Φυσικά Long Nails: Μανικιούρ φυσικά νύχια

Ετοιμαστείτε για μια περίπτωση είναι ένα από τα αγαπημένα του κάθε κυρία. Στολή, hairstyle, μακιγιάζ, υποδήματα, τσάντα, αξεσουάρ, ω! Ο κατάλογος συνεχίζεται ακριβώς. Ενώ οι γυναίκες δεν είναι καθόλου κουρασμένοι από όλα αυτά, οι άνδρες εξακολουθούν με την προσπάθεια τους να βρουν τουλάχιστον ένα μικρό λάθος στην ενδυμασία τους.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήμουν ετοιμάζεται για μια φως των κεριών για δείπνο με σύζυγος μου, φορώντας το αγαπημένο του καφέ χρώματος A-line φόρεμα. Σήμερα θα είναι βλασφημία εντυπωσιαστεί από πανέμορφη εμφάνιση μου, σκέφτηκα. Αλλά, όπως ο ίδιος πήρε το χέρι μου σε δικοί του, έδωσε απλά ένα ανατριχιαστικό εμφάνιση και αναρωτήθηκα τι ήταν λάθος με αυτόν. Κατάλαβα, ήταν στραμμένη προς νύχια μου. Ωχ, όχι. άρρωστος-looking τα νύχια μου. Πώς θα μπορούσα να τους ξεχάσω; Αυτό του έδωσε την ευκαιρία να βρείτε κάποια ρωγμή, ακόμη και μετά τη λήψη πολλές ώρες για να ετοιμαστούμε. Την επόμενη φορά, δεν μπορώ ακριβώς να αντέξουν οικονομικά να ξεχάσει τα νύχια μου, στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί.
Έχοντας πολυετή καρφιά και τη διατήρησή τους με τις κατάλληλες μανικιούρ, είναι κάτι που πρέπει να διαθέσει χρόνο για. Υγιή όψη φυσικά μακριά νύχια φιλοφρόνηση σίγουρα υπέροχη εμφάνιση μας. Τότε, γιατί να τους ξεχάσω;
Οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν να έχουν μακριά νύχια. Όταν προσπαθούν αυτές τεχνητά νύχια και αργότερα την άρση τους, συνειδητοποιούν τα φυσικά άκρες των νυχιών τους να είναι χειρότερα από πριν. Αν αυξάνεται μακριά νύχια είναι μια πρόκληση, η κατάλληλη φροντίδα και τακτική συντήρηση είναι ακριβώς η μάντρα για να δει αυτό το όνειρο. Περάστε από αυτές τις συμβουλές για το φυσικό μακριά νύχια.
Πέντε συμβουλές για το Φυσικό μακριά νύχια: Φροντίδα και συντήρηση? Απλά ξεχάσουμε την ψεύτικα. Σταματήστε τη χρήση τους αμέσως. ? Μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες ασβέστιο και βιταμίνες είναι ότι πρέπει για άψογη και υγιή νύχια. ? Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τα νύχια σας ως εργαλεία για την κλήση ένα τηλέφωνο, που ανοίγει ένα καπάκι, κτλ. Να φοράτε γάντια όταν τα νύχια σας έρθουν σε επαφή με τις χημικές ουσίες. ? Καθαριότητα και ενυδατώνει you νύχια τακτικά. Να μην δαγκώσει άκρες των νυχιών σας. ? Πηγαίνετε για ένα μανικιούρ μια φορά την εβδομάδα να έχουμε αυτές τις πολύ looking μακριά νύχια. ? Αν και, πολλοί από εσάς να σκεφτείτε ότι έχει μανικιούρ γίνεται από έναν επαγγελματία η ομορφιά είναι ο μόνος τρόπος για να απολαμβάνουν τις συγκεκριμένες chic-αναζητούν τα καρφιά, μπορείτε να δώσετε μια δοκιμή και την εμπειρία τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό θα αποθηκεύσετε τα χρήματά σας και να σας δώσει την ικανοποίηση να κάνει το μανικιούρ καρφί για τη δική σας, όποτε θέλετε.
Μανικιούρ φυσικά νύχια
Εργαλεία για την περιποίηση των χεριών:; μπολ με ζεστό νερό για να απολαύσετε καρφιά Καρφί ταξινομητής; Nail ανάσχεσης · ​​Πορτοκαλί ραβδί, κρέμα Πετσάκια; Καρφί-polish remover; σφαίρες βαμβακιού · βασικό παλτό καρφί πολωνικά και Τελική βαφή, πετσέτα / χαρτοπετσέτα · διαδικασία:; Ενυδατώστε την μπάλα βαμβάκι στην ασετόν και τρίψτε το νύχι σας για να αφαιρέσετε τα ίχνη βερνίκι νυχιών. ? Μουλιάστε τα νύχια σας με ζεστό νερό για περίπου 5 λεπτά. ? Κάνετε όλες τις άκρες των νυχιών του ίδιου μήκους με το νυχοκόπτη. ? Χρησιμοποιήστε την ταξινομητής νυχιών αν χρειάζεται ακριβώς λίγο κλάδεμα. Δώστε τους την ορθή χρήση αυτής της μορφής ταξινομητής. Μην χρησιμοποιείτε τραμπάλα κίνημα, το αρχείο τους προς μία κατεύθυνση. Μπορείτε να δώσετε πλατεία, στρογγυλεμένη ή στρογγυλεμένο τετράγωνο σχήμα στα νύχια σας, ανάλογα με την επιλογή σας. ? Use το buffer καρφί να κάνει την επιφάνεια των νυχιών, ακόμη και. Χρησιμοποιήστε την πιο άγριες άκρη και να προχωρήσουμε εμπρός και πίσω στο καρφί. Τώρα χρησιμοποιεί τη λιγότερο τραχιά μέρος και επαναλάβετε την κίνηση. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις ομαλότερες πλευρά για γυάλισμα των νυχιών. ? Εφαρμόστε το πετρέλαιο επιδερμίδα στα νύχια σας και μασάζ. ? Χρησιμοποιώντας το πορτοκαλί ραβδί, αφαιρέστε το χώμα κάτω από τα νύχια σας και σπρώξτε τις επιδερμίδες πίσω, προς το δέρμα. Στεγνό τα νύχια σας με πετσέτα και βεβαιωθείτε ότι δεν υπολείμματα. ? Εφαρμόστε το παλτό βάσεων. Αυτό είναι ένα σαφές Πολωνικά εφαρμοστεί πριν από την πραγματική βερνίκι νυχιών. ? Όταν η βάση στεγνώνει παλτό σωστά, εφαρμόζεται ένα στρώμα που επιθυμείτε βερνίκι νυχιών σας, ακολουθούμενο από το δεύτερο. Αλλά, σιγουρευτείτε ότι το πρώτο στεγνώνει πριν την έναρξη της εφαρμογής το επόμενο. Αφήστε τα νύχια στεγνώσει. ? Εφαρμόστε την κορυφή παλτό για να σφραγίσει το χρώμα βερνίκι νυχιών και προσθέτουν μια λάμψη σε αυτή. ? Τα νύχια σας είναι τελείως στεγνό; Εάν ναι, το μανικιούρ γίνεται. ? Βεβαιωθείτε ότι κάνετε την παραπάνω διαδικασία, όταν έχεις αρκετό χρόνο. Αλλιώς μπορείτε να καταλήξετε με δεν είναι και τόσο καλά αποτελέσματα. Η συχνότητα των κάνει μανικιούρ για τα φυσικά νύχια, εξαρτάται από το πόσο γρήγορα τα νύχια σας αυξάνεται και το ποσό της κακοποίησης που υφίστανται. Τακτικές μανικιούρ καρφί που ακολουθείται από την κατάλληλη φροντίδα είναι όλα όσα χρειάζεστε για το φυσικό μακριά νύχια.