως είναι τα θηλυκά, που προωθούν η ίδια η ύπαρξη και την ανάπτυξη των διακρίσεων των γυναικών στην Ινδία. Το λυπηρό είναι πως, δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει ότι η θέση των γυναικών στην ινδική κοινωνία που είναι κακό. Ξεχάστε την εθνική διακρίσεις λόγω φύλου, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά παραδείγματα των νοικοκυριών.
Έχω δει τη μητέρα μου το κάνεις, αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ (ή μάλλον, μπορεί αλλά δεν θα). Όποτε υπάρχει κοινωνική συνάρτηση ή εορταστική περίσταση, αισθάνομαι ανοιχτή στόμα σοκ στην καταπιεσμένους ικανότητα των γυναικών να είναι αυτο. Είκοσι χιλιάδες άτομα (που είναι μια υπερ υπερβολή) θα προσκληθεί για δείπνο και όλα τα θηλυκά θα αναλάβουν οι ίδιες πακέτο στην κουζίνα, διότι πρωί, να πάρει το ένα εκατ. ευρώ και τα πράγματα έτοιμα. Τα αρσενικά, καλά, θα είναι έξω κάνουν θελήματα τους ή κουβεντιάζοντας με τους φιλοξενουμένους. Ξέρω ότι μπορούν να ακούγονται πικρή, αλλά δεν με νοιάζει, γιατί πιστεύω ακράδαντα πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος. Μην εσείς; Μερικές φορές αναρωτιέμαι πώς οι γυναίκες αυτές μπορούν να απολαύσουν το εορταστικό ανάμεσα διάθεση όλο το μαγείρεμα και το καθάρισμα. Ο ρόλος των γυναικών στην ινδική κοινωνία που έχει αποκλειστικά και τελικώς έλαβε ένα λάδι, που κρατά τη μηχανή των νοικοκυριών λειτουργεί ομαλά. Είναι η μαγείρεμα, τον καθαρισμό και η οικοκυρική (μην ξεχάσει εκτροφή παιδί), ότι έχει κρατήσει γυναίκες απασχολημένο τόσα χρόνια, και αυτό δεν αλλάζει με το μεταβαλλόμενες χρόνους.
Από αρκετά νοικοκυριά είναι εξελισσόμενες επειδή απασχολούν τους μάγειρες να κάνουν το catering. Αλλά και πάλι, τα θηλυκά νοικοκυριό πάνε μέσα και έξω, όλη τη διάρκεια της ημέρας, για να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες στην παραδοσιακή ινδική ιεραρχία. Ο πατριάρχης και οι μεγαλύτερης ηλικίας άνδρες, τότε η junior αρσενικά, τότε η γυναίκα αρχηγός φυλής και του παλαιότερου γυναικών και, τέλος, η junior θηλυκά. Οι φτωχοί αγαπητοί καταλήξουμε τρώνε γεύματα τους παρελθόντος χρόνου τσαγιού. Αναρωτιέμαι αν καθένας μπορεί σταθεί ευθεία και ειλικρινά πω, χωρίς μια αναλαμπή, ότι πρόκειται δίκαιου συστήματος. Είναι λυπηρό αλλά είναι αλήθεια, ότι πολλοί στην Ινδία, στην πραγματικότητα το δικαιολογούν. Έχω ακόμα να ανταποκριθεί ένας άνθρωπος, ο οποίος βοηθά σε αυτές τις δουλειές, καθώς αυτά είναι αποκλειστικά και μόνο τη δουλειά η γυναίκα του.
Πώς μπορώ ξεχνάτε τον κωδικό φόρεμα. Πολλές οικογένειες στην Ινδία επιμένουν ότι ένα σάρι να φορεθεί από τα θηλυκά, σε όλες τις ειδικές περιπτώσεις. Ενώ είμαι όλους για το, Μισώ τους καταναγκασμό. Μια κυρία πρέπει να φορούν ό, τι θέλει να φορέσει, γιατί έχει το δικαίωμα. Πολλοί θα σηκωθεί και ζήτημα αυτή τη δήλωση λέγοντας: Τι θα συμβεί αν έρχεται φοράει φούστα. Παρόλο που δεν το συγχωρούν, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι σωστό και την επιλογή της. Δεν βλέπω κανέναν αναγκάζοντας τα αρσενικά να φορούν dhoti;
Μισώ είναι ιδιαίτερα, όταν κάποιοι ηλικιωμένοι γυναίκα σηκώνεται και λέει ότι αυτή είναι μια συνήθεια και πρέπει να γίνει, γιατί έκανε, επίσης, και έτσι πρέπει να σας. Χειρότερο είναι, όταν λένε ότι μπορείτε πρέπει πράξουν διότι ήσουν γεννήθηκαν έναν θηλυκό. Αυτή είναι η θλιβερή ειρωνεία του να είσαι γυναίκα στην Ινδία. Περιμένετε, υπάρχει περισσότερος. Υπάρχουν ακόμη οικογένειες, που δεν θα επιτρέψει κοριτσιών τους να διαδραματίσουν κρίκετ ή lingorcha με ένα μάτσο αγοριών. Γιατί; Τι λάθος με αυτό. Είναι ακριβώς παίζει είναι αυτή δεν είναι! Αφήστε της να επιλέξουν φίλους της, παιχνίδια της, σταδιοδρομία της και guy της, αξίζει. Αφήστε κόρη σας να. Μην το φράχτη που κρατά τη φυλάκισαν. Aστον να φύγει και αυτή θα σας καταστήσει υπερήφανους.
Ο κατάλογος μπορούν να πάνε και επάνω, για, ήδη από τη γέννησή της, μέχρι την ημέρα που περνάει μακριά, μια ινδική γυναικών αντιμετωπίζει τις γυναίκες διακρίσεις στην ινδική κοινωνία. Τα δικαιώματα και η θέση της γυναίκας στην ινδική κοινωνία που είναι πραγματικά κακή, σε σύγκριση με τα παγκόσμια πρότυπα. Αναρωτιέμαι όταν άνθρωποι ξυπνούν θα μέχρι το γεγονός ότι οι γυναίκες ισχυρές υπερδυνάμεις ικανά να επιτύχουν πράγματα πέρα ​​το όριο νοικοκυριό, εάν παρέχεται ευκαιρία. προσωπική άποψη μου είναι ότι ινδική γυναίκες μπορούν ξεπεράσει ινδική αρσενικά όλα τα πεδία. Εάν αυτό γίνει ποτέ πραγματικότητα, είμαι σίγουρος ότι ο γυναίκες θα είναι πιο ευαισθητοποιημένοι κατά το χρόνο της εν λόγω κοινωνικής αντιστροφή ρόλων.
Πιστεύω ότι αυτές οι περιττές και απαρχαιωμένες τελωνειακές εξακολουθεί να ακολουθείται μια κατά τα άλλα προχώρησαν την Ινδία, επειδή εμείς, οι γυναίκες, να τους αφήσουμε να συμβεί. Μέχρι κάποιος σηκώνεται για την ίδια και δίνει μια αποφασιστική «όχι», τα πράγματα δεν θα αλλάξουν. Χρειαζόμαστε η υπόθεση ζωικό κεφάλαιο ραβδί, για τις άλλες θηλυκά να ακολουθήσουν. Μέχρι μια γυναίκα ξεκινάει με αλλαγή οικογένειά της, άλλα οικιακά δεν θα ακολουθήσει. Το πρόβλημα πρέπει να εκλείψει, σε επίπεδο νοικοκυριού, για να θεραπεύσει την χώρα του. Ερώτημα είναι, αγαπητοί, θα σας αφήσουμε αυτή της αλλαγής ή θα σας, όπως πάντα, να ενεργεί επέρχονται και σε βάρος σας.
Οι λέξεις μου να ακούγεται σκληρό, αλλά το αντικείμενο που του αξίζει. Είναι το μικρό διακρίσεων λόγω φύλου των νοικοκυριών, που οδηγεί προς τα μεγαλύτερα, τα εθνικά προβλήματα. Σταματήστε εκεί και ορθή του συστήματος διότι Είναι όλα στο χέρι σας. Το πρώτο βήμα για την αλλαγή έγκειται στην αποδοχή ότι υπάρχει ένα πρόβλημα. Θα περιμένω για την ώρα, όταν μπορώ να ουρλιάζουν στην κορυφή της φωνής μου, είμαι υπερήφανος να είναι ένα ινδικό.